Новини

15.09.201108:37

Вампирът Джони Деп в Dark Shadows

Появиха първите кадри от снимачната площадка на новия филм на Тим Бъртън "Мрачни сенки" ("Dark Shadows"). На снимките актьорът Джони Деп е представен в образа на вампира Барнаби Колинс. Заедно с Деп в новата лента на Бъртън играят Ева Грийн, Мишел Пфайфър, Кристофър Лий, Хелена Бонъм Картър и др. Филмът "Мрачни... прочети още »
14.09.201115:33

Днес Amy Winehousе щеше да навърши 28 години

Нова песен на Ейми Уайнхаус (Amy Winehousе) излиза днес – 14 септември – рождената дата на покойната певица, информира nme.com. Става въпрос за парчето "Body And Soul”, което е в дует с легендата Тони Бенет и е от албума му "Duets II”, който излиза на 19 септември. Парчето дебютира в шоуто на Кен Брус по... прочети още »
14.09.201113:56

Мадона си търси танцьор, може да бъде и българин

За пръв път тази година България ще участва в световния обмен на нощен живот Smirnoff  Nightlife Exchange. Другата новина, е че към проекта се присъедини Мадона. Поп-кралицата иска да открие най-добрия танцьор, който ще се включи в екипа й. Това означава, че щастливецът може да бъде и българин. Най-оригиналните идеи за купон ще се... прочети още »
14.09.201113:29

"Ceremonials" на Florence and the Machine излиза на Хелоуин

Британската изпълнителка Флорънс Уелч, която е основата на Florence And The Machine, ще издаде новия си албум "Ceremonials" на Хелоиуин, съобщи сайтът NME.com. В албума, който ще се появи първо в онлайн магазина на iTunes на 31 октомври, е включена песента What The Water Gave Me, към която вече има видеоклип. Виж го тук. Пред... прочети още »
14.09.201113:21

Фейсбук назначи отговорник по защитата на личните данни

Фейсбук (Facebook) обяви, че е назначил отговорник за защитата на личните данни на потребителите си, съобщава АФП. Ерин Еган, адвокат, специализирала в защитата на личните данни в Covington & Burling, ще се присъедини към екипа на Facebook в средата на октомври, се съобщава в комюнике на сайта, който често се обвинява в недостатъчна... прочети още »
14.09.201110:15

Ще има нов филм "Критична точка"

Отново се планира римейк на хитовия филм "Критична точка" от 1991 г., след като плановете за повторни снимки бяха замръзени след смъртта на Патрик Суейзи през 2009 г. Патрик Суейзи и Киану Рийвс играха в култовия филм за банда сърфисти, които обират банки. Суейзи трябваше да се върне отново на екрана като водача на бандата Боди... прочети още »
14.09.201109:26

Срещата на Джей Ло и Купър е била по бизнес

Дженифър Лопес и актьорът Брадли Купър наскоро бяха забелязани да вечерят в романтична обстановка в един от най-лъскавите нюйоркски ресторанти. прочети още »
14.09.201109:25

Гага, Боно и Ъшър ще пеят за фондацията на Бил Клинтън

Певицата Лейди Гага, членове на "U2" и Ъшър ще изпеят част от най-големите си хитове по време на благотворително събитие, организирано от бившия президент на САЩ Бил Клинтън, съобщават местните медии. Бившият държавен глава ще организира парти в Калифорния, чиято цел ще бъде да събере средства за неправителствената му фондация... прочети още »
14.09.201109:24

Тайлър Пери е най-скъпоплатен в Холивуд

Актьорът Тайлър Пери, който има собствено филмово и телевизионно студио в Атланта, е начело на списъка на най-скъпоплатените мъже в Холивуд в нова класация на Forbes.com, която включва режисьора Стивън Спилбърг и певеца Елтън Джон. Стивън Спилбърг Пери оглави списъка с постигнатите от него 130 милиона долара от май 2010 до май 2011,... прочети още »
13.09.201118:41

Седмица на модата в Ню Йорк в снимки

Естетика,  удобството и прагматизъм - това са най-често употребяваните думи за описание на модата на пролет-лято 2012. Десетки модни колекции минаха по подиума на Седмицата на модата в Ню Йорк, която ще приключи на 15 септември. На форума общо 250 дизайнери от цял свят показват пролетните си колекции. Надделява схващането за облекла,... прочети още »
13.09.201118:13

Джейсън Стейтъм има звездни капризи за престоя си у нас

Британската филмова звезда, която се слави с капризния си характер, вече е поставил условия за престоя си у нас. Джейсън Стейтъм, който ще пристигне в България до броени дни за снимките на "Непобедимите 2" (The Expendables), желае да отседне в луксозна къща с всички екстри. Актьорът изисква свой личен готвач и дами, които да се... прочети още »