Новини

04.05.201220:45

Adam Yauch от Beastie Boys е починал днес

Adam Yauch от Beastie Boys е починал днес на 47 годишна възраст, потвърдиха новината интернет медии късно днес. Въпреки това не е ясно дали битката с рака е причина за смъртта му. Adam Yauch бе диагностициран с рак през юли 2009 г., а миналата година "колегата" му от бандата - Adam 'Ad Rock' Horovitz потвърди, че звездата... прочети още »
04.05.201212:56

Дейвид Бекъм показва секси тяло и секси живот с половинката си...

Снимката на целуващите се на баскетболен мач Виктория и Дейвид Бекъм умили феновете на звездната двойка по цял свят. Семейството, и заедно и поотделно, винаги се нарежда на първите места в класациите за елегантност и сексапил. Неотдавна Виктория Бекъм представи първата си самостоятелна модна колекция на седмицата на модата в Ню Йорк,... прочети още »
04.05.201211:47

Линда Еванджелиста на път да получи рекордна издръжка

Топ моделът Линда Еванджелиста и бизнесменът Франсоа-Анри Пино се изправиха един срещу друг в съдебна зала в Ню Йорк по дело за издръжка на 5-годишния им син. Сумата може да достигне рекорд в категорията. Линда Еванджелиста, според адвокатите на Пино, е представила списък с месечни разходи за около 46 хиляди долара. Това са пари за... прочети още »
04.05.201210:20

След като отказа "Игрите на глада", Гари Рос избра...

Гари Рос се отказа да режисира продължението на "Игрите на глада - "Възпламеняване", но това не означава, че ще стои без работа. В момента именитият режисьор преговаря да поеме осъществяването на мега-продукцията "Худини”. Филмът ще бъде базиран на биографията на магьосника "The Secret Life of Houdini: The... прочети още »
04.05.201209:55

Фейсбук в числа

Социалната мрежа Фейсбук (Facebook) притежава 900 милиона активни потребители, като повече от половината от тях влизат най-малко веднъж дневно. Ако Фейсбук беше страна, щеше да се нареди трета по население в света след Китай и Индия! Ето и други любопитни факти за Фейсбук в числа: -Повече от половината интернет потребители в света... прочети още »
04.05.201209:09

Риана хвърля пари по голи стриптизьорки - снимки

Риана този път надскочи всичко, което досега беше правила и собственоръчно оповестявала чрез социалните мрежи. Напоследък звездата не пропуска и седмица без да разкрие личния си живот в интернет - купони, разголени снимки и супер провокативно държание! Публикуваме снимките, които обиколиха таблоидите през последните два дни, без да... прочети още »
04.05.201207:08

Интергалактическите звезди Voca People ще огласят зала 1 на НДК

Точно в 20:00 часа днес интергалактическите звезди Voca People ще приземят своя космически кораб на сцената на зала 1 на НДК в София, за да спрат дъха на българските зрители с феноменалното си, неземно шоу. В 90-те минутното музикално ревю на Voca People, осемте феноменално талантливи изпълнители, комбиниращи акапелно пеене с изкуството на... прочети още »
03.05.201212:12

Къчър догонва Шийн по заплата в "Двама мъже и половина"

Актьорът Аштън Къчър е на път да стане най-високо платеният актьор в американската телевизия, след като подписа нов договор на стойност 700 000 долара на епизод за ролята си в "Двама мъже и половина". Къчър подписа едногодишен договор да остане в шоуто поне до десетия сезон и ще печели допълнителни 1 милион долара на година с... прочети още »
03.05.201212:08

Лейди Гага скъса с актьора Тейлър Кини

Поп звездата Лейди Гага се раздели с приятеля си Тейлър Кини, съобщават американски медии. 26-годишната певица, която започна връзка с актьора от "Дневниците на вампира", след като двамата се запознаха на снимачната площадка на видеоклипа към песента й "You and I" миналата година, решила да си почине от връзката си с... прочети още »
03.05.201210:29

Скарлет Йохансон откри звездата си на Алеята на славата

Актрисата Скарлет Йохансон получи звезда на Алеята на славата в Холивуд. Звездата беше в компанията на колегата си от филма "Отмъстителите" Джеръми Ренър при получаването на престижната награда. Джеръми се пошегува, че работата със Скарлет била ужасяваща за него. "Работата с нея беше изключително...ужасна. За шест месеца тя... прочети още »
03.05.201209:12

Сензация! Мис България 2012 не е Ина Манчева, а Габриела Василева!

От днес имаме нова Мис България и тя е избраната за втора подгласничка на конкурса - Габриела Василева от Бяла Слатина! (на снимката) Това стана ясно тази сутрин в студиото на "Добро утро, България" по TV7. Гости в студиото бяха Стойчо Керев, председател на журито в конкурса, Емил Кошлуков, един от организаторите, както и... прочети още »