Новини

13.09.201208:44

IPhone 5: по-малък, по-бърз, по-красив

Това е най-красивият ни продукт, заявиха от Apple на пресконференцията си в Сан Франциско, където пред света беше показан iPhone 5. В общи линии новият член на семейство iPhone е по-добър във всяко едно отношение, поставен редом до iPhone 4S. Той е по-тънък (112 грама) и по-малък – скромните 7,6 милиметра. Новият телефон е изграден... прочети още »
12.09.201212:22

Джордж Клуни отрече слухове за раздяла

Говорител на Джордж Клуни опроверга слуховете за раздялата на актьора с 32-годишната Стейси Киблър. "Историята, публикувана в лондонския таблоид "Сън" за връзка на Джордж Клуни и Стейси Киблър, не е вярна. Всичко разказано е с цел продажба на вестниците", заяви представителят на звездата Стан Розенфилд. Според... прочети още »
12.09.201212:16

Дженифър Анистън ще се омъжи в Кения

Дженифър Анистън и Джъстин Теру планират да се оженят в Кения през декември. Звездната двойка планира деветдневно частно сафари в африканската страна в първата седмица на декември, където ще получи неофициална благословия. След това обаче е предвидена и официална церемония при завръщането им в Лос Анджелис. "Джен и Джъстин искат... прочети още »
12.09.201209:07

Представяме ви "Candy" на Роби Уилямс - видео

Роби Уилямс се превъплъщава в розов ангел хранител на млада красавица в новото си видео "Candy". Песента е написана от колегата на Роби от Take That - Гари Барлоу. Роби я описва като "лятна песен за момиче, което се мисли за страхотно". Парчето определено е свежо, танцувално и ... сладко. прочети още »
12.09.201208:45

Тейлър Суифт пуска албума си "RED" на 22 октомври

Новият албум "RED",  на младата звезда на американската кънтри и поп сцена Тейлър Суифт (Taylor Swift), ще излезе на пазара на 22 октомври. Новината беше съобщена лично от сладураната по време на онлайн чат с феновете й в интернет.  Албумът ще носи заглавието "RЕD"  ("Червено”), а вече е... прочети още »
12.09.201208:12

Бтв започва битка с Нова телевизия заради "Господари на...

Бтв официално нападна Нова телевизия заради шоуто "Господари на ефира", което по думите им копира формата "Striscia la Notizia", и на което те държат правата. Ето и официалното съобщение: "Предаването "Господари на ефира”, излъчено на 10 септември, нарушава правата на "БТВ Медиа Груп” ЕАД по... прочети още »
12.09.201207:56

Марсоходът "Curiosity" може да посее живот на Марс

Марсоходът Curiosity може да нанесе непоправима вреда на Марс заради немарливостта на инженерите. Техниците са отворили стерилизирания бокс със сонди и са вкарали там земни микроби, съобщава Sky News. Микробиологът от НАСА Катрин Конли съобщи, че е узнала за инцидента още през ноември миналата година, но вече е било прекалено късно да се... прочети още »
11.09.201212:16

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт се сдобрили тайно

Робърт Патисън и Кристен Стюарт се сдобрили тайно. Звездната двойка се раздели, след като стана ясно, че Кристен е изневерявала на партньора си от сагата "Здрач" и неин приятел от четири години с женения режисьор Рупърт Сандърс. Но според слуховете двамата се сдобрили, макар че Патинсън се тревожи заради реакцията на почитателите... прочети още »
11.09.201211:32

Избрано от седмицата на модата в Ню Йорк

Приказна феерия от цветове, кройки и зашеметяващи аксесоари показа Даян Фон Фюрстенберг за следващата пролет по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Колекцията носи името "Палацо". Тя е вдъхновена от романтичните пътувания на дизайнерката в Европа заедно с първия й съпруг - немския принц Егон фон Фюрстенберг. Безспорен акцент в... прочети още »
11.09.201210:17

Рут представя 5 нови песни и открива клубния сезон в Sofia Live Club

Този петък, 14 септември, Рут Колева ще открие сезона в Sofia Live Club с промоция на новото си EP - "Future Sweet". Шоуто ще посрещне и специалните гости от Rebelites, Southwick, Riverman, Basscatz и Sound Solutions, заедно с които Рут е създала 5-те трака, включени в диска. Концертът започва в 22:00 часа със зареждащия сет на DJ... прочети още »
11.09.201210:09

Съдят Muse за 3.5 милиона долара

Muse и тяхната звукозаписна компания Warner Music са изправени пред дело за 3,5 млн. долара, съобщава NME.com. Музикантите са съдени от човек, който твърди, че песента им "Exogenesis” от 2009 г. е открадната от негова опера, която носи абсолютно същото име. Чарлс Болфрес е подал иск във федералния съд в Манхатън миналата седмица,... прочети още »