Новини

17.05.201108:14

"The Black Eyed Peas" пуснаха "Don’t Stop the...

"The Black Eyed Peas" пуснаха очакваното видео към песента си "Don’t Stop the Party".  "Грахчетата" показват, че могат да се забавляват еднакво добре на райски плажове, на епични концерти със страхотно освеление и фантастични костюми, по улиците и тн. Песента е с клубно звучене от запомнящ се... прочети още »
17.05.201107:38

Анджелина Джоли кръсти дебютния си филм

Името на режисьорския дебют на Анджелина Джоли ще бъде "In the Land of Blood and Honey", съобщи сайтът Contactmusic. Носителката на "Оскар" снима филма през миналия октомври, а актьорите, които избра, са изцяло местни хора от Босна. Сюжетът разказва за любовна история по време на войната в Босна през 90-те... прочети още »
16.05.201111:42

Черил Коул облече най-сексапилната рокля в Кан

Бялото е цветът на най-красивите в Кан!  С бялата си рокля с пера на "Versace", актрисата Ума Търмън поведе в модните класации от Лазурния бряг, но в третия фестивален ден певицата Черил Коул прикова погледите към себе си! Британката сложи огромно деколте, но не загуби нищо от финото си и стилно излъчване, дори напротив!... прочети още »
16.05.201110:37

Lady Gaga, Jessie J и Duran Duran на сцената в Кан

След Лейди Гага(Lady Gaga), Дюран Дюран(Duran Duran) и Джеси Джей (Jessie J) са знаменитостите от музикалния свят, които до този момент пяха на кинофестивала в Кан. На сцената на прочутия булевард "Кроазет" звездите представят най-новите си песни, а британската поп група Дюран Дюран разгорещи страстите с част от най-големите си... прочети още »
16.05.201110:24

Шакира подарила червена китара на Уго Чавес

Колумбийската поп звезда Шакира подари на венецуелския президент Уго Чавес електрическа китара с автограф, боядисана в червено, цвета на социалистическото политическо движение на лидера. Носителката на "Грами" му изпрати инструмента след посещението си в южноамериканската страна през март, съобщи самият Чавес и й благодари за... прочети още »
16.05.201110:14

Летисия Каста представя българския филм "Островът" в Кан

Френският модел и актриса Летисия Каста ще придружава Камен Калев на премиерата на "Островът" в Кан днес. В българската делегация на Лазурния бряг влизат още датският актьор Туре Линдхард, актрисата Бойка Велкова, шоумените Иван и Андрей, както и Любен Дилов-син, които участват във втория филм на... прочети още »
16.05.201108:52

Джони Деп със синя кръв или индианец?

Той е кралят на Холивуд, но може да се окаже, че в жилите му наистина тече синя кръв и има общ прародител с Елизабет II. Това пише за актьора Джони Деп британският вестник "Мирър". Генеалогът Ник Барат твърди, че любимецът на публиката има сходна с кралското семейство кръв. Според изследователя на родословните връзки американецът... прочети още »
13.05.201117:55

Искаш ли да се видиш на телевизионния екран?

Вземи твоите 5 секунди слава, ако си фен на КЕН! Снимай се, сподели всичко, което искаш в 5 секундно видео и може да се появиш на телевизионния екран! Направи си клипче за 5 секунди, и го качи на стената на КЕН във Facebook.   Клиповете, събрали най-много одобрение чрез "Харесва ми!" / "Like!" до 25 май, ще... прочети още »
13.05.201111:09

Синът на Денис Хопър дебютира в Кан

Филмът "Неспокоен" на Гюс ван Сант, с който беше открит разделът "Особен поглед" в Кан, представя дебюта на обещаващия 20-годишен актьор Хенри Хопър - син на легендарния Денис Хопър, който почина миналата година, предаде АФП. Хенри Хопър е избран за ролята с класическо прослушване. Предвидената  пресконференция с... прочети още »
13.05.201109:53

Ума Търман в Кан без бельо?

Талантливата и изключително красива актриса Ума Търман демонстрира впечатляваща визия на фестивала в Кан. Тя смени цели три тоалета. Най-запомнящ се от всички беше вечерният, с който тя дефилира по червения килим преди премиерата на филма "Полунощ в Париж" на Уди Алън.(снимки) Уникалната рокля от атлас и с пера на Версаче, с който... прочети още »
13.05.201108:44

Забраняват на Марк Зукърбърг достъп до Facebook

Американски адвокат, съименник на основателя на Facebook Марк Зукърбърг съобщи пред местна телевизионна станция, че сайтът временно е блокирал достъпа му до него. В понеделник акаунтът на Зукърбърг е бил блокиран от Facebook като фалшив, тъй като социалната мрежа не допуска фалшиви имена, заяви юристът пред телевизионната станция WISH в... прочети още »