Новини

29.08.201108:11

Бионсе изглежда бременна на наградите на MTV

R&B изпълнителката Бионсе (Beyonce) позволи снимки да разкажат историята за очаквано бебе от нея и съпруга й, рапъра Jay-Z на Музикалните видео награди на MTV, появявайки се пред фотографите с очертана бебешка издутина под дългата си рокля. Певицата се появи видимо бременна на червения килим на най-гледаното шоу в света днес. Облечена в... прочети още »
28.08.201110:45

И звездите имат недостатъци, които не могат да скрият

Всички жени имат недостатъци. Дори и тези, които винаги намират място в класациите за най-елегантни, фотогенични, красиви, желани и тн. знаменитости. И най-горещите кинозвезди понякога не могат да скрият бръчките, целулита или други свои кусури. Eто и най-актуалният топ 5 на недостатъците на най-красивите актриси: 1. Твърде слаба - Много... прочети още »
27.08.201118:00

Специална почит за Amy Winehouse на наградите на MTV

Кариерата и животът на покойната Eйми Уайнхаус (Amy Winehouse) ще бъдат специално почетени на MTV Video Music Awards в неделя в Лос Анжелис. Планирано е актьорът и комик Ръсел Бранд да води специалната церемония в чест на Ейми, която бе открита мъртва преди малко повече от месец в дома си в Лондон.Предполага се, че легендарният певец Тони... прочети още »
26.08.201119:02

София: Поетики 2011

София: Поетики започва в събота точно в 16:00 пред езерото с лилиите в Борисовата градина. Афтърпартито е на следващия ден (28 август, неделя) в клуб Петното на „Христо Белчев" 8А. Входът и за двете е свободен. Поетичната програма включва Радослав Парушев-Чарли, Богдан Русев, Калин Терзийски и Ангел Игов, който наскоро пусна... прочети още »
26.08.201117:35

Кинофестивалът "Любовта е лудост" започва с филм на Льолуш

Поредното, деветнайсто издание на варненския кинофестивал "Любовта е лудост" започва на 26-ти август. Стъртът ще бъде даден с френския филм "Толкова много любов" на режисьора Клод Льолуш. Закриването ще бъде отбелязано с премиерата у нас на "Принцеси" от Испания. Програмата на фестивала включва 58 филма от... прочети още »
26.08.201113:58

MTV Video Music Awards в неделя ще минат и без водещ

Въпреки успехът на комедиантката Челси Хендлър, която води MTV Video Music Awards 2010, и допринесе за един от най-високите рейтинги на наградите някога, тази година церемонията ще мине без главен водещ. От телевизията обясняват решението си с "експериментиране с нетрадиционни решения". Според американските медии, обаче, Mtv не... прочети още »
26.08.201113:30

Джим Кери се обяснява в любов на 22-годишна! - видео

Американският комик Джим Кери (Jim Carrey) пожела да се ожени за 27 години по-младата от него Ема Стоун (Emma Stone). 49-годишният актьор записа специално видео излияние за 22-годишната актриса от "Лесна, А?”, в което признава чувствата си към нея и заявява, че би я взел за своя жена ако разликата във възрастта им не е толкова... прочети още »
25.08.201116:07

Най-новото от Florence And The Machine

"What The Water Gave Me" е първото видео от все още безименния, втори албум на "Florence Аnd Тhe Machine". Песента е продуцирана от Пол Ипуорт (Paul Epworth). Той е човекът, който стои зад звезди като Флорънс, Адел (Adele) и Си Ло Грийн (Cee Lo Green). Вторият албум на Флорънс Уелч и компания трябва да излезе някъде... прочети още »
25.08.201115:55

Кейт Мос се разсъблече за календара на Pirelli

Кейт Мос вече е омъжена жена, но това не я спира да се да дава всичко от себе си като модел. 37-годишната красавица ще покаже повечето си прелести за известния календар на Pirelli, който ще бъде официално представен през декември в Ню Йорк. Фотосесията се е състояла само седмици преди сватбата на Кейт с Джейми Хинс. Любопитното е тя... прочети още »
25.08.201115:32

Трябва да се гордеем с "Конан Варварина"

Снощи се състоя официалната премиера на най–скъпата и мащабна продукция, реализираната някога в България - "Конан Варварина". Главната роля в култовата лента е поверена на младия холивудски актьор Джейсън Момоа, който за съжаление не успя да дойде на премиерата. Тя е наистина голямо събитие за България, защото това е... прочети още »
25.08.201110:56

Шаде идва в София месец по-рано, билетите тръгват от утре

Новата дата за концерта на богинята на соул музиката, магнетичната Шаде (Sade) в България е 29 октомври, съобщиха от "София Мюзик Ентърпрайсис". Концертът, част от европейското турне на звездата, ще се състои в новата мултифункционална зала "Арена Армеец София". Продажбата на билети за шоуто започва на 26 август, петък,... прочети още »