Новини

03.05.201109:06

Чарли Шийн остана без жена и $2 милиона

Разводът между Чарлин Шийн и бившата му съпруга Брук Мюлер официално влезе в сила, пише сайтът TMZ. Според неговите клаузи Мюлер ще получава от актьора месечна издръжка за децата им в размер на 55 хиляди долара. Освен това бившата съпруга на звездата от "Двама мъже и половина" ще получи и две еднократни плащания от 757 хиляди... прочети още »
03.05.201107:44

Мишел Бонев планира да снима още филми у нас

"Това е моята история, която е химн за любовта", каза скандалната актриса и режисьор Мишел Бонев на представянето на първия си филм "Сбогом, мамо", предаде БГНЕС. "Написах историята за 5 години, изживях я за 30", каза Бонев на пресконференция по повод премиерата на филма по българските кина на 6 май. Филмът... прочети още »
03.05.201107:29

Род Стюарт се сродява с Бенисио Дел Торо

Британският рок певец Род Стюарт потвърди информацията на медиите, че очаква в най-скоро време да стане дядо, тъй като дъщеря му Кимбърли е бременна от актьора Бенисио Дел Торо, пишат американските таблоиди. Представителят на известния изпълнител потвърди, че дъщерята на Род наистина очаква в най-скоро време да се роди първото й дете и... прочети още »
02.05.201112:25

Принц Уилям се връща в армията преди медения месец

Британската кралска двойка принц Уилям и Кейт Мидълтън, ще отиде на меден месец на Сейшелските острови. Това съобщи вестник "Дейли мейл". Вестникът не дава подробности, но е ясно, че дори Кейт Мидълтън не е наясно с точната дестинация на пътуването. Става дума за вила на Сейшелските острови, която струва 4 000 лири на нощ. Принц... прочети още »
02.05.201111:40

Скарлет Йохансон вече е червенокоса

На вечеря в Белия дом в събота, актрисата Скарлет Йохансон показа новата си червена коса, а по-късно папараците я изловиха хванала за ръката Шон Пен. Досега двамата актьори бяха твърде дискретни в показването на любовните си отношения. Скарлет и Шон отново не бяха официална двойка на вечерята, изпълнена със знаменитости и медийни... прочети още »
02.05.201111:00

Радио FM+ представя: Jessie J и "Nobody's perfect"

Представяме ви най-новият клип на Джеси Джей (Jessie J) "Nobody's perfect". Супер актуалната британска певица последва примера на колегите си от Тейк Дет(Take That) и снима клипа си в киноцентър Бояна. За съжаление визитата на Джеси мина абсолютно инкогнито. Малцина сънародници са успяли да зърнат младата звезда и ... прочети още »
02.05.201109:21

Китай готви евтини копия на роклята на Кейт

След британската кралска сватба китайски шивачи са изправени пред ново предизвикателство - да копират до съвършенство роклята на Кейт Мидълтън. Седемдесет шивашки ателиета и предприятия от източния китайски град Шуджоу са си поставили за цел до 20 дни да произведат множество рокли-копия на сватбения тоалет на новата херцогиня на Кеймбридж,... прочети още »
02.05.201108:04

"Сбогом, мамо" прави българската си премиера

Добилата скандална популярност актриса, режисьор и продуцент Мишел Бонев от няколко дни е в България, за да представи филма си "Сбогом, мамо". От повече от 20 години Бонев живее и работи в Италия. Продукцията е драматична история за живота на четири жени - майка, нейните две дъщери и тяхната баба. Лентата съдържа много... прочети още »
29.04.201114:12

Принц Уилям и Катрин Мидълтън се ожениха

Принц Уилям и Кeйт Мидълтън официално встъпиха в брак.  Двамата се врекоха във вярност в Уестминстърското абатство в присъствието на над 1900 гости. Венчавката беше извършена от архиепископа на Кентърбъри. Младоженката е облечена в консервативна, но елегантна рокля дело на Сара Бъртън, креативен директор на модна къща Алекзандър... прочети още »
29.04.201109:50

Принц Уилям е надеждата на британското кралско семейство

Когато британският принц Уилям мине под венчилото с любимата си от студентските години, светът ще стане свидетел на поредната стъпка към трона на най-големия син на покойната принцеса Даяна. В последните месеци преди сватбата проучвания на Острова показват, че една трета от британското общество предпочита младият принц да наследи Кралицата,... прочети още »
29.04.201109:31

Принц Уилям ще се ожени в униформа

Принц Уилям ще се ожени във военна униформа за Кейт Мидълтън. Уилям е член на трите клона на британските въоръжени сили и пилот на спасителен хеликоптер на Кралските военновъздушни сили. Той е избрал за церемонията униформата на полковник от пехотния полк на Ирландската гвардия, включваща черна шапка и червена туника. Той обаче ще се... прочети още »