Новини

03.09.201112:59

Осиновете животно! Подкрепете работата на WWF

WWF стартира кампания за осиновяване на 4 застрашени или редки вида български животни – лалугер, рис, пеликан и морски орел. Кампанията ще продължи една година. Целта е да се наберат достатъчно средства, за да се свърши добра работа.Всеки може да дари средства на WWF, които ще се използват за опазване на места, където тези видове... прочети още »
02.09.201118:13

Мел Би роди трето дете

Мел Би стана майка за трети път. Бившата Спайска роди в болница в Лос Анджелис, името на бебето още се пази в тайна. Мелани Браун или по-позната като Мел Би от "Spice Girls" си има още две момиченца - Финикс (12 г.) и Ейнджъл (4 г.). Сега певицата роди първото си дете от брака й със Стивън Белафонте. "И майката и бебето са... прочети още »
02.09.201116:42

Смесени отзиви за филма на Мадона

Филмът на Мадона "W.E." получи смесени отзиви от критиката след премиерата си на кинофестивала във Венеция. Лентата разказва за любовта между британския крал Едуард VІІІ и разведената американка Уолис Симпсън през 30-те години на миналия век. "Натруфена глуповата прищявка", гласи безмилостната оценка на в.... прочети още »
02.09.201116:14

Новият проект на Стинг е мюзикъл

След турнето си със симфоничен оркестър, Стинг планира да направи мюзикъла "The Last Ship", съобщи music-news.com "За първи път Стинг пише за музикалния театър", каза драматургът и носител на "Пулицър" Брайън Йорки, който си сътрудничи с британския изпълнител. "Все още продукцията не е завършена, но той е... прочети още »
02.09.201115:13

Най-елегантните звезди във Венеция - снимки

Синди Крауфорд определено не изглежда на 45 години! Тя прикова вниманието на модните критици, след като се появи на откриването на кинофестивала във Венеция, облечена в дълга червена рокля. Тясната дреха плътно обвиваше слабата фигура на бившия топ модел и всички отбелязаха, че майката на 2 деца е в перфектна форма. Синди и съпругът й... прочети още »
02.09.201112:25

Кои са най-влиятелните личности в света?

Създателят на Фейсбук Марк Зукърбърг оглави класацията на сп. "Венити феър" за най-влиятелните и утвърдили се хора в света за втора поредна година, съобщава сайтът на изданието.             В класацията ежегодно попадат петдесет представители на бизнеса, инженерните науки и... прочети още »
02.09.201107:14

Кино премиерите днес

Колумбиана (Colombiana) Като дете, Кат (Зои Салдана) вижда убийството на родителите си в Богота. Тя израства, превръщайки се в хладнокръвен убиец. През деня работи като наемник за чичо си, а останалото време ангажира с отмъстителни убийства, които се надява да я доведат до крайната й цел – виновниците за смъртта на нейните... прочети още »
02.09.201107:07

Мадона не би се отказала от трона си в поп-музиката

Мадона защити титлата си като "кралица на поп-музиката", като обеща, че няма да се откаже от трона си заради любовта, както е направил крал Едуард VIII - обект на филма й, който се представя на филмовия фестивал във Венеция. Стотици фенове пищяха, докато певицата позираше на червения килим в бледосиня рокля с червен пеперуден... прочети още »
01.09.201116:57

Марк Антъни не отрeчe връзка с бившата на Уил Смит

Марк Антъни най-сетне проговори за раздялата си със съпругата си Дженифър Лопес. Изпълнителят дал интервю за американска телевизия, в което подробно описал причините, довели до краха на брака му със звездата. "Нищо кой знае какво не се е случило между нас. И двамата просто се осъзнахме, не е било като да преживееш някакъв шок. Подобни... прочети още »
01.09.201113:51

От Англия - 20 факта, които не знаете за България

Квалификацията за европейското първенство по футбол 2012 между отборите на България и Англия провокира британския вестник „Дейли стар” да изведе 20 неизвестни факта за страната ни. Изданието се е постарало да проучи почти всяка сфера от живота в България - от спорта до храната, предаде "Фокус". 1. Българите... прочети още »
01.09.201112:34

Мадона с кино премиера във Венеция

Звезден блясък и привкус на скандал обещава днешният ден на започналия във Венеция 68-и кинофестивал с присъствието на Мадона (Madonna), която ще представи втория си опит като режисьор,  и отсъствието на Роман Полански от световната премиера на новия му филм, предадоха световните информационни агенции. 53-годишната Кралица на попа... прочети още »