Новини

31.08.201217:24

Спайк Лий говори за Майкъл Джаксън на кинофестивала във Венеция

Американският режисьор Спайк Лий отдаде почит във Венеция на Майкъл Джаксън при представянето в Лидо на документален филм за Краля на попа, озаглавен "Bad 25". Представянето му съвпада с 25-та годишнина от излизането на албума "Bad". "Точно преди 25 години излезе албумът "Bad", а преди два дни беше... прочети още »
31.08.201217:02

Обрат в съдбите на героите в "Седем часа разлика"

Хитовата поредица "Седем часа разлика" се завръща в ефира на bTV с трети сезон. Съдбата на героите ще тръгне в неочаквана посока. Тази есен зрителите ще разберат дали Милото (Калин Сърменов) ще повярва на дългогодишната си приятелка Таня Стоева (Ваня Цветкова), че техният ментор – Коцев (Максим Генчев) се е опитвал да ги... прочети още »
31.08.201216:14

Започват празниците на културата "Аполония"

Започват празниците на изкуствата "Аполония" в Созопол. В Художествената галерия в Стария град вече има изложба на художници, чиито творби са част от световни колекции - Андрей Даниел, Цветан Казанджиев, Стефан Божков, Кольо Карамфилов, Константин Вълчев, Александър Сертев и други. Тази вечер, двамата световно - известни български... прочети още »
31.08.201216:09

Сейдж Сталоун е починал от сърдечен удар

Сърдечен удар е причинил смъртта на Сейдж Сталоун, син на прочутия актьор Силвестър Сталоун. Това съобщи следователят, занимаващ се с делата за внезапна и насилствена смърт, Фред Корал. "Няма никакви основания да смятаме, че е имало предозиране. Смъртта е настъпила по естествени причини", подчерта той. По-рано редица американски... прочети още »
31.08.201215:56

И вашите снимки влизат в най-новия клип на Linkin Park

Linkin Park разкриха премиерно видеото към новия си сингъл "Lost In The Echo" на своя уебсайт.  Песента е втората, която групата вади от актуалния си, оглавил класациите, албум "LIVING THINGS". Завладявайки върха в чарта, Linkin Park станаха бандата с най-много #1 албуми през това десетилетие. Ко-режисиран от Jason... прочети още »
31.08.201213:59

Адел отрече слуховете за сватба

Британската поп звезда Адел отрече слуховете, че се е омъжила за приятеля си Саймън Конеки на тайна церемония. Певицата категорично отхвърли информацията, оповестена от американското списание "Лайф енд Стайл", което съобщи, че бременната Адел и приятелят й бизнесмен са сключили брак. То дори публикува снимка, на която... прочети още »
30.08.201215:14

Кинофестивалът във Венеция официално бе открит

69-то издание на кинофестивала във Венеция беше официално открито тази вечер с традиционното дефиле на актрисите и актьорите върху червения килим в Лидо. На церемонията по откриването в Двореца на киното, който беше частично ремонтиран, председателят на Биеналето във Венеция Паоло Барата припомни, че Мостра, доайен на кинофестивалите в... прочети още »
30.08.201215:06

Джон Галиано съди Диор за 15 млн. долара

Модният дизайнер Джон Галиано съди бившите си работодатели от Диор за 15 милиона долара. Противоречивият моделиер, който стана творчески директор на Диор през 1996 г., завел иск пред френския индустриален съд в Париж и съдебното заседание е насрочено за 4 февруари 2013 г., съобщава британският в. "Дейли Телеграф". Галиано беше... прочети още »
30.08.201214:58

Адел се е омъжила тайно

На 29 юни тайнствената британска поп певица Адел изненада света с новината, че е бременна и само месец преди датата на очакваното раждане отново става централна новина в шоубизнеса, появявайки се на корицата на сп. "Life&Style" с едра златна халка на пръста. Възможно ли е Адел и приятелят й Саймън Конецки да са минали тайно... прочети още »
29.08.201210:54

Патинсън и Стюарт ще се срещнат за пръв път след раздялата

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт ще се видят за пръв път след скандалната си раздяла през юли. Срещата ще се състои  във вилата на колежката им Рийз Уидърспун. Бившите влюбени се разделиха след изневярата на Кристен с режисьора на "Снежанка и ловецът", в който тя участва. Актрисата е молила за среща Робърт, за да изяснят... прочети още »
29.08.201208:47

Виж най-интересните премиери на кинофестивала във Венеция

С филма "Фундаменталист въпреки волята си" на индийската режисьорка Мира Наир днес започва кинофестивалът във Венеция. Премиерата е  извън състезателната програма на най-стария кинофорум в Европа. Друго любопитно заглавие извън конкурсната програма ще бъде документалният филм за Майкъл Джаксън "Bad 25" на режисьора... прочети още »