Новини

19.10.201110:31

Куклата Барби вече има татуировка

За Барби модата е най-важното, а за да е винаги на върха, трябва постоянно да се променя. След вълнуваща 50-годишна история зад гърба си, изящната кукла за пръв път се сдоби с постоянна татуировка. Най-красивата играчка на света винаги е в крак с модата. За да се хареса на малки и големи момичета по целия свят, с времето тя претърпява... прочети още »
19.10.201110:18

И Вин Дизел влиза в "Непобедимите 2"

Звездата от "Бързи и яростни" и "Трите хикса" Вин Дизел е поредната холивудска знаменитост, която очакваме да пристигне в България. Гологлавият мачо ще се присъедини към мегапродукцията "Непобедимите 2”, която се снима у нас, твърди списание "Starzlife". Според сайта Вин щял да се превъплъти в образа... прочети още »
18.10.201115:44

Жан-Клод празнува рождения си ден в Sin Citу

Жан-Клод Ван Дам (Jean-Claude Van Damme) намери мястото в София, където очевидно си прекарва добре. Белгиецът за втори път бе заснет да разпуска в компанията на много дами в нощния клуб Sin Citу, съобщи avtora.com. За разлика от първия път, Жан-Клод бе още по-дружелюбен към българските си фенки, които не криейки доброто си отношение към... прочети още »
18.10.201112:48

Лейди Гага ще пее на европейските музикални награди в Белфаст

Лейди Гага (Lady Gaga) ще пее на церемонията за Европейските музикални награди на MTV в Белфаст следващия месец, съобщи Асошиейтед прес. Музикалният канал ще завладее града за церемонията. Наградите ще се връчват на три различни места. Лейди Гага, Бруно Марс, Coldpay, Джеси Джей ще пеят в арена "Одисей". Red Hot Chili Peppers ще... прочети още »
18.10.201112:26

Представяме ви Coldplay feat. Rihanna и "Princess of China"

Само по Радио FM+ и на сайта на Анимато Мюзик, всеки ден феновете на британската група Coldplay  ще могат да слушат по една песен от предстоящия им албум, който ще излезе на 24 октомври. Днес представяме една от най-любопитните колаборации на сезона - тази на Крис Мартин и компания със звездата от Барбадос - Риана (Rihanna).... прочети още »
18.10.201109:59

Чуй новият албум на Coldplay само по Радио FM+!

Само по Радио FM+ и на сайта на Анимато Мюзик, всеки ден феновете на британската група Coldplay  ще могат да слушат по една песен от предстоящия им албум, който ще излезе на 24 октомври. Днес в ефира ни, премиера прави една от най-любопитните колаборации на сезона - тази на Крис Мартин и компания със звездата от Барбадос - Риана... прочети още »
18.10.201107:48

"Полунощ в Париж" открива Киномания 2011

Предпремиерна прожекция на най-новия филм на Уди Алън "Полунощ в Париж" (Midnight in Paris) ще даде началото на 25-ото издание на фестивала "Киномания" на 9 ноември от 19 ч. в зала 1 на НДК, съобщиха организаторите на фестивала. Форумът, който тази година се провежда под мотото "Презареждане", включва... прочети още »
17.10.201114:15

Плейлист на "Дозареждане" за 17.10

THE REMBRANDS - I'LL BE THERE FOR YOU SHAPESHIFTERS - LOLA'S THEME          INXS - NEW SENSATION           BRITNEY SPEARS - OVERPROTECTED            FRANKIE GOES TO HOLLYWOOD -... прочети още »
17.10.201113:41

Какво да похапваме, ако страдаме от липса на секс

Британски специалисти препоръчаха специална диета на хората, които не правят секс. Британски учени изследвали група доброволци, които се отказали от секса в името на науката и стигнали до заключението, че ако не се отдавате на ласки в леглото, трябва да спазвате определена диета. На масата на сексуално неудовлетворените учените препоръчват... прочети още »
17.10.201112:29

Джордж Клуни води по-високо гадже

Американската актриса и модел Стейси Кейблър, която първо изгря като кечистка, а сега като гадже на Джордж Клуни, го следва на всяка премиера. Пред медиите Кейблър споделя, че "няма нещо, което да не харесва в Клуни". Стейси показа елегантност от висша класа облечена в полу-прозрачна черна рокля на премиерата на... прочети още »
17.10.201112:07

10 места по света, които може би ще изчезнат

Човек мечтае и дава много от себе си, за да стъпи на места, посещавани от императори, да види гледки, вдъхновявали любими поети и композитори, или пък да пипне неща, притежавани от някоя актуална световна звезда. Има места, които скоро няма да дават тази възможност. Просто защото съвсем скоро може да изчезнат от лицето на Земята, пише... прочети още »