Новини

10.10.201108:07

В НT "Иван Вазов" ще бъде премиерата на филма...

Премиерата на "Островът" - новия филм на българския режисьор Камен Калев ще бъде на 10 октомври в Народния театър "Иван Вазов" София, съобщиха продуцентите. За първи път Народният театър "Иван Вазов" в София отваря вратите си за кино. Събитието ще започне в 19 ч. с коктейл, а прожекцията ще стартира в 20 ч. На... прочети още »
10.10.201107:54

Жан Мишел Жар отведе българската публика към звездите

Световният музикант Жан Мишел Жар отведе повече от 12 500 души на невероятно космическо пътуване в света на музиката, на светлината, на въображението в зала "Арена София", предаде БГНЕС. Появи се в дъното на залата, за да премине целия път до сцената, приветстван от екзалтираната публика, която до скоро само можеше да мечтае да... прочети още »
10.10.201107:39

Шварценегер, Уилис, Норис и Стейтъм вече са в София

Филмовите звезди Арнолд Шварценегер, Чък Норис и Джейсън Стейтъм пристигнаха в България в неделя за снимките на екшъна "Непобедимите 2". Късно през ноща журналисти очакваха и холивудската звезда Брус Уилис. Първи пристигнаха Чък Норис и Джейсън Стейтъм, а час по-късно от VIP-а на Летище София излезе Арнолд Шварценегер. За бившия... прочети още »
09.10.201119:16

Пол Макартни се ожени на рождения ден на Джон Ленън

69-годишният Пол Макартни се ожени за трети път в Лондон за избраницата си, 51-годишната американка Нанси Шевъл. След едночасовата церемония на датата, на която Джон Ленън щеше да навърши 71 години, усмихната двойка бе приветствана от близо 300 фенове, събрали се пред кметството. На сватбата специален гост бе другият "Бийтълс"... прочети още »
09.10.201114:34

Какво се случва с Кристина Агилера?

Кристина Агилера (Christina Aguilera) бе една от звездите, които пяха на концерта в памет на Майкъл Джексън в Кардиф. Концертът бе впечетляващ, но това което прикова вниманието на медиите е трансформацията на дребната блондинка, която е качила около петнайсетина килограма и изглежда, меко казано, нездравословно. Всички си зададоха въпроса:... прочети още »
09.10.201111:54

Гоги Гупта: Няма хит без Facebook, най-важно е забавлението!

Колкото и талантлив музикант или брилянтна песен да се появи, те няма да се превърнат в хит, ако не ползват новите медии.  Това е веруюто на Гоги Гупта (Gogi Gupta) -  основател на Гупта Медиа, която е реализирала онлайн кампании за Адел, Лейди Гага, Kings Of Leon, Бионсе, Ке$ha и др. В първия ден на музикалната конференция SeeMe... прочети още »
09.10.201100:50

Michael Jackson трибют концерт - вижте снимки първо тук

JLS, Alexandra Burke, Leona Lewis, The Jacksons, Beyonce, Christina Aguilera, Pixie Lott и Cee Lo Green бяха само част от звездите, които пяха тази вечер (8 октомври) на трибют концерта в памет на Майкъл Джексън. Събитието се състоя на стадион „Милениум” в Кардиф. „След като видях имената на някои от най-известните... прочети още »
07.10.201114:11

Три жени от Африка си поделиха Нобела за мир

Президентката на Либерия Елън Джонсън-Сърлийф, африканската активистка Лейма Гбоуи и йеменската активистка Тауакул Карман си разделиха Нобеловата награда за мир, съобщиха от Нобеловия комитет. Елън Джонсън-Сърлийф Лейма Гбоуи Тауакул Карман Те бяха удостоени с наградата за своята активна дейност в защита на жените и техните... прочети още »
07.10.201113:44

Слушайте новото шоу "Дозареждане" с Боби всеки делник от...

"Дозареждане" с Боби е новото следобедно шоу на Радио FM+! Слушайте го всеки делничен ден между 14 и 15ч. За да не пропуснете любимите си хитове, с които следобеда ще се раздвижи, следете всеки ден на сайта ни и във фейсбук, какво ще пусне Боби. Ако имате музикални желания или просто искате да ни кажете как минава вашия следобед,... прочети още »
07.10.201112:35

Леонардо ди Каприо не закъсня и "закова" поредния модел

Леонардо Ди Каприо вече се среща с австралийския топ модел Алис Крауфорд. Холивдудската звезда не закъсня нито миг да разкрие новата си връзка, след като от вчера по светските издания обикаля новината, че бившата му Блейк Лайвли е откраднала гаджето на Сандра Бълок Райън Рейнолдс. Алис Крауфорд 36-годишният актьор, който тази седмица... прочети още »
07.10.201110:24

Препоръчваме ви да гледате на кино:

"Операция Шменти капели" Владислав Карамфилов, по-известен като Влади Въргала, пише сценария за "Операция Шменти капели" още през 2000-та, но заради непрестанни проблеми с финансирането филмът се появява на екран цели 11 години по-късно. Режисьор е Иван Митов, а в главните роли са Христо Шопов, Захари Бахаров, Джеки... прочети още »