Новини

03.10.201108:49

Стълпотворение от звезди на ревю на Живанши

Актриси, модели и певци, сред които Лив Тайлър, Жулиет Бинош, Наоми Кембъл и Джарет Лето се наредиха на първия ред на модното шоу на Живанши (Givenchy, по време на модната седмица в Париж. Американският рапър Кание Уест, който по-рано представи собствената си модна линия, певицата Киара и звездата на европейското кино Орнела Мути, също... прочети още »
30.09.201119:00

Уеб гуруто на Лейди Гага идва за фестивала SeeMЕ

За шеста година тези, които печелят от музика и тези, които я носят в сърцето си ще имат възможността да посетят Музикалната конференция за Югоизточна Европа SeeMe (South East European Music Event). SeeMe започва на 8 октомври в София. Уеб гуруто на Лейди Гага, Бионсе, Адел и Кеша и др., Гоги Гупта пристига в България за музикалната... прочети още »
30.09.201118:11

Препоръчваме ви да гледате на кино:

Елитни убийци (Killer Elite) Филмът е създаден по действителен случай, а сюжетът препуска по цялото земно кълбо от Австралия до Париж, Лондон и Близкия изток в наситения с екшън разказ на бивш агент от "Специални операции" (Джейсън Стейтъм), когото убеждават да се върне към активна служба, за да спаси своя наставник (Робърт Де... прочети още »
30.09.201117:12

Радио FM+ празнува рождения ден на Стинг с вечните хитове на звездата!

Гордън Матю Томас Съмнър или Стинг се ражда на 2 октомври 1951 г. в предградие на Нюкасъл. Тази година британецът има 60-годишен юбилей, който в Радио FM+ ще отбележим подобаващо! През целия 2 октомври ще ви радваме с незабравимите песни на един от най-любимите ни изпълнители. Естествено Стинг ще отбележи юбилея си по грандиозен начин.... прочети още »
30.09.201116:25

Кожената пола се завръща

Кожената пола се превърна в истински хит през 80-те години на миналия век. Доста години минаха оттогава, но един от основните закони в модата повелява рано или късно всичко да се повтаря. Тази година дойде и моментът за голямото завръщане на кожената пола. През целия сезон това ще е едно от най-хитовите облекла. Показаха го и водещите... прочети още »
30.09.201115:50

Енрике Иглесиас влиза в света на видеоигрите

Енрике Иглесиас тръгва по"виртуалните" стъпки на Лейди Гага, присъединявайки се към света на видеоигрите. Латинозвездата обедини усилията си с ръководството на компанията Зинга, която създала негов аватар за популярната си игра CityVille. Почитателите на Иглесиас ще могат да взаимодействат с аватара му и да събират предмети, които... прочети още »
30.09.201115:05

Стивън Кинг пише продължение на "Сиянието"

Стивън Кинг представи глава от книгата, която пише в момента, а именно продължението на култовата "Сиянието” (The Shining). Авторът на най-добрите хоръри се завърща към своя бестселър, по който бе заснет и едноименният филм на Стенли Кубрик с участието на Джак Никълсън. В романа "Dr. Sleep”, Кинг проследява живота на... прочети още »
30.09.201113:55

Радио FM+ представя дългоочаквания клип на "Someone Like...

Най-накрая дългоочакваното видео на мега-хита на Адел (Adele) "Someone Like You" се появи в мрежата. В черно-белия клип, певицата пее прочувствената си песен, разхождайки се по празните улици на Париж. "Someone Like You" се превърна в сензация, след като Aдел я изпълни на живо, първо на наградите BRIT по-рано тази... прочети още »
29.09.201119:56

Силвестър Сталоун пристигна в София

Холвудската звезда Силвестър Сталоун пристигна в София, за да се включи в снимките на филма "Непобедимите 2" ("Expendables 2"), чиито снимки започнаха преди дни в "Ню Бояна Филм". Режисьор на филма е известният Саймън Уест /"Въздушен конвой", "Лара Крофт", "Механикът" /, съобщиха... прочети още »
29.09.201117:30

AVON, Графа и приятели заедно в концерт "От любов към...

На 25 октомври в Зала 1 на НДК от 20 ч. Влади Ампов-Графа ще събере приятели и артисти в грандиозен музикален спектакъл "От любов към живота“. За девета поредна година в рамките на едноименната кампания за борба с рака на гърдата, AVON подарява на всички съпричастни вълнуващо преживяване. С ефектна сценография и мултимедийно шоу... прочети още »
29.09.201113:15

Владимир e първият, който напусна "X Factor"

Актьорът Владимир Зомбори е първият финалист, който напусна музикалното риалити "X Factor". 23-годишният пловдивчанин и 18-годишната Маргарита Алексиева събраха най-малък зрителски вот и трябваше да се борят за оставане в шоуто. Маргарита изпя песента на Mary Mary - (Shackles) Praise You. Владимир пък реши да спечели симпатиите... прочети още »