Новини

17.09.201113:54

"ТИЛТ" ще се състезава за "Оскар" за...

Филмът "ТИЛТ" ще се състезава на 84-те награди "Оскар" за чуждоезичен филм. Националният съвет за кино към Изпълнителна агенция "Национален филмов център" с гласуване взе решение, съгласно регламента за избор на филм, който да се състезава за 84-те награди "Оскар" за чуждоезичен филм на Американската... прочети още »
17.09.201112:04

Охраната на Пенелопе Крус наби фотографи в Сараево

Охраната на известната актриса Пенелопе Крус се сби в центъра на Сараево с фотографи. Многобройните фоторепортери били дошли, за да снимат испанската актриса, като при сблъсъците се наложи намесата и на полицията. Пенелопе Крус играе главната роля във филма "На бял свят" ("Venuto al Mondo"). Снимките на лентата... прочети още »
17.09.201111:37

Блейк Лайвли е най-добре облечена от звездите

Списание People публикува класацията си за най-добре облечените звезди. На челно място е поставена актрисата Блейк Лайвли (Клюкарката), която по-рано през годината бе определена и за най-желаната жена на планетата. Изданието изтъква умението на Лайвли да демонстрира свой собствен стил. На второ място е Дженифър Лопес, заради способността й... прочети още »
17.09.201111:14

Роби Уилямс показа модната си линия

Британският певец Роби Уилямс (Robbie Williams) представи новата си модна линия в Лондон. Изпълнителят от групата "Тейк Дет" (Take That) представи мъжката си колекция Фарел, кръстена на името на дядо му Джак Фарел, в магазина Хаус ъф Фрейзър в британската столица. Там той се срещна с първите 200 свои почитатели, пристигнали да си... прочети още »
16.09.201118:34

Дъщерята на Фил Колинс Лили е новата звезда в Холивуд

След една седмица всички ще гледат Лили Колинс. Дъщерята на световноизвестния певец и музикант Фил Колинс играе женската роля във филма "Отвлечен" (Abduction), в който в главната роля е звездата от сагата "Здрач" Тейлър Лаутнър. Преди ден в Холивуд се състоя официалното представяне на филма, а премиерата му по... прочети още »
16.09.201115:52

Чуй дуетът на Тони Бенет и Лейди Гага "The Lady Is A Tramp"

В интернет се появи демо на дуета на Лейди Гага (Lady Gaga) с Тони Бенет (Tony Bennett). Двамата са записали песента "The Lady Is A Tramр", позната най-вече в изпълнение на Франк Синатра.  Албумът с дуети на Тони Бенет и популярни изпълнители, сред които и покойната Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse), ще излезе на 20... прочети още »
16.09.201113:10

Новият сериал "Седем часа разлика" тръгва в неделя

Власт, корупция и любов между Ню Йорк и София. Това ни очаква в "Седем часа разлика" - новият сериал на bTV, който стартира тази неделя от 20:00 часа. Заглавието идва от седемте часа разлика между двата града. Сред персонажите се откриват типични за българското кино и телевизия образи. Ваня Цветкова играе висш съдия. Тя е... прочети още »
16.09.201107:42

Риана записва нов албум

Риана, която неотдавна съблече дрехите си за новата фотосесия на Emporio Armani, обяви, че е започнала работа по шестия си албум, съобщават американските медии. Изпълнителката на "Cheers (Drink to That)" тази сутрин потвърди, че вече работи по следващата си компилация, по-малко от година след като пусна на пазара "Loud".... прочети още »
16.09.201107:41

Адел 3 пъти в книгата на Гинес

Нещата вървят много добре за британската певица Адел, успехът й е впечатляващ и рекорден. Изпълнителката на хита "Rolling In The Deep" е истински феномен отвъд Ла Манша.  Адел влиза три пъти в книгата на рекордите Гинес. Първият път, когато продажбата на нейния албум достигна впечатляващата цифра 21 и става най-продавания... прочети още »
15.09.201117:33

Джералдин Чаплин идва за премиерата на "Кецове"

Дъщерята на Чарли Чаплин Джералдин ще пристигне в България за официалната премиера на новия български филм "Кецове", на 25 октомври. Тя обеща да го направи още в края на юли по време на 33-ия кинофестивал в Москва, когато бе световната премиера на "Кецове“. Тогава Чаплин направи красноречива демонстрация по време на... прочети още »
15.09.201116:54

Д-р Хаус влезе в Книгата на Гинес

Актьорът Хю Лори е толкова голям любимец на телевизионните зрители, че влезе в Книгата за рекордите на Гинес. С постижението "най-гледан в главна роля в телевизионен филм", Лори измести Дейвид Хаселхоф, който досега беше най-гледаният актьор по телевизията. Медицинската драма "Доктор Хаус" беше определена за... прочети още »