Новини

06.08.201208:30

Натали Портман се омъжи

Актрисата Натали Портман мина под венчилото с хореографа Бенджамин Милпие. Звездата от "Черен лебед" и французинът сключиха брачен съюз на еврейска церемония в дома им в щата Калифорния. Това се случило в събота вечерта, разкриха техни близки. Гости на тържеството били едва 60 души. 31-годишната Натали и Бенджамин се срещнаха... прочети още »
06.08.201208:21

Джей Ло се разделя с Каспър

Дженифър Лопес е пред раздяла с приятеля си Каспър Смарт, съобщават американски медии. 43-годишната латино бомба осъзнала, че няма много общи неща с 24-годишния танцьор и започнала да се чувства като негова детегледачка. "Джен в момента е на турне с Енрике Иглесиас и Каспър е главен хореограф на шоуто й, в което той също танцува.... прочети още »
03.08.201216:20

Кои са най-новите светски двойки?

Знаменитостите определено имат големи възможности при избора на партньори и не може да се каже, че се пестят да ги използват. Звездите рядко успяват да останат един с друг "докато смъртта ги раздели" и в повечето случаи веднъж на няколко години шумно се разделят, но после не чак толкова шумно се събират. Ето няколко от новите... прочети още »
03.08.201209:56

Хавиер Бардем с изрусена коса в "007 Координати: Скайфол"

Първите кадри с героя на Хавиер Бардем - злодея Силва, в най-новия филм за Джеймс Бонд, се появиха с официалния трейлър на  "007 Координати: Скайфол", който от 2 дни завладя мрежата. За изненада на феновете, носителят на "Оскар” за филма "Няма място за старите кучета” е доста променен и с руса... прочети още »
03.08.201209:03

С Busta Rhymes започва SPIRIT of Burgas

Петото издание на най-мащабното музикално събитие в България - SPIRIT of Burgas, започва днес и ще продължи 3 дена. Busta Rhymes, The Pordigy и Korn са сред хедлайнерите на фестивала, съобщиха организаторите. Един от най-емблематичните и скандални артисти на американската рап и хип-хоп сцена, и Tinie Tempah, най-популярният английски рапър... прочети още »
02.08.201215:07

Препоръчваме ви за четене:

На фона на нашумелите любовни романи, в които основните персонажи са вампири, раздирани от невъзможни страсти или пък нашумялата още преди да излезе на пазара "Петдесет нюанса сиво", в която любовта се развива на базата на отношенията "господар - робиня", а критиците я определят като "mommy porn", ние си... прочети още »
02.08.201214:59

Fun. отбелязаха исторически успех в чарта на Billboard

След като “Some Nights” достигна върха на класацията Alternative Songs на Billboard,  Fun. станаха едва третата група или изпълнител в историята на чарта, чийто първи и втори сингъл от даден албум са заставали под №1. Fun. отбелязаха своя втори No. 1 хит в класацията на Billboard за алтърнатив песни, като "Some... прочети още »
02.08.201211:14

Къчър и Кунис разпускат на Бали

Холивудските актьори Аштън Къчър и Мила Кунис са на екзотична ваканция на остров Бали, част от индонезийския архипелаг. Според сп. Vogue, Къчър и Кунис са отседнали в хиперлуксозен 5-звезден комплекс, разполагащ с няколко басейна. Звездите поискали наетият от тях апартамент да е с по- голяма вана. Къчър, който все още не се е развел... прочети още »
02.08.201209:34

Най-стилно облечените личности според сп. "Vanity Fair"...

Списание "Vanity Fair" подреди най-стилно облечените личности за 2012 г. На първо място изданието поставя съпругата на принц Уилям - Катрин Мидълтън. Дори и на спортните състезания на Олимпиадата в Лондон, Катрин е супер елегантна. На второ място се нарежда американската актриса Джесика Частейн, която тази година беше... прочети още »
02.08.201209:12

Един ден до SPIRIT of Burgas 2012!

След 1 ден започва най-големият български музикален фестивал SPIRIT of Burgas! Хотелите в морския град  и околностите са запълнени с гостите на събитието. Информационният туристически център съобщи , че 4300 легла вече са заети. Организаторите очакват, че за трите дни форумът ще събере над 22 хил. посетители. Тези, които не са успели... прочети още »
01.08.201213:30

Риана и Дрейк с най-много номинации за видео-музикалните награди...

Риана и Дрейк получиха по пет номинации за Видео-музикалните награди на MTV, с което водят пред своите колеги, съобщиха световните агенции.  След тях с 4 номинации се нарежда миналогодишната голяма победителка Кейти Пери. Риана има двоен шанс да спечели голямата награда "Видео на годината". Певицата е номинирана с две... прочети още »