Новини

27.09.201115:57

Кевин Костнър няма да играе в уестърна на Тарантино

Актьорът Кевин Костнър няма да играе в новия уестърн на Куентин Тарантино "Django Unchained", съобщават американските таблоиди. 56-годишната кино звезда вместо това ще се заеме с ролята на садистичния робовладелец Ейс Ууди. Причината да се откаже от проекта на Тарантино обаче е най-вече натовареният му график. Кевин понастоящем... прочети още »
27.09.201115:46

Нина Добрев получи мозъчно сътресение по време на снимки

Актрисата от български произход Нина Добрев, която е звезда в Холивуд, е получила мозъчно сътресение, предаде БГНЕС. Тя се наранила на снимачната площадка на сериала "Дневниците на вампира". Звездата няма много спомени за инцидента, при който ударила главата си. Нина съобщи за падането сама в страницата си в Туитър. "Все... прочети още »
27.09.201115:13

R.E.M. издават прощален албум

Американската алтернативна рок група R.E.M., която се разпадна след повече от 30 години на сцената, реши да обобщи звукозаписната си кариера в двоен албум с най-големите си хитове. Той ще излезе у нас от Орфей Мюзик на 15-ти ноември и ще включва общо 40 изпълнения. Освен най-големите си хитове, R.E.M.са записали и 3 чисто нови песни, които... прочети още »
27.09.201113:50

Рапърът Кание Уест показва модната си колекция в Париж

Започва Парижката седмица на модата. С най-голям интерес се очакват първите дефилета на млади дизайнери, които ще поемат щафетата от свои колеги. Светът на модата тръпне в очакване кой ще е наследникът на Джон Галиано в модна къща Dior, съобщи Франс прес. От седмици се носят слухове за дизайнера, който ще наследи Галиано като творчески... прочети още »
27.09.201108:09

Лейди Гага посвети песен на покоен фен

Лейди Гага посвети песен на свой почитател, който се самоубил, докато пеела на фестивала iHeartRadio. Поп звездата била съкрушена, когато научила миналата седмица за трагичната история на 14-годишния Джейми Родмейър, който се самоубил, защото бил тормозен заради сексуалната си ориентация. По време на концерт в Лас Вегас Гага отдаде почит на... прочети още »
27.09.201108:07

Шакира - "Личност на годината"

Поп-звездата Шакира ще бъде удостоена на 9 ноември в Лас Вегас със званието "Личност на годината". Това ще стане в рамките на ежегодната церемония по връчването на музикалните награди "Латино Грами". "За нас е чест да отдадем заслуженото на Шакира - заради нейната енергия, социална активност и творчество, затрогнало... прочети още »
27.09.201108:06

Чарли Шийн впечатлен от дебюта на Къчър

Чарли Шийн смята, че Аштън Къчър е бил "страхотен" при дебюта си в "Двама мъже и половина". 46-годишният актьор бе заменен от 33-годишния си колега, след като беше уволнен от шоуто по-рано тази година. Той признава че му е било странно да гледа сериала, след като е прекарал седем години в него, но бил "наистина... прочети още »
26.09.201118:50

Coldplay пяха в чест на R.E.M. Чуй кавър на великата...

Coldplay показаха почитта си към R.E.M., и то не къде да е, а в родния град на групата, която след повече от 30 години обяви, че се разпада. На концерта си в Атланта вокалистът на британската група Крис Мартин каза пред феновете, че R.E.M. са имали голямо влияние върху музиката им. Той определи американците, като една от най-любимите им... прочети още »
26.09.201113:33

"Островът" прави българската си премиера на 10.10

Дни преди българската премиера на филма "Островът" на режисьора Камен Калев, която предстои на 10 октомври, излезе и новият трейлър на лентата. От него става ясно, че героинята на актрисата и топ модел Летисия Каста влиза в българското риалити предаване "Биг брадър". Водещ на риалитито е Милен Цветков, който посреща... прочети още »
26.09.201109:13

Бионсе пусна нов аромат

Певицата Бионсе, която наскоро обяви, че е бременна, представи в Ню Йорк новия си парфюм, наречен "Pulse". Изпълнителката продължава да върви по пътя на модна слава, по който тръгна още с първия си аромат "Heat", последван от "Heat Rush". На представянето на новото ухание в Ню Йорк звездата привлече голям... прочети още »
26.09.201109:12

Джоли, Боно и Мадона са най-харесваните звезди

Боно, Анджелина Джоли и Мадона са сред най-харесваните и предизвикващи доверие публични личности, съобщи Фимейл фърст, позовавайки се на международна анкета. Институтът по репутацията оценява всяка година политици, спортисти и знаменитости и определя кои допадат най-много на обществеността, колко уважение, възхита и доверие... прочети още »