Новини

12.09.201107:38

Руски режисьор взе "Златният лъв" във Венеция

Филмът "Фауст" на руския режисьор Александър Сокуров стана победител на 68-ия филмов фестивал във Венеция. Филмът спечели "Златният лъв", защото е "монументална" екранизация на едноименното произведение на Гьоте. Творбата е заснета изцяло на немски език с актьора Йоханес Цайлер в главната роля. За най-добър... прочети още »
09.09.201114:33

Аудио: Интервю с жената с най-висок IQ в света

Днес гост в "Шоуто на Калина Стефанова" в ефира на Радио FM+ бе Даниела Симидчиева - уникалният интелект на България. Дамата има най-високото IQ  - 192. През 2004 година Даниела Симидчиева е призната за жената с най-висок IQ в света – 192, при общ среден показател за повечето хора 100. Тя има 3 магистърски степени... прочети още »
09.09.201112:37

Чарли Шийн получи роля след "Двама мъже и половина"

Чарли Шийн получи първата си филмова роля след скандала с продуцентите на хитовия телевизионен сериал "Двама мъже и половина", довел до уволнението му. Актьорът, който в популярната комедийна поредица изпълняваше ролята на Чарли Харпър, отново ще играе герой на име Чарли. Шийн ще изпълни главната роля в независимата продукция... прочети още »
09.09.201112:02

Български премиери на "Златната роза"

Премиерните филми "Шменти капели" на Влади Въргала, "Кецове"  на Иван Владимиров и Валери Йорданов, "Островът" на Камен  Калев и "Аве" на Константин Божанов са сред заглавията, които ще се състезават за "Златна роза". "В конкурсната програма на 30-ия Фестивал на българския... прочети още »
08.09.201115:39

Глобиха Галиано с 6 хиляди евро за антисемитизъм

Британският моден дизайнер Джон Галиано, който призна, че е обидил на расова основа двойка в парижки ресторант, бе определен за виновен от френския съд и принуден да плати глоба от общо 6 хил. евро. Дизайнерът не присъства в съда по време на обявяването на присъдата в четвъртък, 8 септември. Обвинението е за "публичните обиди въз... прочети още »
08.09.201108:43

"Kofein!" с Алекс и Момчил - Песен пародия 1

"Kofein!"  с Алекс и Момчил е сутрешното шоу на Радио FM+. Излъчва се всяка делнична сутрин от 7 до 11ч. Всеки четвъртък пък ние създаваме песен-пародия, с която искаме да събудим усмивката. Ето и днешната пародия на D2. Слушайте "Кofein!" с Алекс и Момчил всяка делнична сутрин от 7 до 11ч. само по Радио FM+ прочети още »
08.09.201108:17

Обвиниха Риана в издевателство над щрауси

Риана ядоса природозащитниците, като се появи с рокля с шраусови пера на представянето на новия си парфюм. Популярната изпълнителка си спечели много критики от организациите за защита на животните заради неподходящото си облекло. Роклята, дело на дизайнера Антонио Барарди, е направена с пера от щраус. Именно тя стана повод за скандала в... прочети още »
08.09.201108:15

Мадона работи по нов албум

Мадона се готви да издаде нов  албум, съобщават американските таблоиди. Изпълнителката обещава тавата да бъде пусната на пазара през 2012 г., а първият сингъл от нея да излезе през февруари или март догодина. Това ще бъде първият албум след 4-годишно прекъсване на певицата. В последно време поп кралицата се е отдала на... прочети още »
08.09.201107:50

Видео: първата фото-сесия на "Kofein!" с Алекс и Момчил

"Kofein!" с Алекс и Момчил е сутрешното шоу на Радио FM+. Всяка делнична сутрин между 7 и 11ч. двамата ще ви будят със свежо настроение, усмивка и ... чаша кофеин! Докато подготвяхме старта на новото шоу, ние се забавлявахме със срещи, тийм-билдинг, срещи, тренинг, срещи, фото-сесия... Е, сами можете да се убедите, че снимките,... прочети още »
07.09.201122:51

Слушайте новото сутрешно шоу "Kofein!" с Алекс и Момчил

Радио FM+ представи новата си програмна схема, като акцентът през новия сезон пада върху новото сутрешно шоу „Kofein!”. Свежи водещи, телевизионни звезди и най-добрата музика ще звучат в ефира на първото частно радио от средата на септември. Сутрешното шоу „Kofein!” ще е с продължителност четири часа и ще е с нови... прочети още »
07.09.201114:25

Докладът за нежността доказа, че един на трима българи се смята за...

Независимо проучване на GMI (Global Market Insite) установи, че хората изпитват потребност да бъдат нежни и добри, но не винаги проявяват тези качества. Проучването за степента на проява на нежност и доброта е проведено в цяла Европа. Докладът разкрива поведението на жителите на държавите и съставя Карта на нежността, която представя... прочети още »