Новини

22.08.201113:14

Fashion Days POP UP Outlet

Изживейте Fashion Days на живо! Само в рамките на 12 дни в ЦУМ София отваря врати Fashion Days POP UP Outlet, за да ви предложи едни от най-известните модни марки в света на невероятно ниски цени. С отстъпки до 90% ще откриете продукти на D&G, Calvin Klein, Givenchy, Guess, Camel, GAS, Esprit, Lancaster, Paco Rabanne, Scholl, Pierre... прочети още »
22.08.201112:58

Кои са най-добре платените светски двойки в света?

283 млн. долара е общото състояние на петте най-добре платени двойки сред светските знаменитости в света за периода май 2010 година – май 2011 година, според сп. Форбс. Безспорните номер едно са бразилският супермодел Жизел Бюндхен и звездата по американски футбол Том Брейди. През последната година най-скъпоплатената манекенка е... прочети още »
22.08.201111:59

Лени Кравиц се завръща с нов албум

Американският рок и соул изпълнител Лени Кравиц (Lenny Kravitz) се завръща с нов албум. Той носи името" Black and White America" и е на пазара от днес, съобщи официалният сайт на музиканта. "Всички мои албуми са лични, но настоящият разкрива повече от мен.", казва Кравиц пред "Билборд". "Мисля, че той ще... прочети още »
22.08.201110:25

Боно приет в болница със сърцебиене, говорителката му отрича

Вокалистът на U2 Боно отрече съобщения, че е бил отведен в болница след оплаквания от болки в гръдния кош по време на ваканция в южна Франция, предава Ройтерс. 51-годишният изпълнител е посетил болницата "Принцеса Грейс" в Монако, но за рутинни изследвания, според говорителката му. "Въпреки публикациите в медиите за... прочети още »
19.08.201113:40

Новото гадже на Даниел Радклиф - видео

Звездата от поредицата за магьосника Harry Potter Даниел Радклиф (Daniel Radcliffe) беше заснет да се разхожда ръка за ръка с красива брюнетка в Ню Йорк. Въпросната дама е 22-годишната Розан Кокър, дъщеря на американски художник и декоратор. Тя се запознала с Радклиф, докато работела като асистент продуцент на снимачната площадка на... прочети още »
19.08.201112:54

Прашките вече не са на мода!

Звездният миг на популярните с години изрязани бикини, т.нар. прашки приключи. До скоро те бяха навсякъде, но през последната година продажбите на този тип дамско бельо са намалели със 17%, отчитат специалистите във Великобритания. Жените вече отхвърлят "вулгарното" и прекалено секси долно бельо и го заменят с по-удобни модели.... прочети още »
19.08.201112:38

Лиъм Галахър съди брат си за клевета

Ден след като Ноел Галахър (Noel Gallagher) съобщи в интервю, че се надява Oаsis да се съберат през 2015 година, стана ясно, че брат му Лиъм го съди за клевета. Ноел напусна групата през 2009, минути преди да излязат на сцената за представление в Париж. Причината бе скандал между двамата братя. Оттогава те воюват с изявления, а Ноел... прочети още »
19.08.201112:32

U2 дариха 7 млн. долара на училища в Ирландия

Рокаджиите от Ю Ту (U2) дариха над 7 милиона долара на училища в родината си Ирландия. Средствата ще бъдат инвестирани в образователната система на страната до 2015 г., съобщават местните медии. Дарението на Боно и колегите му ще помогне на училищата да платят за нови музикални инструменти и за заплати на учителите по музика. Тези средства... прочети още »
19.08.201109:20

Иван: От пет месеца сме заедно с Ирина

Тв водещият и продуцент Иван Христов иска да се ожени за Ирина Сарачинова. Тя предлага все пак да се разведат преди това. Двамата заявяват това пред вестник "24 часа" в ексклузивно интервю, което ще излезе тази събота.  За това, че Иван е напуснал Вихра и я е сменил с колежката й от "Станция Нова" Ирина... прочети още »
18.08.201112:37

Легендарният Том Джоунс с концерт в "Арена Армеец София"

Световната звезда Том Джоунс идва у нас и ще изнесе концерт в новата спортна зала "Арена Армеец – София", съобщиха от София Мюзик Ентърпрайсис. На 18 ноември от 20 ч. в новата спортна зала публиката ще се наслади на изпълненията на легендарния певец. Малко артисти могат да се похвалят със забележителна 46 - годишна кариера,... прочети още »
18.08.201111:27

Списание "Rolling Stone" спира да излиза на български език

Българската версия на популярното американско издание "Rolling Stone" прекратява дейността си в България. Новината обиколи още вчера социалните мрежи, а днес официално бе потвърдена от главния редактор на изданието Анелия Иванова. "В продължение на две години целият екип на изданието работи с огромно желание и вложи много... прочети още »