Новини

12.07.201209:35

50 години The Rolling Stones

Днес се навършват 50 години от създаването на легендарната група Ролинг Стоунс (The Rolling Stones). Стоунс са британска рок група, образувана в Лондон през 1962 година. Шоуто ще се състои в клуб Маркий в Лондон, където групата е свирила за първи път на живо през далечната 1962 г. Първоначално бандата е в състав: Мик Джагър (вокалист),... прочети още »
12.07.201207:35

Блейк Лайвли е най-секси блондинка

Звездата от „Клюкарката" Блейк Лайвли оглави американска класация за най-сексапилните блондинки сред знаменитостите, пише Монитор.   На второ място остана манекенката с най-дългите крака Жизел Бюндхен, следвана от актрисата Рийз Уидърспун. Израелският топмодел Бар Рафели е на четвърто място, изпреварвайки с една позиция... прочети още »
11.07.201207:14

Линдзи Лоън преговаря за "Страшен филм 5"

Актрисата Линдзи Лоън преговаря за роля в петата част на пародийния "Страшен филм". Лоън, която се опитва да върне кариерата и обратно на пистата след многобройните посещения на затвори и клиники, иска да участва във филм на ужасите. След като наскоро завърши снимките на биографичния телевизионен филм за Елизабет Тейлър,... прочети още »
10.07.201220:22

Гледай как Слаш открива звездата си на Холивудската алея на славата

Китаристът икона Слаш (Slash) ще бъде почетен днес със своя собствена звезда на Холивудската алея на славата. Звездата на Slash е разположена централно пред прочутото Hard Rock Café на булевард Холивуд. Церемонията по откриването ще бъде излъчена на живо днес от 21.30 наше време и може да бъде гледана на живо ТУК. Като музикант,... прочети още »
10.07.201220:12

Горан Брегович с голям концерт в зала "Арена Армеец"...

Кръстникът на Балканската музика Горан Брегович заедно с неговия Оркестър за Сватби и Погребения ще изнесе грандиозен концерт на 29 ноември в зала “Арена Армеец” от 19ч. Билетите за концерта в София ще са в продажба в мрежата на Ticketstream от 11.07. Ценовите категории на билетите са от 25, 30, 35, 40 и 55 лв. в зависимост от... прочети още »
10.07.201219:30

Арената на сблъсъка Браун-Дрейк отваря врати

Прочулият се с боя на певците Крис Браун и Дрейк нюйоркски нощен бар планира да отвори за клиенти отново още тази вечер, съобщи местната преса. Заведението бе принудено да затвори врати, след като местните власти отнеха лиценза му за продажба на алкохол в резултат на звездната кавга и ред други кървави инциденти. Въпреки това, наскоро... прочети още »
10.07.201219:27

Адел между кариерата и майчинството

Адел, която преди десетина дни съобщи новината, че чака бебе от приятеля си, е на кръстопът – дали да продължи с музикалната си кариера, стигнала неочаквани висини, или да се отдаде на майчинството и семейния уют, за който мечтае отдавна, пише iNews. Певицата вече е започнала работа по третия си албум с американския... прочети още »
10.07.201208:16

Том Круз и Кейти Холмс постигнаха споразумение

Том Круз и Кейти Холмс са постигнали "частно" споразумение за развода. Двамата актьори заявяват, че искат да действат в името на "най-добрите интереси" на шестгодишната си дъщеря. В изявлението се казва още, че всеки от тях ще уважава "вярванията" на другия при отглеждането й (Круз е отявлен привърженик на... прочети още »
10.07.201208:10

Завършиха снимките на "Хобитът"

Завършиха снимките на предисторията на "Властелинът на пръстените" - "Хобитът". Режисьор на лентата е Питър Джаксън, а главните роли се изявяват актьорите Мартин Фрийман, Иън МакКелън, Кейт Бланшет и Орландо Блум. Снимките на продължението на трилогията "Властелинът на пръстените" започнаха през март 2011 година... прочети още »
10.07.201208:09

Риана затвори португалски ресторант в Лондон

Барбадоската певица поръчала толкова много храна от португалски ресторант в Лондон, че се наложило заведението да затвори. 24-годишната Риана изнасяла концерт на "Barclaycard Wireless Festival" през уикенда. В даден момент звездата решила, че е гладна и поръчала всичко от менюто на ресторанта да й бъде доставено в зоната зад... прочети още »
09.07.201211:22

Guns N' Roses сложи звезден финал на неособено блестящия...

Аксел Роуз (Axl Rose) и актуалните членове на Guns N' Roses не само не закъсняха, а дори излязоха на сцената на Sofia Rocks 2012 десет минути по-рано, с което изненадаха публиката, а и организаторите, които бяха подготвили предварително феновете, че легендарният певец е прочут със звездните си закъснения. Ако в първия ден на фестивала... прочети още »