Новини

26.08.201113:30

Джим Кери се обяснява в любов на 22-годишна! - видео

Американският комик Джим Кери (Jim Carrey) пожела да се ожени за 27 години по-младата от него Ема Стоун (Emma Stone). 49-годишният актьор записа специално видео излияние за 22-годишната актриса от "Лесна, А?”, в което признава чувствата си към нея и заявява, че би я взел за своя жена ако разликата във възрастта им не е толкова... прочети още »
25.08.201116:07

Най-новото от Florence And The Machine

"What The Water Gave Me" е първото видео от все още безименния, втори албум на "Florence Аnd Тhe Machine". Песента е продуцирана от Пол Ипуорт (Paul Epworth). Той е човекът, който стои зад звезди като Флорънс, Адел (Adele) и Си Ло Грийн (Cee Lo Green). Вторият албум на Флорънс Уелч и компания трябва да излезе някъде... прочети още »
25.08.201115:55

Кейт Мос се разсъблече за календара на Pirelli

Кейт Мос вече е омъжена жена, но това не я спира да се да дава всичко от себе си като модел. 37-годишната красавица ще покаже повечето си прелести за известния календар на Pirelli, който ще бъде официално представен през декември в Ню Йорк. Фотосесията се е състояла само седмици преди сватбата на Кейт с Джейми Хинс. Любопитното е тя... прочети още »
25.08.201115:32

Трябва да се гордеем с "Конан Варварина"

Снощи се състоя официалната премиера на най–скъпата и мащабна продукция, реализираната някога в България - "Конан Варварина". Главната роля в култовата лента е поверена на младия холивудски актьор Джейсън Момоа, който за съжаление не успя да дойде на премиерата. Тя е наистина голямо събитие за България, защото това е... прочети още »
25.08.201110:56

Шаде идва в София месец по-рано, билетите тръгват от утре

Новата дата за концерта на богинята на соул музиката, магнетичната Шаде (Sade) в България е 29 октомври, съобщиха от "София Мюзик Ентърпрайсис". Концертът, част от европейското турне на звездата, ще се състои в новата мултифункционална зала "Арена Армеец София". Продажбата на билети за шоуто започва на 26 август, петък,... прочети още »
25.08.201110:15

Шоуто "Aphrodite Les Folies" 3D на Кайли Миноуг идва в...

За първи път феновете в България могат да видят завладяващата Кайли Миноуг на 3D. Ексклузивните прожекции на KYLIE 3D: Aphrodite Les Folies ще има само вечерта на 21-ви септември 2011 г. в кината Арена. Билети може да закупите на касите на кината Арена в цялата страна. Концертът от турнето на дивата е заснет в зала О2 в Лондон. Ефектът от... прочети още »
25.08.201110:09

Лейди Гага е тотално забранена в Китай

Хитове на Лейди Гага (Lady Gaga), Бионсе(Beyonce) и Тейк Дет(Take That) са сред 100-те песни, които бяха поставени в черния списък на китайското министерство на културата. Музикалните сайтове имат срок до 15 септември да махнат обидните песни, които според властите нарушават "националната културна сигурност". Тези сайтове, които... прочети още »
25.08.201109:14

Филм с Антъни Хопкинс и Джуд Лоу открива кино фестивала в Лондон

Филмът "360" с участието на Антъни Хопкинс и Джуд Лоу ще открие 55-тото издание на фестивала на британската кино индустрия в Лондон, съобщи The Hollywood Reporter. В актьорския състав на продукцията е и носителката на "Оскар" Рейчъл Вайс. Сюжетът разказва как няколко човешки съдби се преплитат в неочаквани любовни... прочети още »
24.08.201112:35

Елизабет Тейлър е най-фотогеничната знаменитост - снимки

Елизабет Тейлър беше избрана за най-фотогеничната знаменитост на всички времена, оставяйки на второ място Дженифър Анистън. Покойната Тейлър, която беше известна с красотата и блясъка си, победи всички съвременни знаменитости и известни личности от миналото в класацията за най-фотогеничната звезда на всички времена на сайта MyMemory.com.... прочети още »
24.08.201112:29

Учените са на прага да създадат нова цивилизация на Марс

Учените са на прага на създадат изкуствена цивилизация на Марс, която да се захранва с въглероден диоксид, пишат британски медии. Животът на Марс е по-близо от всякога. Мисията да се създаде изкуствен жив организъм на Червената планетата е мечта за учените от НАСА, но американски експерт твърди, че е на прага на научен пробив, който ще... прочети още »
24.08.201111:50

Книгите отстъпват на Фейсбук и Туитър

Младите британци обръщат гръб на Шекспир, Дикенс и Кийтс и се ориентират към нови "четива" - Фейсбук и Туитър (Facebook / Twitter), предаде Ройтерс, позовавайки се на резултатите от проучване, обхванало над 18 000 подрастващи на възраст между осем и 17 години. Данните от допитването сочат, че един от всеки шестима младежи не е... прочети още »