Новини

20.10.201108:12

Мики Рурк отказа на "Непобедимите 2"

Актьорът Мики Рурк, който трябваше да се снима във втората част на "Непобедимите" редом до Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер, Брус Уилис и др., се отказа от ролята си в продукцията, съобщават американските медии. 59-годишната звезда, който в първата част се превъплъти в образа на Тул, няма да застане пред... прочети още »
20.10.201107:52

Eксперт: Мъри е отговорен за смъртта на Майкъл Джаксън

Експерт по медикаментите беше разпитан по делото за непредумишлено убийство срещу лекаря на Майкъл Джаксън Конрад Мъри, съобщиха информационните агенции. Свидетелят Стивън Шефър заяви, че Мъри е нарушавал медицинските стандарти. Според него лекарят на Джако е пренебрегнал стандартите при използването на силното обезболяващо лекарство ... прочети още »
20.10.201107:48

Никола Саркози се сдоби с първа дъщеря

Съпругата на френския президент Никола Саркози – Карла Бруни Саркози роди момиченце. Все още не е ясно името на бебето. Това е второто дете за Карла Бруни, която има син от предишен брак. Френският президент пък има трима сина от двата си предишни брака. От Елисейския дворец отказват да коментират новината. По време на поста си като... прочети още »
19.10.201119:52

Представяме ви "Paradise" на Coldplay - видео

Тази седмица, в ефира на Радио FM+, първо вие - нашите слушатели чувате песните от най-новия албум на британската група Coldplay. Песните от "Mylo Xyloto", които вече направиха българската си премиера по Радио FM+ са: "Princess of China", feat. Rihanna (Риана) и "Hurts Like Heaven". Утре очаквайте "Us... прочети още »
19.10.201112:04

Плейлист на "Дозареждане" на 19.10

STAKKA BO - HERE WE GO            MARTIN SOLVEIG - JEALOUSY             MAROON 5 & CHRISTINA AGUILERA - MOVES LIKE JAGGER FIVE - SLAM DUNK           SEAL & JAKATTA - MY... прочети още »
19.10.201111:34

Михаела Люцканова е големият победител в играта за Coldplay

Михаела Люцканова от София е големият победител в играта на Радио FM+ за пътуване до Мадрид и посещение на VIP концерт на Coldplay на 26 октомври. Младата дама попадна много пъти в нашия дълъг списък, тъй като всеки ден се е обаждала на 0700 1 58 58, за да се запише за участие, а е изпратила и десетки смс-а на 1925 за участие в играта,... прочети още »
19.10.201110:39

Представяме ви "Hurts Like Heaven" на Coldplay

В продължение на седмица, до 24 октомври включително, по радио FM+ и на сайта www.animatomusic.com, в рамките на 24 часа ще звучи по една от песните, включени в новия, още не излязъл на пазара албум на Coldplay. Ето и реда, по който ви представяме песните от "Mylo Xyloto". 18 октомври, вторник - Princess of China, feat.... прочети още »
19.10.201110:31

Куклата Барби вече има татуировка

За Барби модата е най-важното, а за да е винаги на върха, трябва постоянно да се променя. След вълнуваща 50-годишна история зад гърба си, изящната кукла за пръв път се сдоби с постоянна татуировка. Най-красивата играчка на света винаги е в крак с модата. За да се хареса на малки и големи момичета по целия свят, с времето тя претърпява... прочети още »
19.10.201110:18

И Вин Дизел влиза в "Непобедимите 2"

Звездата от "Бързи и яростни" и "Трите хикса" Вин Дизел е поредната холивудска знаменитост, която очакваме да пристигне в България. Гологлавият мачо ще се присъедини към мегапродукцията "Непобедимите 2”, която се снима у нас, твърди списание "Starzlife". Според сайта Вин щял да се превъплъти в образа... прочети още »
18.10.201115:44

Жан-Клод празнува рождения си ден в Sin Citу

Жан-Клод Ван Дам (Jean-Claude Van Damme) намери мястото в София, където очевидно си прекарва добре. Белгиецът за втори път бе заснет да разпуска в компанията на много дами в нощния клуб Sin Citу, съобщи avtora.com. За разлика от първия път, Жан-Клод бе още по-дружелюбен към българските си фенки, които не криейки доброто си отношение към... прочети още »
18.10.201112:48

Лейди Гага ще пее на европейските музикални награди в Белфаст

Лейди Гага (Lady Gaga) ще пее на церемонията за Европейските музикални награди на MTV в Белфаст следващия месец, съобщи Асошиейтед прес. Музикалният канал ще завладее града за церемонията. Наградите ще се връчват на три различни места. Лейди Гага, Бруно Марс, Coldpay, Джеси Джей ще пеят в арена "Одисей". Red Hot Chili Peppers ще... прочети още »