Новини

01.09.201112:34

Мадона с кино премиера във Венеция

Звезден блясък и привкус на скандал обещава днешният ден на започналия във Венеция 68-и кинофестивал с присъствието на Мадона (Madonna), която ще представи втория си опит като режисьор,  и отсъствието на Роман Полански от световната премиера на новия му филм, предадоха световните информационни агенции. 53-годишната Кралица на попа... прочети още »
01.09.201107:34

Джен Анистън в кампания срещу рак на гърдата

Дженифър Анистън се включи в благотворителна кампания срещу рак на гърдата по инициатива на американското списание "Glamour". В интервю актрисата разкри какви качества търси в мъжете. Приятелят й Джъстин Теру трябва внимателно да слуша. "Не мога да имам връзка, в която няма равенство, щедрост, доброта, хумор. Истината е, че... прочети още »
01.09.201107:17

Изписаха Том Джоунс от болницата в Монако

Британската легенда на поп-музиката Том Джоус (Tom Jones) напусна днес болницата в Монако, където беше приет в събота с тежка дехидратация. Той напусна здравното заведение след 4-дневно лечение, съобщиха негови приближени. В сайта на поп-звездата се казва, че "Сър Том вече е в много добро здраве". Том Джоунс ще продължи... прочети още »
01.09.201107:12

ФСБ откриват Есенния салон на изкуствата в Пловдив

ФСБ днес ще открие Есенния салон на изкуствата в Пловдив с нова концертна програма FSB Symphony. Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев ще се качат на сцената на Античния театър в Пловдив, а новата концертна програма FSB Symphony ще се превърне в поредното културно събитие под името "ФСБ", с предвидимо широк обществен... прочети още »
31.08.201118:23

Орландо Блум се превъплъщава във фронтмена на "The Clash"

Актьорът Орландо Блум планира да изпълни ролята на фронтмена на 'The Clash" Джо Стръмър в игрален филм за британската пънк банда. Блум признава, че той, а и и половинката му Миранда Кер (на снимката), са истински фенове на Стръмър, който почина през 2002г. на 50 годишна възраст. Актьорът споделя, че битието на Стръмър е било... прочети още »
31.08.201118:12

Бремеността на Бионсе забавя филма "Роди се звезда"

Бременността на Бионсе (Beyonce) може да забави снимките на римейка на филма "Роди се звезда", чийто режисьор ще бъде Клинт Истууд. Певицата обяви бременността си на церемонията за видео музикалните награди на MTV в Лос Анджелис в неделя вечерта. Началото на снимките на "Роди се звезда" е насрочено за февруари 2012... прочети още »
31.08.201118:09

Ема Стоун и Оливия Уайлд получиха награди на ПЕТА

Най-сексапилната вегетарианка за 2010 г. Оливия Уайлд и защитничката на правата на бездомните кучета Ема Стоун получиха награди на организацията PETA /Хора за етично отношение към животните/. Двете актриси получават призове за милосърдие благодарение на новите им сделки с козметичната компания... прочети още »
31.08.201117:05

Първи тийзър на "Игрите на глада"

На 23 март 2012 г. на големия екран в България се очаква да излезе филмът "Игрите на глада"(The Hunger Games) по едноименния роман на Сюзън Колинс. Лентата е с участието на много холивудски звезди, сред които: Уди Харелсън, Доналд Съдърланд, Дженифър Лоурънс, Лиъм Хемсуърт, Лени Кравиц, Стенли Тучи, Тоби Джоунс, Елизабет Банкс и... прочети още »
31.08.201111:55

Лейди Гага вдига сватба на стадион

Скандалната Лейди Гага (Lady Gaga) отново шокира обществеността с изявлението си, че скоро вдига сватба и кани всичките си почитатели да присъстват. 25-годината певица ще се омъжи за приятеля си Люк Карл, с когото са заедно от доста дълго време. Гага планира голямото събитие да се състои на стадион, за да може всичките й почитатели да... прочети още »
31.08.201108:48

Бременността на Бионсе постави рекорд в Twitter

Съобщението за бременността на Бионсе Ноулс (Beyonce), което самата тя направи на церемонията по раздаването на видео наградите на MTV в неделя вечер постави рекорд в Twitterq съобщи представител на сайта за микроблогинг. Новината, че поп-кралицата ще става майка поставила нов рекорд с невероятните 8868 туита на секунда, разбивайки... прочети още »
31.08.201108:09

Филм на Джордж Клуни открива 68-ия кинофестивал във Венеция

Днес започва 68-ият международен кинофестивал във Венеция. Форумът ще продължи до 10 септември, като на него ще бъдат показани нови и доста любопитни заглавия. В конкурсната програма са филм на Джордж Клуни, като режисьор, на скандалния Роман Полански, заглавия от Рузия, Израел, Франция, Сащ, Тайван и др. Във Венеция ще бъде премиерата и... прочети още »