Новини

08.08.201215:06

Carly Rae Jespen пуска първия си албум през есента

Страхотна новина за всички поп фенове - на 18-ти септември ще излезе дългоочакваният дебютен албум на Carly Rae Jepsen! Записът ще носи заглавието Kiss и ще  бъде издаден от новия лейбъл на чаровницата –Interscope Records. Любопитното е, че младата звезда е участвала в създаването на абсолютно всички песни включени в Kiss.... прочети още »
08.08.201210:49

Eлтън Джон ще съди "The Times"

Сър Елтън Джон ще съди "The Times" за клевета. Става въпрос за статия, в която се съобщава, че звездата избягва да си плаща данъците, съобщава Би Би Си. В две статии "Тhe Times” цитира счетоводителя Патрик МакКена. Документите, подадени във Върховния съд посочват, че от статията се подразбира, че певецът е бил... прочети още »
08.08.201210:34

Мика си призна, че е гей

Популярният певец Мика (Mika), който дълго време игнорира въпросите на репортерите за сексуалната си ориентация, най-накрая си призна, че е гей. Пред сп. "Instinct” 28-годишният изпълнител на хита "Relax, Take It Easy” признава, че е гей, както и, че парчетата от новия му албум "The Origin Of Love” всъщност... прочети още »
08.08.201209:40

Джъстин Тимбърлейк готви нов албум

След като преди време Джъстин Тимбърлейк обяви, че спира с музикалните си проекти и започва да развива кино кариерата си, той отново е решил да се върне към първоначалното си амплоа и да започне запис на нов албум. Тимбърлейк работи по албума с продуцентите Timbaland и Jim Beanz, съобщава официалния сайт Digital Spy. Това ще бъде третият... прочети още »
08.08.201209:18

"Великият Гетсби" с Ди Каприо излиза през лятото на 2013 г.

Новата филмова версия на романа "Великият Гетсби", която е дело на режисьора Баз Лурман, ще се появи по екраните през лятото на 2013 г. във формат 3D и с участието на Леонардо Ди Каприо и Кери Мълиган. Това е четвъртата адаптация за големия екран на класиката на Франсис Скот Фицджераалд, публикувана през 1925 г. ДиКаприо изпълнява... прочети още »
07.08.201218:12

Саша Барън Коен ще пародира Джеймс Бонд

Саша Барън Коен ("Борат") пише комедия за Джеймс Бонд. Актьорът вече е продал проекта, който все още няма заглавие, на Парамаунт Пикчърс. Според официален представител на компанията лентата ще пародира филмите от хитовата поредица за британския таен агент. Историята разказва за герой, наподобяващ агент 007, който е принуден да... прочети още »
07.08.201216:44

Елтън Джон: "Мадона прилича на евтина стриптийзьорка!"

Според Елтън Джон кариерата на колежката му Мадона върви към своя край. Елтън Джон коментира световното турне на Мадона в тв шоу по австралийска телевизия. "Мадона е направо кошмар. Съжалявам, но с кариерата й е свършено. Турнето й е истинска катастрофа, по-зле не може да бъде", заяви британският певец. "Ако Мадона имаше... прочети още »
07.08.201216:15

Почина бебето на Гари Барлоу

Певецът от Take That Гари Барлоу съобщи, че четвъртото му дете е мъртвородено. "Двамата с Доун (съпругата му) сме съкрушени да съобщим, че загубихме бебето си. Попи Барлоу се роди мъртва на 4 август в Лондон. Сега усилията ни са съсредоточени върху това да й осигурим красиво погребение и да обичаме трите ни деца от цялото си сърце.... прочети още »
07.08.201214:03

Лейди Гага пристига в България с най-доброто шоу за 2012г.!

Остават само 7 дни до най-грандиозното музикално шоу. В Арена Армеец ще видим невероятното зрелище, което само поп иконата Лейди Гага може да представи, съобщават организаторите от СМЕ. След като завърши обиколката си в Азия, Австралия и Нова Зеландия, оставяйки публиката в екстаз, в момента звездата релаксира в дома си в Ел Ей, като... прочети още »
06.08.201217:01

"О, Господи, имаме крака на Марс!" - виж първата снимка...

Марсоходът на НАСА "Curiosity" (Любопитство) кацна драматично на Червената планета след спускане с парашут. Това сложи край на първия етап на сочената за най-трудната мисия до Марс в историята на човечеството. "Приземяване – потвърдено", заяви служител от контролната станция в Лабораторията за реактивно движение на... прочети още »
06.08.201215:00

Джулия Робъртс: Оптимизмът прави жената красива

Актрисата Джулия Робъртс (Julia Roberts) смята, че оптимизмът и чувството за хумор са ключът към добрия външен вид на жената. Звездата даде интервю, в което сподели, че изглежда много по-блестящо, когато изпитва задоволство от личния си живот. Тя също настоя, че в момента се чувства по-добре от всякога, тъй като се наслаждава на живота с... прочети още »