Новини

20.09.201118:48

Сателит на НАСА ще се разбие на Земята

След броени дни 20-годишен сателит на НАСА ще падне на Земята. Това изчислиха специалистите на агенцията. Сателитът тежи шест тона, а НАСА наблюдава курса му отблизо. Според анализаторите на агенцията космическият апарат ще падне на 23 септември, като е възможно това да стане ден по-рано или по-късно. По изчисления на НАСА сателитът ще... прочети още »
20.09.201118:12

"Двама мъже и половина" започна с погребението на Чарли Шийн

Скандалният Чарли Шийн и компанията Warner Bros си стиснаха ръцете за 100 млн. долара, съобщават американските медии, позовавайки се на запознати източници. Според информацията на редица таблоиди, актьорът, който неотдавна заведе дело за десетки милиони долари срещу създателя на "Двама мъже и половина" Чък Лори, в следващите две... прочети още »
20.09.201116:07

Крис Мартин:"Дуетът с Риана ми е любим!"

Фронтменът на "Coldplay" Крис Мартин (Chris Martin) заяви, че дуета с Риана (Rihanna), който влиза в новия им албум, е любимата му песен! Той определи колаборацията "Princess of China", като сбъдната мечта! Според Мартин, неговата банда винаги се е опитвала да разрушава границите между различните видове музика. Песента... прочети още »
20.09.201114:13

Лейди Гага води по номинации за европейските награди на MTV

Поп звездата Лейди Гага получи шест номинации за Европейските музикални награди на MTV. Изпълнителката на хита "Poker Face" ще се конкурира с Кейти Пери в четири категории, а Бруно Марс доминира при мъжете с номинации в четири категории, включително за най-добра песен и най-добър изпълнител. Гага ще се съревновава и с рок банди... прочети още »
20.09.201114:04

Кой умира в "Стъклен дом"?

Сериалът "Стъклен дом" се завръща по bTV тази есен с нови епизоди под надслов "Наказанието". Един от героите ще загине, но дали това ще бъде Камен (Калин Врачански), Чарли (Асен Блатечки) или някой друг от основните персонажи, предстои да стане ясно в предстоящите серии тази есен по bTV. В "Стъклен дом:... прочети още »
20.09.201111:30

"Kofein!" с Алекс и Момчил наградиха победителя от...

"Да отидем заедно на училище" е играта, с която забавлявахме малки и големи в дните преди първия учебен ден от ефира на Радио FM+. На 16 септември в сутрешното шоу "Kofein!" Алекс и Момчил изтеглиха чрез жребий един от всички участници, които спечели и голямата награда - велосипед. Веселин Милев е името на победителя,... прочети още »
20.09.201107:27

Джулиана Маргуляс най-зле облеченa на наградите Еми

Джулиана Маргуляс си спечели остри критики в Туитър заради роклята на Армани, която носи на церемонията по раздаването на наградите Еми в Лос Анджелис снощи. Бялата дълга рокля без ръкави беше приета критично от сп. "Ю Ес Уикли", което включи актрисата в своя топ три на най-зле облечените знаменитости. Маргуляс отнесе по-голямата... прочети още »
20.09.201107:05

Джеймс Франко ще режисира "Child of God"

Джеймс Франко, който в началото на месеца се раздели с приятелката си  Анна О`Райли, се захваща за работа. В най-скоро време звездата ще застане зад камерата и ще режисира новата продукция "Child of God". Актьорът от "127 часа" ще заснеме филмовата адаптация на творбата на Коркам Маккарти, след като предишните му... прочети още »
20.09.201107:04

Дебютен албум на новaта група на Мик Джагър

Новосформираната група "SuperHeavy" пуска дебютния си едноименен албум с рок и реге звучене и индийски оркестрови мотиви, се съобщава на официалния сайт на групата. Тя е събрана тази година от легендарния фронтмен на "Ролинг стоунс" Мик Джагър. В състава на "SuperHeavy" влизат представители на различни... прочети още »
19.09.201118:14

Чарли Шийн: "Сам бих се уволнил"

След месеци на ожесточени спорове, злостни коментари и медийни сблъсъци с бившите си работодатели от "Двама мъже и половина", Чарли Шийн очевидно прекратява войната с екипа на хитовия сериал, съобщи whatsontv.co.uk. В шоуто на Джей Лено, което съвпада с първият епизод от новия сезон на "Двама мъже и половина" без Чарли,... прочети още »
19.09.201115:56

Българката Нина Добрев най-елегантна на наградите "Еми"

Актрисата от български произход Нина Добрев предизвика възхищението на публика и колеги по време на раздаването на тазгодишните телевизионни награди "Еми". Нина, която играе в "Дневниците на вампира" не си тръгна със статуетка, но пък бе най-красива. Звездата бе облечена в червена рокля на Дона Каран. Добрев пристигна... прочети още »