Новини

21.07.201113:54

Номинациите за MTV Video Music Awards 2011

Кейти Пери получи най-много номинации - 9,  за видеомузикалните награди на MTV. Пери е номинирана за отличията за най-добър видеоклип на изпълнителка за "Firework" и за най-добър поп видеоклип за "Last Friday Night (T.G.I.F)". Адел и Кание Уест са с по 7 номинации. Британската певица ще бъде съперничка на Пери в... прочети още »
21.07.201110:58

60 000 пяха с Бон Джоуви на Олимпийския стадион в Атина

Над 60 000 фенове изпълниха Олимпийския стадион в Атина в сряда вечерта и в продължение на два часа и половина пяха и аплодираха една от най-успешните рок групи, която присъства повече от 30 години на международната музикална сцена. Деца, тийнейджъри и по-големи на възраст почитатели на американската рок група Бон Джоуви, които очакваха с... прочети още »
21.07.201110:18

Братята Галахър се обиждат публично

Войната между братята Ноел и Лиъм Галахър изглежда, че никога няма да приключи. Бившите партньори от британската група "Оейзис" не пропускат удобен случай да се обидят публично. В неотдавна дадено интервю, Ноел заяви, че брат му Лиъм е роден лъжец. След известен период на затишие, Ноел се появи пред медиите, обвинявайки Лиъм,... прочети още »
21.07.201107:28

Еротично видео с Мерилин Монро - на търг в Буенос Айрес

Късометражен порнографски филм на Мерлин Монро ще бъде пуснат на търг на 7 август в рамките на Международен фестивал на филмови колекционери в Буенос Айрес, съобщи един от организаторите на търга Микел Барса. Той каза, че началната цена на лентата е 500 000 долара, но като се има предвид колко са феновете на Мерилин Монро, тя може... прочети още »
21.07.201107:14

Джъстин Бийбър ще работи с Кание Уест и Дрейк

Джъстин Бийбър занапред ще работи с редица звезди от музикалния бизнес, включително Крис Браун, Кание Уест и Дрейк, с които ще запише няколко песни за новия си албум. Снимки: Getty Images/Gulliver Photos Тийнейджърската сензация в момента е зает с втория етап от успешното си световно турне, по време на което Джъстин се срещна с хиляди... прочети още »
20.07.201119:28

Sade идва в България

Богинята на Соул музиката магнетичната SADE идва на концерт на 26 ноември в новата "АРЕНА СОФИЯ". След изключително успешното пролетно турне в 21 града, публика над 150 000 души и сензационни медийни отзиви, SADE обяви, че ще се завърне в Европа с още концерти тази есен, съобщиха от София мюзик ентърпрайсис. Новите дати ще... прочети още »
20.07.201117:44

Голи "Двама мъже и половина"

Актьорът Аштън Кътчър, който заменя Чарли Шийн в "Двама мъже и половина", захвърли дрехите за провокативна реклама на хитовия сериал. 33-годишният Аштън позира гол редом до другите звезди на сериала - Джон Крайър и Ангъс Джоунс. Те деликатно прикриват интимните си части с бял плакат. На него пише: "Всичко ще бъде... прочети още »
20.07.201110:17

Риана отново провокира с неприлично поведение на сцената

Риана се опитва да се превърне в "лошото момиче" на американската музикална индустрия. След като се целуна с Бритни Спиърс на сцената пред хиляди души, след като танцува в обятията на зрител и засне видеоклип със садо-мазо изпълнения, Риана отново успя да шокира света. По време на концерт, който изпълнителката изнесе в Ню... прочети още »
20.07.201108:40

Австралийските ученици с часове по Фейсбук и по Туитър

В близко бъдеще в австралийските училища ще се изучават дисциплините Фейсбук и Туитър Австралийските подрастващи ще учат как да спазват приличие, когато общуват в социалните мрежи, как да не тормозят интернет приятелите си, как да не публикуват в интернет компрометиращи информации или расистки и обидни коментари за техни познати. Идеята е... прочети още »
20.07.201108:18

Джей Ло и Марк ще работят по модната си линия

 Дженифър Лопес и актьорът Марк Антъни ще продължат да работят по общата си модна линия, въпреки че двамата наскоро взеха решение да поемат по различни пътища, съобщават американските медии. Световноизвестната двойка неотдавна подписа договор с Tommy Hilfiger за линия аксесоари, които ще излязат на пазара през септември тази година.... прочети още »
20.07.201108:16

Кание Уест разплака Бионсе

Американската R&B изпълнителка Бионсе Ноулс се разплакала първия път, когато чула песента на Кание Уест "Runaway", защото тя й показала уязвимата страна на самоуверения рапър. Изпълнителката на хитовия "Irreplaceable" разкри, че Уест е изпял песента на рождения й ден миналата година. Тя била покъртена от... прочети още »