Новини

25.10.201116:46

Сватбата на Тара Рийд с българин била фалшива

Широко коментираната сватба между холивудската звезда Тара Рийд и българския финансист Захари Кехайов се оказа менте. През лятото двамата се похвалиха, че са се оженили в Гърция, а после бяха снимани в ресторант на родния Слънчев Бряг. Бракът обаче не е признат от американските власти, съобщи TMZ. Самата Рийд призна, че всъщност... прочети още »
25.10.201111:54

Карл Лагерфелд пуска евтини дрехи

Карл Лагерфелд пуска през януари догодина нова достъпна колекция на цени между 95 и 450 долара. Новата модна линия "Кarl Collection" включва 100 модела и е предназначена за 18-20 годишни клиентки. В нея преобладават дънковите платове и кожените материи. Лагерфелд комбинира в кройките си практичността на уличната мода с неувяхващ... прочети още »
25.10.201110:06

Мария Игнатова и Димитър Рачков били разделени от 4 месеца

Мария Игнатова и Димитър Рачков са разделени от четири месеца и крият края на връзката си дори от колегите си в "Пълна лудница" и "Господари на ефира", пише таблоида "Всеки ден". Двамата се скарали още преди лятната ваканция, която планирали да изкарат заедно. Водещата се изнесла от общото им жилище в... прочети още »
25.10.201109:56

Цензура на лесбийски филм с Ева Лонгория

Испанските власти изрязаха лесбийските любовни сцени от новия филм на актрисата Ева Лонгория, което принуди фестивал на гей киното да отмени прожекцията му в знак на протест, съобщиха организаторите на събитието. Продукцията "Without Men" (Без мъже) разказва историята на малко селце, чиито жени започват да се самозадоволяват, тъй... прочети още »
25.10.201109:48

Тъмното червило e на мода тази есен

При грима си тази есен наблегнете на устните, съветват водещи гримьори. Всички дизайнери, стилисти и модни къщи казват, че модата е циклична. Ето защо този сезон можете да видите тенденции, които са били модерни през 40-те години. Една от тях е тъмния цвят на червилото. Тази есен е изключително модерно акцентът в грима ви да пада върху... прочети още »
25.10.201108:19

Стелияна Христова спечели "Гласът на България"

"Гласът на България" се казва Стелияна Христова. Последните изпълнения на избраниците на Мариана Попова, Миро, Кирил Маричков и Ивана развълнуваха феновете на предаването. Менторите подкрепиха своите състезатели, като заедно с тях представиха по едно изпълнение на великолепни песни. Още на старта на предаването, Мариана заяви,... прочети още »
25.10.201107:38

Премиера на най-новия български филм "Кецове"

Днес ще бъде официалната премиера на най-новия български филм "Кецове". Джералдин Чаплин няма да може да присъства на официалната премиера на филма, който звездата награди на фестивала в Москва.  Внучката на Чарли Чаплин е възпрепятствана със снимки в Италия, но е подготвила специално обръщение към екипа. "Кецове" е... прочети още »
24.10.201113:28

Днес излиза новият албум на Coldplay "Mylo Xyloto"

Най-новият албум на една от най-продаваните британски банди Coldplay излиза днес - 24 октомври. В продължение на 7 дни вие имахте възможност, ексклузивно в ефира на Радио FM+ да чуете по една песен от "Mylo Xyloto". Ние ви представихме дуетът на Крис Мартин и Риана "Princess of China",  динамичната "Hurts Like... прочети още »
24.10.201113:20

"Изчезна" докладът от аутопсията на Ейми Уайнхаус

Британската полиция започна разследване за изчезването на поверителния доклад около смъртта на Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse), който е бил изпратен "неизвестно на кого". Документите от аутопсията около смъртта на известната британска певица по погрешка са изпратени вместо на семейството й "на неназован гражданин" на... прочети още »
24.10.201110:20

Гаджето на Майли Сайърс е у нас за "Непобедимите 2"

Поредното известно име се присъедини към звездната плеяда на "Непобедимите 2" (The Expendables) в България. Това е австралийският актьор Лиъм Хемсуърт, който за момента е по-известен, като гаджето на актрисата и певица Майли Сайърс. Съвсем скоро обаче Лиъм ще се появи с главна роля в "Игрите на глада", който се очаква да... прочети още »
21.10.201113:56

Плейлист на "Дозареждане" за 21.10

PET SHOP BOYS - CAN YOU FORGIVE HER    SUGABABES - IN THE MIDDLE         WILL SMITH & DRU HILL - WILD WILD WEST        ALESHA DIXON - THE BOY DOES NOTHING   RUN D.M.C. & AEROSMITH - WALK THIS WAY       ... прочети още »