Новини

31.08.201118:23

Орландо Блум се превъплъщава във фронтмена на "The Clash"

Актьорът Орландо Блум планира да изпълни ролята на фронтмена на 'The Clash" Джо Стръмър в игрален филм за британската пънк банда. Блум признава, че той, а и и половинката му Миранда Кер (на снимката), са истински фенове на Стръмър, който почина през 2002г. на 50 годишна възраст. Актьорът споделя, че битието на Стръмър е било... прочети още »
31.08.201118:12

Бремеността на Бионсе забавя филма "Роди се звезда"

Бременността на Бионсе (Beyonce) може да забави снимките на римейка на филма "Роди се звезда", чийто режисьор ще бъде Клинт Истууд. Певицата обяви бременността си на церемонията за видео музикалните награди на MTV в Лос Анджелис в неделя вечерта. Началото на снимките на "Роди се звезда" е насрочено за февруари 2012... прочети още »
31.08.201118:09

Ема Стоун и Оливия Уайлд получиха награди на ПЕТА

Най-сексапилната вегетарианка за 2010 г. Оливия Уайлд и защитничката на правата на бездомните кучета Ема Стоун получиха награди на организацията PETA /Хора за етично отношение към животните/. Двете актриси получават призове за милосърдие благодарение на новите им сделки с козметичната компания... прочети още »
31.08.201117:05

Първи тийзър на "Игрите на глада"

На 23 март 2012 г. на големия екран в България се очаква да излезе филмът "Игрите на глада"(The Hunger Games) по едноименния роман на Сюзън Колинс. Лентата е с участието на много холивудски звезди, сред които: Уди Харелсън, Доналд Съдърланд, Дженифър Лоурънс, Лиъм Хемсуърт, Лени Кравиц, Стенли Тучи, Тоби Джоунс, Елизабет Банкс и... прочети още »
31.08.201111:55

Лейди Гага вдига сватба на стадион

Скандалната Лейди Гага (Lady Gaga) отново шокира обществеността с изявлението си, че скоро вдига сватба и кани всичките си почитатели да присъстват. 25-годината певица ще се омъжи за приятеля си Люк Карл, с когото са заедно от доста дълго време. Гага планира голямото събитие да се състои на стадион, за да може всичките й почитатели да... прочети още »
31.08.201108:48

Бременността на Бионсе постави рекорд в Twitter

Съобщението за бременността на Бионсе Ноулс (Beyonce), което самата тя направи на церемонията по раздаването на видео наградите на MTV в неделя вечер постави рекорд в Twitterq съобщи представител на сайта за микроблогинг. Новината, че поп-кралицата ще става майка поставила нов рекорд с невероятните 8868 туита на секунда, разбивайки... прочети още »
31.08.201108:09

Филм на Джордж Клуни открива 68-ия кинофестивал във Венеция

Днес започва 68-ият международен кинофестивал във Венеция. Форумът ще продължи до 10 септември, като на него ще бъдат показани нови и доста любопитни заглавия. В конкурсната програма са филм на Джордж Клуни, като режисьор, на скандалния Роман Полански, заглавия от Рузия, Израел, Франция, Сащ, Тайван и др. Във Венеция ще бъде премиерата и... прочети още »
30.08.201118:59

Обвиниха Лейди Гага, че е откраднала Джо от Ани Ленъкс

Мъжкият модел Джо Калдерон (Jo Calderone), който първо се появи на страниците на японското издание "Vogue Hommes", е не друг, а самата Лейди Гага (Lady Gaga). Това не е новина, особено след като излезе видеоклипа на "You and I", а в неделя вечер Джо изпълни песента заедно с Брайън Мей от "Queen"на MTV Video... прочети още »
30.08.201118:38

Любопитни факти за Стив Джобс

Само преди няколко дни изпълнителният директор на Apple – легендарния Стив Джобс, реши да се оттегли от поста си. Повечето световни медии определиха случката като край на една много успешна епоха за марката. Джобс винаги е бил център на внимание за медиите и любимец на хиляди технологични маниаци по света. Ето и няколко не толкова... прочети още »
30.08.201118:22

Анджелина Джоли измислила филма си за Босна докато била болна

Актрисата Анджелина Джоли разкри пред сп. "Венити феър", че макар да е щастлива, че отглежда шест деца, скоро не планира "нови попълнения" в семейството си. В интервюто актрисата разказва за новия си проект - филмът "In The Land Of Blood And Honey", на който е режисьор. "През цялото време на снимките... прочети още »
30.08.201111:45

Kоя е най-готината двойка на наградите на MTV?

Дали Джъстин Бийбър (Justin Bieber), сложил очила и гушнал сладката Селена Гомес (Selena Gomez), ексцентричните Кейти Пери (Katy Perry) и Ръсел Бранд (Rusell Brand) или пък Бионсе (Beyonce), която обяви, че чака бебе, бяха най-ефектната двойка на MTV Video Music Awards?  На церемонията, която се проведе вчера в LA, певицата Бритни... прочети още »