Новини

20.07.201110:17

Риана отново провокира с неприлично поведение на сцената

Риана се опитва да се превърне в "лошото момиче" на американската музикална индустрия. След като се целуна с Бритни Спиърс на сцената пред хиляди души, след като танцува в обятията на зрител и засне видеоклип със садо-мазо изпълнения, Риана отново успя да шокира света. По време на концерт, който изпълнителката изнесе в Ню... прочети още »
20.07.201108:40

Австралийските ученици с часове по Фейсбук и по Туитър

В близко бъдеще в австралийските училища ще се изучават дисциплините Фейсбук и Туитър Австралийските подрастващи ще учат как да спазват приличие, когато общуват в социалните мрежи, как да не тормозят интернет приятелите си, как да не публикуват в интернет компрометиращи информации или расистки и обидни коментари за техни познати. Идеята е... прочети още »
20.07.201108:18

Джей Ло и Марк ще работят по модната си линия

 Дженифър Лопес и актьорът Марк Антъни ще продължат да работят по общата си модна линия, въпреки че двамата наскоро взеха решение да поемат по различни пътища, съобщават американските медии. Световноизвестната двойка неотдавна подписа договор с Tommy Hilfiger за линия аксесоари, които ще излязат на пазара през септември тази година.... прочети още »
20.07.201108:16

Кание Уест разплака Бионсе

Американската R&B изпълнителка Бионсе Ноулс се разплакала първия път, когато чула песента на Кание Уест "Runaway", защото тя й показала уязвимата страна на самоуверения рапър. Изпълнителката на хитовия "Irreplaceable" разкри, че Уест е изпял песента на рождения й ден миналата година. Тя била покъртена от... прочети още »
20.07.201107:15

Трейлърът на новия "Спайдърмен" изтече в Интернет

Трейлърът на дългоочаквания проект "Невероятният Спайдърмен", в който главната роля се играе от Андрю Гарфийлд, изтече в Интернет няколко дни преди насрочената му премиера, съобщават американските медии. Промото на новия филм трябваше да излезе по кината заедно с "Капитан Америка", но заснета на мобилен телефон версия... прочети още »
19.07.201116:20

Take That продължават турнето си

Британската поп-група Take That продължи европейското си турне в понеделник, след като Роби Уилямс постъпи в болница заради хранително отравяне. Изпълнителят на хита Angels принуди групата да отмени концерта си в Копенхаген в събота вечерта, след като се разболя заради некачествена морска храна. Уилямс се извини на феновете в неделя и... прочети още »
19.07.201116:12

Ема Уотсън се връща в училище

Звездата от филмовата поредица за Хари Потър Ема Уотсънзаяви, че планира да се върне в университета Браун в САЩ, за да получи диплома. Британската актриса, която изпълнява ролята на ХърмаяниГрейнджър в поредицата, увери, че ще довърши обучението си в университета Браун, независимо че тази есен ще посещава курс в Оксфордския университет във... прочети още »
19.07.201114:38

Пореден успех за Бийбър

Джъстин Бийбър постига успехи и в света на козметиката - продажбите на първия му парфюм за жени "Someday" надхвърлиха 3 милиона долара по-малко от месец след пускането му в продажба.   Благоуханието, което за ограничен период от време се продава единствено във веригата магазини "Мейсис", е... прочети още »
19.07.201110:24

Най-скъпите градове в света за чужденци

Анголската столица Луанда е най-скъпият град в света за чужденци за втора последователна година, а най-евтино чужденците живеят в Карачи, Пакистан сочи проучване на консултанската компания Мърсър. Най-скъпи за чужденци след Луанда са Токио, столицата на Чад Нджамена, Москва и Женева. Българската столица София е на 169 място от общо 214... прочети още »
19.07.201109:35

Чарли Шийн ще овладява гнева си в нов сериал

Американският актьор Чарли Шийн, който бе изгонен от участие в сериала "Двама мъже и половина" през февруари, ще се върне на малкия екран в нов сериал, посветен на контролирането на гнева, съобщи самият актьор и продуцентът на сериала. Той е вдъхновен от филма "Психотерапия" ("Anger management"), който... прочети още »
19.07.201108:28

Джей Ло ще пее на украинска сватба

Дженифър Лопес днес ще пее на сватба в Украйна, съобщава британският таблоид The Sun. Точният хонорар на певицата не се огласява. От The Sun обаче отбелязват, че Джей Ло не приема покана за изяви на частни партита за по-малко от 1 млн. долара на ръка. Не се съобщава и кой е богатият украинец, по чиито възможности е да си поръча... прочети още »