Новини

17.10.201109:15

Кейт Уинслет изправена пред втори брак

Дни след като говори за мъчителния си развод с режисьора Сам Мендес, носителката на "Оскар" Кейт Уинслет може да започне "нов разказ", съобщи в. "Дейли телеграф". Приятелят на актрисата Нед Рокенрол много скоро ще финализира развода със съпругата си Елиза Пиърсън, най-голямата дъщеря на виконт Каудрей.... прочети още »
17.10.201109:06

Аштън Къчър моли Деми Мур за шанс

Актьорът от "Двама мъже и половина" Аштън Къчър е помолил съпругата си Деми Мур да му даде още един шанс, за да запазят брака си, съобщи в. "Дейли мейл". Той е направил това малко преди да се качи на сцената на концерта в Холивуд по повод 10-ата годишнина на фондацията "Бил Клинтън". Бракът на Думи Мур и Аштън... прочети още »
14.10.201123:07

Радио FM+ през годините на малкия екран

Радио FM+ е първото частно радио в България. Започваме излъчване преди 19 години в ефира на София. Стотици са кампаниите, игрите и промоциите, които сме организирали за вас - нашите слушатели. Хиляди са наградите, които сте печелили от ефира ни. Десетки са и появяванията ни на малкия екран. Решихме, че ще ви е интересно да си припомните... прочети още »
14.10.201122:21

Виж Алекс и Момчил от Kofein! на 15.10.1992г.

Представяме ви сутрешното шоу Kofein! в най-новия си състав - Александра Анева и Момчил Степанов. Шоуто на най-младите водещи в Радио FM+ започна през лятото на тази година. Изключително позитивни, усмихнати и свежи, а раздават и най-добрите награди в ефира. Кой е Момчил Степанов? Момчил Степанов всъщност е Момчил Мясищев. Степанов е... прочети още »
14.10.201122:00

Първото частно радио в България – Радио FM+ навършва 19 години!

Историята започва на 15 октомври 1992г., когато в 17.16 часа в ефира на София се разнася песента "Radio Ga Ga" на Queen, с която се разбива хегемонията на държавния радиоефир. Стартира първото частно радио в България! Основатели на FM+ са Петър Пунчев, Константин Тилев, Кирил Калев и Бойчо Автов. Те получават лицензия за честотата... прочети още »
14.10.201112:55

Плейлист на "Дозареждане" за 14.10

BILLY JOEL - WE DIDN'T START THE FIRE BRITNEY SPEARS - TOXIC                    ULTRA NATE - FREE                     BOB MARLEY - SUN IS... прочети още »
14.10.201112:09

Песен на Рейдиохед е най-добрата за последните 15г.

Песента на Рейдиохед (Radiohead) "Paranoid Android" оглави нова класация на най-добрите песни през последните 15 години. Песента от 1997 г. победи хита на Аркейд Файър (Arcade Fire) "Rebellion (Lies)" и "Hey Ya!" на Ауткаст (Outcast), според класация на сайта Nme.com. Песните на (The Srokes) Дъ Строукс ... прочети още »
14.10.201110:39

Новият iPhone е на пазара

Почитателите на "Епъл" в Австралия и Япония станаха първите притежатели на новия iPhone, след като американският технологичен гигант представи първото си устройство след смъртта на съоснователя си Стив Джобс. В празнична атмосфера стотици хора чакаха на опашка пред четириетажния магазин на Епъл в Сидни и пред подобен магазин в... прочети още »
14.10.201110:26

Джулия Робъртс представи новия си филм

Актрисата Джулия Робъртс зарадва своите фенове като мина по червения килим по случай премиерата на филма с нейно участие "Светулки в градината". Събитието се състоя в Лос Анджелис и освен "Хубавата жена", на него присъстваха и колегите и Хейдън Панетиер, Кари-Ан Мос и Дермот Мълрони. Лентата е дело на режисьора Денис... прочети още »
14.10.201110:18

Coldplay ще пеят на наградите на MTV в Белфаст

Coldplay, Джеси Джей и дуетът LMFAO ще пеят на тазгодишната церемония за Европейските музикални награди на MTV, съобщи Контактмюзик. Те ще се присъединят към Red Hot Chili Peppers – първите изпълнители, за които бе оповестено, че ще участват в церемонията в Белфаст на 6 ноември. "Не мога да повярвам, че съм сред номинираните... прочети още »
13.10.201120:46

Parov Stelar Band с нов концерт в София

Австрийската банда Parov Stelar се завръща у нас поради големия интерес на феновете и последователите им. Групата направи страхотно шоу на фестивала Elevation в Разлог тази година и си спечели хиляди почитатели в България. С концертът на електро-суинг формацията се поставя началото на поредица от събития под надслов "Пожелахте да... прочети още »