Новини

28.09.201215:24

"Angry Birds" отстъпват на "Bad Piggies"

Компанията, разработила популярната игра за смартфони "Angry Birds", пусна новa игра, чийто главни герои този път са "Bad Piggies"(лошите прасенца). Този път прасенцата няма да избиват птиците, а с тях ще трябва да се конструират превозни средства, с които да се отива до определена точка, като по пътя ще се събират... прочети още »
28.09.201215:18

Рийз Уидърспуун роди трето дете

Актрисата Рийз Уидърспуун (Reese Witherspoon) роди третото си дете. Тя спази традицията звездите да избират нестандартни имена за децата си и кръсти момченцето си на американски щат. Малкото бебе носи името Тенеси Джеймс, а причината актрисата да избере името е, че когато е била млада е живяла в щата Тенеси. И майката и новороденото са в... прочети още »
28.09.201215:15

Джанет Джаксън вдига сватба за $20 милиона

Певицата Джанет Джаксън и годеникът й Уисам ал Мана планират сватба, която ще струва  20 милиона долара, съобщава американското сп. "Нешънъл Инкуайър". Двойката се надява да мине под венчило в Доха, Катар, където е роден женихът-милиардер. Очаква се церемонията да бъде през 2013 г. Според запознат източник, събитието ще бъде... прочети още »
28.09.201213:05

Първото частно радио в България - Радио FM+ става на 20 години

Първото частно радио в България – Радио FM+ обяви днес празничната си програма, с която ще посрещне юбилейния си двадесети рожден ден. През целия месец октомври в ефира на медиата ще звучи най-добрата музика от последните двадесет години, подсладена от настроението на част от легендарните водещи – Ива Дойчинова, Евелина... прочети още »
27.09.201218:04

Джъстин Тимбърлейк ще играе алкохолик

Актьорът Джъстин Тимбърлейк ще играе зависим от алкохола кулинарен критик в новия си филм "The Last Drop". Звездата от "Дилъри на време" ще поеме главната роля в романтичната комедийна драма, чийто режисьор ще бъде Питър Солет. Наскоро певецът приключи работа по "Trouble with the Curve", където работи с... прочети още »
27.09.201217:55

Кайли Миноуг застрахова дупето си за 5 млн. долара

Австралийската певица Кайли Миноуг застрахова съблазнителните си задни части за пет милиона долара. Певицата се отнася с тялото си като към истинско произведение на изкуството, подарено й от майката природа. Чаровницата взела пример от колежката си Дженифър Лопес, която също застрахова дупето си. 44-годишната изпълнителка наскоро се появи в... прочети още »
27.09.201216:20

Хайди Клум ще бъде водеща на eвропейските награди на Mtv

Германският топ модел Хайди Клум ще бъде водеща на церемонията по раздаването на Европейските музикални награди на MTV на 11 ноември във Франкфурт, Германия. Тя заяви, че няма търпение да бъде водеща на това голямо събитието, което ще се проведе в родината й. За предстоящите награди поп звездата Риана получи най-много – общо 6... прочети още »
27.09.201215:58

Мишо Шамара: "Изключете ме от ГЕРБ"

"Не искам да съм от ГЕРБ, а ако по документи все още съм член на тази партия, изтрийте ме ", каза Мишо Шамара пред БГНЕС в отговор на вчерашния коментар на премиера Бойко Борисов, че не познава, нито слуша "този рапър". "Наистина много съм помагал на ГЕРБ и на Борисов в самото начало”, каза варненският рапър.... прочети още »
27.09.201215:09

Анджелина Джоли не се нуждае от трансплантация на черен дроб

Говорителят на холивудската актриса Анджелина Джоли официално опроверга информацията, че актрисата страда от хепатит С и се нуждае от чернодробна трансплантация. Той е заявил, че появяващите се информации във връзка със здравето на Анджелина Джоли са 100-процентова лъжа. Говорителят й е посочил, че актрисата сега е заедно с шестте си деца... прочети още »
26.09.201216:57

Фейсбук е с по-голямо доверие от властта

Социалната мрежа Фейсбук е с по-голям процент на доверие сред обществото в България отколкото Народното събрание, ДАНС и органите на съдебната власт - прокуратура и съд. Това сочи проучване, проведено от Института за социални изследвания и маркетинг. Според анкетираните Фейсбук печели 26% доверие - толкова хората вярват и на вестниците.... прочети още »
26.09.201216:10

Лейди Гага: "Дебела съм и съм щастлива!"

Поредната звезда, която призна, че е страдала от анорексия е Лейди Гага. За щастие, певицата вече се е преборила с тази болест. Изпълнителката на "Born This Way" наскоро е натрупала килограми, но споделя, че сега се харесва повече от всякога, особено след като половинката й Тейлър Кини е одобрил по-пухкавата й фигура. Певицата... прочети още »