Новини

18.08.201111:16

Николета Лозанова чака дете от Валери Божинов

Николета Лозанова е бременна. Тестът за бременност доказвал това, твърди таблоидът "Всеки ден". Плеймейтката е видяла на него две черти и вече е зарадвала любимия си Валери Божинов. Той пък вече прави планове за сватба. Николета е във втория месец и ще роди около рождения ден на футболиста. За тогава е насрочена и пищната... прочети още »
18.08.201110:13

Ноел Галахър се надява, че Oasis ще се съберат през 2015г.

Ноел Галахър (Noel Gallagher) се надява, че Оейзис (Oasis) ще се съберат през 2015 година, когато се навършват 20 години от създаването на '(What's the Story) Morning Glory?', въпреки проблемите, които има с брат си Лиъм (Liam Gallagher). Албумът се продаде в над 14 милиона копия, а от него са вечните "Wonderwall" и... прочети още »
18.08.201109:17

Кейти Пери изравни рекорд на Майкъл Джаксън

Кейти Пери (Katy Perry) стана първата жена, която има пет сингъла от един и същи албум, станали номер 1 в американската класация Billboard Hot 100.  Така певицата изравни рекорд на Краля на попа Майкъл Джаксън (Michael Jackson). Последният хит на певицата е "Last Friday Night (T.G.I.F)", който е на първо място и в FM+ Топ... прочети още »
17.08.201117:52

Мадона е по-стара от майката на новото си гадже

Мадона знае как да се радва на живота. Кралицата на поп-музиката навърши 53 години в прегръдките на 24-годишния Брахим Зейба. Двойката бе изловена от папараците да се целува нежно в Хемптънс, щата Ню Йорк. Зейба е танцьор от Франция с алжирска жилка, чиято майка е 8 години по-млада от Мадона. Двамата с поп-кралицата се запознават... прочети още »
17.08.201117:42

Пиян, Жерар Депардийо се облекчи на пътеката в самолет!

Френската кино звезда Жерар Депардийо се облекчил на пътеката на самолет по време на редовен пътнически полет на компанията "Ситиджет" по линията Париж-Дъблин, съобщи АФП. "Потвърждавам, че Депардийо действително е уринирал извън тоалетните на самолета", заяви представител на "Ер Франс-КЛМ", принципал на... прочети още »
17.08.201112:15

Алекс Раева ще заблести отново на малкия екран в "Седем часа...

Малко след като се раздели с бизнесмена Камен Атов, за когото беше сгодена, бившата беквокалистка на Слави - Алекс Раева призна, че зехтиновият бос я мачкал, тормозел и дори пребивал. Заради тежкия си живот с него, Алекс отслабна с цели 17 килограма. Като капак на всичко неуспешна се оказа и бизнес инициативата й с бутиците... прочети още »
17.08.201109:51

Анджелина Джоли и Брад Пит наеха влак за семейството си

Брад Пит и Анджелина Джоли наеха цял влак, за да откара тях и цялото им семейство от Лондон до Глазгоу. Звездната двойка качила децата си Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Вивиан и Нокс на частния влак Вирджин за петчасовото пътуване до шотландския град, където актьорът трябва да снима сцени от новия си филм "World War Z".... прочети още »
17.08.201109:50

Кейт Мидълтън превърна Лондон в столица на модата

Лондон е изпреварил Ню Йорк като световна модна столица през 2011. За това е помогнал медийният интерес към британския дизайнер Александър Маккуин и Кейт Мидълтън, показва проучване на Global Language Monitor. Според системата, отчитаща честотата на използване на думи и изрази в печатни, електронни и социални медии, Лондон се е изкачил от... прочети още »
17.08.201109:48

Жените клюкарстват по 5 часа на ден

Жените прекарват в обсъждане на клюки почти една трета от деня си – 298 минути, което се равнява на близо пет часа, показва проучване на британски експерти. Експертите открили и кои са любимите теми за разговор на дамите. Оказва се, че дневно жените прекарват 24 минути в обсъждане на своето тегло, диета и размер на дрехи. Една трета... прочети още »
17.08.201109:39

След четката, Дейвид Линч се захвана и с музика

Култовият кинорежисьор Дейвид Линч издава дебютен самостоятелен албум "Crazy Clown Time". Албумът излиза на 8 ноември 2011 година. Линч сам е написал, изпълнил и продуцирал всички песни в албума "Crazy Clown Time", чийто стил е определян като електро-поп. Известен принос има и звукорежисьорът Дийн Хърли, който се... прочети още »
16.08.201120:41

Ели Джексън от La Roux на 8 октомври в София

На 8 октомври у нас пристига Ели Джексън - лицето и гласът на цветното английско дуо La Roux. Атрактивната и безспорно талантлива англичанка пристига в България за ексклузивен DJ сет в София. Все още не е ясно къде точно ще се вихри червенокосата едва 23-годишна Ели, защото организаторите от DJbook пазят локацията "в... прочети още »