Новини

13.09.201211:14

Роби Уилямс иска Анди Мъри за лице на модната си марка

Британската поп звезда Роби Уилямс иска олимпийският шампион по тенис Анди Мъри да стане лице на модната му линия. Певецът иска Мъри за лице на марката си мъжки дрехи Фарел, след като шотландецът спечели историческа победа на US Open в понеделник. "Анди Мъри би бил фантастичен мъж на Фарел. Бих искал Анди да носи дрехи на марката.... прочети още »
13.09.201208:44

IPhone 5: по-малък, по-бърз, по-красив

Това е най-красивият ни продукт, заявиха от Apple на пресконференцията си в Сан Франциско, където пред света беше показан iPhone 5. В общи линии новият член на семейство iPhone е по-добър във всяко едно отношение, поставен редом до iPhone 4S. Той е по-тънък (112 грама) и по-малък – скромните 7,6 милиметра. Новият телефон е изграден... прочети още »
12.09.201212:22

Джордж Клуни отрече слухове за раздяла

Говорител на Джордж Клуни опроверга слуховете за раздялата на актьора с 32-годишната Стейси Киблър. "Историята, публикувана в лондонския таблоид "Сън" за връзка на Джордж Клуни и Стейси Киблър, не е вярна. Всичко разказано е с цел продажба на вестниците", заяви представителят на звездата Стан Розенфилд. Според... прочети още »
12.09.201212:16

Дженифър Анистън ще се омъжи в Кения

Дженифър Анистън и Джъстин Теру планират да се оженят в Кения през декември. Звездната двойка планира деветдневно частно сафари в африканската страна в първата седмица на декември, където ще получи неофициална благословия. След това обаче е предвидена и официална церемония при завръщането им в Лос Анджелис. "Джен и Джъстин искат... прочети още »
12.09.201209:07

Представяме ви "Candy" на Роби Уилямс - видео

Роби Уилямс се превъплъщава в розов ангел хранител на млада красавица в новото си видео "Candy". Песента е написана от колегата на Роби от Take That - Гари Барлоу. Роби я описва като "лятна песен за момиче, което се мисли за страхотно". Парчето определено е свежо, танцувално и ... сладко. прочети още »
12.09.201208:45

Тейлър Суифт пуска албума си "RED" на 22 октомври

Новият албум "RED",  на младата звезда на американската кънтри и поп сцена Тейлър Суифт (Taylor Swift), ще излезе на пазара на 22 октомври. Новината беше съобщена лично от сладураната по време на онлайн чат с феновете й в интернет.  Албумът ще носи заглавието "RЕD"  ("Червено”), а вече е... прочети още »
12.09.201208:12

Бтв започва битка с Нова телевизия заради "Господари на...

Бтв официално нападна Нова телевизия заради шоуто "Господари на ефира", което по думите им копира формата "Striscia la Notizia", и на което те държат правата. Ето и официалното съобщение: "Предаването "Господари на ефира”, излъчено на 10 септември, нарушава правата на "БТВ Медиа Груп” ЕАД по... прочети още »
12.09.201207:56

Марсоходът "Curiosity" може да посее живот на Марс

Марсоходът Curiosity може да нанесе непоправима вреда на Марс заради немарливостта на инженерите. Техниците са отворили стерилизирания бокс със сонди и са вкарали там земни микроби, съобщава Sky News. Микробиологът от НАСА Катрин Конли съобщи, че е узнала за инцидента още през ноември миналата година, но вече е било прекалено късно да се... прочети още »
11.09.201212:16

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт се сдобрили тайно

Робърт Патисън и Кристен Стюарт се сдобрили тайно. Звездната двойка се раздели, след като стана ясно, че Кристен е изневерявала на партньора си от сагата "Здрач" и неин приятел от четири години с женения режисьор Рупърт Сандърс. Но според слуховете двамата се сдобрили, макар че Патинсън се тревожи заради реакцията на почитателите... прочети още »
11.09.201211:32

Избрано от седмицата на модата в Ню Йорк

Приказна феерия от цветове, кройки и зашеметяващи аксесоари показа Даян Фон Фюрстенберг за следващата пролет по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Колекцията носи името "Палацо". Тя е вдъхновена от романтичните пътувания на дизайнерката в Европа заедно с първия й съпруг - немския принц Егон фон Фюрстенберг. Безспорен акцент в... прочети още »
11.09.201210:17

Рут представя 5 нови песни и открива клубния сезон в Sofia Live Club

Този петък, 14 септември, Рут Колева ще открие сезона в Sofia Live Club с промоция на новото си EP - "Future Sweet". Шоуто ще посрещне и специалните гости от Rebelites, Southwick, Riverman, Basscatz и Sound Solutions, заедно с които Рут е създала 5-те трака, включени в диска. Концертът започва в 22:00 часа със зареждащия сет на DJ... прочети още »