Новини

17.04.201118:25

Джордж Майкъл подари песента "You and I" на Уил и Кейт

Певецът Джордж Майкъл не е поканен на кралската сватба, но вече направи подарък на Кейт Мидълтън и принц Уилям. Певецът пусна кавър на романтичната балада на Стиви Уондър "Ти и аз"(You and I) за безплатно сваляне от сайта си. Нашумелият напоследък по-скоро със скандали, отколкото с творчески успехи музикант споделя, че... прочети още »
17.04.201118:18

Създадоха сутиен срещу бръчки

Холандката Рахел де Бур създаде сутиен против бръчки на деколтето, който се носи през нощта, съобщиха световните агенции. Сутиенът е без чашки. Състои се от правоъгълно парче мек материал с подплънка, което минава по средата от шията до гръдната кост. Той поддържа гърдите на място, за да не се притискат през нощта, защото това създава... прочети още »
15.04.201112:11

Фърги от Black Eyed Peas работи като муле

Холивудската знаменитост Джош Дюамел, известен с ролите си в продукциите "Лас Вегас" и "Трансформърс", е доволен от решението на съпругата си да си вземе почивка, тъй като според него напоследък тя е работила "като муле под наем", пишат американските таблоиди. Звездата на групата "Black Eyed Peas"... прочети още »
15.04.201110:36

Съзвездие от Холивуд ще се събере в Кан

Силно американско присъствие ще има тази година на фестивала в Кан. 64-тата поред филмова среща във френския курорт ще се превърне в истинско стълпотворение на холивудски звезди. Джони Деп и Пенелопе Крус пристигат за премиерата на "Карибски пирати 4". Брад Пит и Шон Пен ще са в Кан, за да подкрепят новия си филм "Дърво на... прочети още »
15.04.201110:33

Със 7 биса Manu Chao подлудиха София

Въпреки ниските температури култовият французин Manu Chao и бандата му  успяха да нажежат столичната зала "Фестивална"! Енергичният музикант, който за втори път пее на българска сцена не остави феновете си да отдъхнат дори и за миг, след като преливаше репертоара си от песен в песен. България стана част от турнето "Manu... прочети още »
15.04.201109:25

Станислав Яневски показа гаджето си на премиерата на "Под...

Българинът от "Хари Потър" Станислав Яневски се появи на премиерата на новия български сериал "Под прикритие" с новата си приятелка. Актьорът заяви, че отношението му към нея е сериозно. Девойката се казва Даяна и е от Бургас. 18 годишната хубавица сподели, че двамата са се запознали във фейсбук и отскоро излизат... прочети още »
15.04.201108:21

Depeche Mode издават 5 ремикса на "Personal Jesus" на 30 май

Пет ремикса на великата  "Personal Jesus" на Depeche Mode излизат на 30 май, като предводители на албума "Remixes 2: 81-11", който ще направи премиерата си на 6 юни. В България уникалното тройно CD ще е на пазара от Анимато Мюзик. "Personal Jesus" е от иконичния албум "Violator" от 1990 година.... прочети още »
14.04.201110:36

Дейвид Аркет и Кортни Кокс щастливи на премиерата на "Писък...

Звездата от "Приятели" Кортни Кокс и съпругът и Дейвид Аркет, с когото се разделиха през октомври миналата година,  изглеждаха щастливи заедно на премиерата на "Писък 4" в Холивуд. Двойката позира за снимки и изкара цялата вечер заедно, сякаш никога не се е разделяла, съобщават таблоидите и коментират, че това не... прочети още »
14.04.201109:48

Ларс фон Триер ще скандализира с "Меланхолия"

След "Антихрист",  режисьорът Ларс фон Триер (Lars von Trier) отново ще провокира аудиторията с най-новото си заглавие - "Меланхолия" (Melancholia). Датчанинът е един от най-добрите, когато става въпрос за забранени обществени теми (Танцьорка в мрака, Идиоти) или за извратени отношения между двата пола (Порейки... прочети още »
14.04.201109:21

Принцеса Кейт слабее от напрежение около сватбата

Кейт Мидълтън слабее. Заради това годежният й пръстен, принадлежащ на принцеса Даяна, е бил стеснен, пише "Контактмюзик". Булката изпитвала ужас, че може да го изгуби. "Най-големият кошмар на една булка е да погледне надолу и да види, че пръстенът й е изчезнал. Можете да си представите в колко по-голяма степен важи това,... прочети още »
14.04.201108:45

Моби протестира срещу бедността с нов сингъл

Моби (Moby) издаде нов сингъл, наречен "The day" (Денят). Чрез песента Моби протестира срещу бюджетните икономии в САЩ и иска да провокира реакции срещу това, как орязания бюджет рефлектира пряко върху най-уязвимата част от населението на Америка. Песента е вдъхновена от периода, когато той е бил в болница с умиращата си... прочети още »