Новини

21.11.201116:17

Лейди Гага отново ще пее в дует с Елтън Джон

Поп звездата Лейди Гага (Lady Gaga) отново ще направи дует със сър Елтън Джон (Elton John). Гага, която е кръстница на сина на певеца Закари, го убедила да работи отново с нея, след като го впечатлила с ново парче, което написала за предстоящия си албум. "Не съм правила истински дует с никого и смятам, че следващият ми дует ще бъде с... прочети още »
21.11.201114:48

Новият "Здрач" събра 283,5 млн. долара в дебютния си уикенд

Поредният филм от вампирската сага "Здрач" събра впечатляващата сума от 283,5 милиона долара в световния бокс-офис през уикенда благодарение на преданите си фенове, които изпълниха киносалоните, за да гледат първата част от края на популярната любовна история, предадоха световните информационни агенции. Приходите от продажбата на... прочети още »
21.11.201113:16

Адел и Тейлър Суифт разбиха конкуренцията на Американските...

Американската кънтри певица Тейлър Суифт (Taylor Swift) стана артист на годината и прибра общо три от наградите на Американските музикални награди (American Music Awards 2011). От церемонията  в Лос Анджелис, соченият за фаворит тийн-идол Джъстин Бийбър си тръгна с празни ръце. Освен че бе избрана за артист на годината, Тейлър Суифт... прочети още »
19.11.201117:51

Джордж Клуни ще играе Стив Джобс

Джордж Клуни (George Clooney) ще изиграе Стив Джобс в лентата на Soni Pictures, чиито снимки започват през пролетта на 2012г. Уолтър Айзъксън, авторът на биографията на Джобс, вече е получил хонорар от 1 млн. долара за филмовите права, закупени от Холивудската компания. Авторът започва да я пише още когато Джобс е жив и става хит преди да е... прочети още »
19.11.201110:47

Седмицата в снимки

Светските събития през тази седмица бяха засенчени от филмовата премиера на предпоследния филм от сагата "Здрач" (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part1). Актьорите Робърт Патинсън (Robert Pattinson), Кристен Стюарт (Kristen Stewart) и Тейлър Лаутнър (Taylor Lautner) поздравиха хилядите фенове, които ги приветстваха съответно в... прочети още »
18.11.201117:19

Откриха нова песен на The Doors

Неиздавана досега песен на The Doors ще се появи в новото издание на L.A. Woman, един от знаковите албуми на групата, съобщи сп. "Ролинг стоун". Песента She Smells So Nice е открита от Брус Ботник, тогавашния продуцент на групата. Ремастерираната колекционерска версия на L.A. Woman излиза на 24 януари и ще съдържа също открити... прочети още »
18.11.201117:15

Силвио Берлускони издава албум за Коледа

Доскорошният премиер на Италия Силвио Берлускони "реши да не пада духом и сериозно да се заеме с музика”, предаде ИТАР-ТАСС. На 22 ноември излиза новият му албум "Истинска любов”. Това не е премиера за Берлускони в музиката. Третият диск на досегашния премиер е съвместен проект с любимия му певец Мариано Апичела. В... прочети още »
18.11.201116:13

Тома записа песен с Наташа Бедингфийлд

Музикалният идол Тома е записал песента за тазгодишната коледна реклама на Coca-Cola, заедно с номинираната за "Грами" изпълнителка Наташа Бедингфийлд (Natasha Bedingfield). Миналата година рефренът "Отвори пътя за щастие, събуди твоето щастие, сега е Коледа!" звучеше в изпълнение на носителите на "Грами"... прочети още »
18.11.201115:32

Официално: Деми Мур и Аштън Къчър се развеждат

Филмовите звезди Деми Мур и Аштън Къчър се развеждат. Новината беше официално потвърдена и от двамата. "С огромна тъга и свито сърце реших да сложа край на шестгодишния си брак с Аштън. Като жена, майка и съпруга има определени ценности и клетви, които за мен са свещени и в този дух аз избрах да продължа живота си напред”, се... прочети още »
18.11.201115:27

Катрин Мидълтън е бременна

Британската херцогиня Катрин Мидълтън е бременна в шестата седмица, информират редица западни медии, които се позовават на добре информиран източник от британския кралски двор, предаде БТА. Кейт е съпруга на принц Уилям, внука на британската кралица Елизабет Втора. Двойката очаквала бебето да е момиче и вече обмисляла да го кръсти Роуз или... прочети още »
18.11.201115:14

Джани Версаче създал елитната проститутка

Джани Версаче, скандален и дързък по отношение на женската сексуалност. Моделите му са повече от предизвикателни и не малко пъти световната преса е наричала дрехите му прекалено дръзки, прекалено брутални. Тези твърдения дават повод да се говори, че Версаче е създал елитната проститутка. Това каза в интервю за БГНЕС Анелия Николова,... прочети още »