Новини

25.08.201110:09

Лейди Гага е тотално забранена в Китай

Хитове на Лейди Гага (Lady Gaga), Бионсе(Beyonce) и Тейк Дет(Take That) са сред 100-те песни, които бяха поставени в черния списък на китайското министерство на културата. Музикалните сайтове имат срок до 15 септември да махнат обидните песни, които според властите нарушават "националната културна сигурност". Тези сайтове, които... прочети още »
25.08.201109:14

Филм с Антъни Хопкинс и Джуд Лоу открива кино фестивала в Лондон

Филмът "360" с участието на Антъни Хопкинс и Джуд Лоу ще открие 55-тото издание на фестивала на британската кино индустрия в Лондон, съобщи The Hollywood Reporter. В актьорския състав на продукцията е и носителката на "Оскар" Рейчъл Вайс. Сюжетът разказва как няколко човешки съдби се преплитат в неочаквани любовни... прочети още »
24.08.201112:35

Елизабет Тейлър е най-фотогеничната знаменитост - снимки

Елизабет Тейлър беше избрана за най-фотогеничната знаменитост на всички времена, оставяйки на второ място Дженифър Анистън. Покойната Тейлър, която беше известна с красотата и блясъка си, победи всички съвременни знаменитости и известни личности от миналото в класацията за най-фотогеничната звезда на всички времена на сайта MyMemory.com.... прочети още »
24.08.201112:29

Учените са на прага да създадат нова цивилизация на Марс

Учените са на прага на създадат изкуствена цивилизация на Марс, която да се захранва с въглероден диоксид, пишат британски медии. Животът на Марс е по-близо от всякога. Мисията да се създаде изкуствен жив организъм на Червената планетата е мечта за учените от НАСА, но американски експерт твърди, че е на прага на научен пробив, който ще... прочети още »
24.08.201111:50

Книгите отстъпват на Фейсбук и Туитър

Младите британци обръщат гръб на Шекспир, Дикенс и Кийтс и се ориентират към нови "четива" - Фейсбук и Туитър (Facebook / Twitter), предаде Ройтерс, позовавайки се на резултатите от проучване, обхванало над 18 000 подрастващи на възраст между осем и 17 години. Данните от допитването сочат, че един от всеки шестима младежи не е... прочети още »
24.08.201111:46

"Тилт" отива на престижен кинофестивал в Прага

Българският филм "Тилт" е селектиран за състезателната програма на откриващия се днес в Прага 8-ми Международен фестивал за дебютни и студентски филми "Fresh Film Fest". Българската продукция ще има две прожекции. Престижният кинофестивал ще продължи до 28 август. Зрителите ще могат да видят приблизително 150 филма от... прочети още »
24.08.201110:51

Не са открити забранени вещества в тялото на Amy Winehouse

Резултатите от токсикологичните анализи на тялото на британската певица Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse), която почина в края на юли при неизяснени обстоятелства, не са показали наличие на забранени вещества, а само на алкохол, съобщи семейството й. "Резултатите от токсикологичните анализи, предоставени от властите на семейство Уайнхаус,... прочети още »
23.08.201119:30

Екранизират "Вино от глухарчета" на Рей Бредбъри

Легендарният сай-фай автор Рей Бредбъри може би е най-известен с приказките си за летящи чинии и малки зелени човечета, но източникът за последната му адаптация е една доста по-обикновена история. Майк Медавой (''Черен лебед") ще продуцира филма по повестта „Вино от глухарчета", а самият Бредбъри ще адаптира... прочети още »
23.08.201113:12

В Сидни казаха "Не" на кльощавите модели

Започна едно от най-големите и значими събития в австралийската модна индустрия - Sydney Fashion Festival. Модният фестивал ще продължи една седмица и ще събере на модния подиум топ модели, водещи дизайнери и специалисти в областта на модата. Организаторите на събитието се надяват да изпълнят обещанието си да "шокират и надминат"... прочети още »
23.08.201112:42

Кейт Уинслет остана невредима при пожар във вила на Ричард Брансън

Британската актриса и носителка на Оскар Кейт Уинслет била сред гостите, които се отървали невредими при пожар във вилата на Ричард Брансън на Карибите тази нощ, съобщи самият милиардер. Брансън заяви, че пожарът във вилата му на остров Некер бил причинен от мълния и къщата била напълно разрушена. Брансън, съпругата му Джоан и синът му Сам... прочети още »
23.08.201111:57

Бен Афлек и Дженифър Гарнър чакат трето дете

Семейството на Дженифър Гарнър и Бен Афлек се разраства, съобщава Contact Music. Актьорите очакват третото си дете. Звездната двойка вече има две дъщери – Вайълетна (на 5 г.) и Серефина (на 2 г.). Добрата новина се появи, след като говорителят на Гарнър отрече по-рано тази година, че актрисата очаква трето дете. Гарнър и Афлек се... прочети още »