Новини

05.10.201111:31

Боб Дилън е един от фаворитите за Нобелова награда за литература

Британските букмейкъри рязко повишиха шансовете на американския музикант Боб Дилън да получи Нобелова награда за литература, съобщи информационният сайт Lenta.ru. Неговите шансове да стане носител на отличието вече са 8 към 1, а в края на септември този коефициент беше 101 към 1. На първо място в списъка на букмейкърите е сирийският... прочети още »
05.10.201110:53

Риана пусна нова песен

Риана (Rihanna) пусна новия си сингъл "We Found Love" в дигитален формат. Песента е с участието на Калвин Харис и е първи сингъл от предстоящия нов албум на певицата, който ще се казва "Talk That Talk". Очаква се албумът да излезе на 21 ноември. Дебютът на новата песен на певицата с шотландския продуцент и DJ съвпада... прочети още »
05.10.201110:04

Адел написа песен за следващия филм за Джеймс Бонд

Соул дивата Адел (Adele) написа тематичната песен за следващия филм за Джеймс Бонд и скоро ще влезе в звукозаписно студио, за да я запише, съобщи в. "Сън". "Адел е очевидният избор, за да бъде записана тематичната песен за следващия филм за Джеймс Бонд, заяви източник, цитиран от вестника. След огромния успех на певицата... прочети още »
05.10.201108:11

Д-р Конрад Мъри май е знаел, че Майкъл Джаксън издъхва

Сервитьорка и приятелка на лекаря на Майкъл Джаксън д-р Конрад Мъри разказа как е чула мънкане и кашляне докато разговаряла с него по телефона около времето, по което певецът е умирал. Саде Андинг свидетелства, че Мъри й позвънил в 11:51 преди обед на 25 юни 2009, когато тя се намирала в Хюстън, а той бил в наетото от Джаксън имение,... прочети още »
04.10.201107:47

"Crazy in Love" на Бионсе е най-великата песен на...

Песента на Бионсе (Beyonce) "Crazy in Love" беше определена за най-добрата песен на изминалото десетилетие (от 2000 до 2010 г.) в класация на музикалния канал VH1. Тя победи "Hey Ya!" на Ауткаст и "Poker Face" на Лейди Гага, които останаха съответно на второ и трето място. "Crazy in Love" остана осем... прочети още »
03.10.201120:23

Нина Добрев и "Дневниците на вампира" най-сетне в...

Най-сетне и в родния ТВ ефир, зрителите ще могат да проследят хитовия фентъзи сериал "Дневниците на вампира" (The Vampire Diaries), който стартира по bTV Cinema от 22 октомври. Драматичната поредица със сигурност ще представлява интерес за широката публика у нас, най-малкото заради факта, че главната роля в нея е поверена на... прочети още »
03.10.201119:43

Актрисата Хали Бери си счупи крака

Холивудската актриса Хали Бери (Halle Berry) се спънала и паднала, докато се опитвала да догони 3-годишната си дъщеричка.  Детето избягало от майка си, защото искало да разгледа отблизо една коза. Красавицата, която наскоро стана на 43, ще трябва да изкара в гипс поне три седмици. Хали Бери притежава "Златен глобус" и... прочети още »
03.10.201111:55

Пускат допълнителни билети за Жан Мишел Жар

Остават броени дни до първия голям международен концерт в новата мултифункционална Арена Армеец София, припомнят организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис. На 9 Октомври от 20 часа хипнотичният изпълнител Жан Мишел Жар ще бъде в София със своята световно известна лазерна арфа, превърнала се в негова запазена марка. Хилядите български... прочети още »
03.10.201111:48

Лиз Хърли се сгоди с пръстен за 30 хиляди лири

Бившият австралийски играч по крикет Шейн Уорн и британската актриса Лиз Хърли се сгодиха по време на посещение в Шотландия. След романтична вечеря в петък в хотел в Сейнт Андрюс, на брега на Северно море, 42-годишният Шейн Уорн коленичил и поискал ръката на Лиз Хърли. Актрисата приела предложението да се омъжи под аплодисментите на другите... прочети още »
03.10.201108:49

Стълпотворение от звезди на ревю на Живанши

Актриси, модели и певци, сред които Лив Тайлър, Жулиет Бинош, Наоми Кембъл и Джарет Лето се наредиха на първия ред на модното шоу на Живанши (Givenchy, по време на модната седмица в Париж. Американският рапър Кание Уест, който по-рано представи собствената си модна линия, певицата Киара и звездата на европейското кино Орнела Мути, също... прочети още »
30.09.201119:00

Уеб гуруто на Лейди Гага идва за фестивала SeeMЕ

За шеста година тези, които печелят от музика и тези, които я носят в сърцето си ще имат възможността да посетят Музикалната конференция за Югоизточна Европа SeeMe (South East European Music Event). SeeMe започва на 8 октомври в София. Уеб гуруто на Лейди Гага, Бионсе, Адел и Кеша и др., Гоги Гупта пристига в България за музикалната... прочети още »