Новини

19.05.201108:00

Лейди Гага е най-влиятелната личност в шоубизнеса

Лейди Гага (Lady Gaga) оглави годишната класация на "Forbes" за най-влиятелна личност, стана ясно от сайта на списанието. Певицата е събрала 90 милиона щатски долара само от турнето си "Monster Ball World Tour". Освен това Лейди Гага успя да събере 32 милиона фенове във Facebook, а повече от 10 милиона човека я... прочети още »
18.05.201112:58

Последен слух: Ди Каприо е свалил Блейк Лайвли

Броени дни, след като стана известно, че Леонардо Ди Каприо се е разделил с манекенката Бар Рафаели, слуховете свързват холивудското величие с изгряващата звезда Блейк Лайвли . (Виж нейни снимки в галерията) Според "NY Post”, Ди Каприо е забелязан в компанията на звездата от "Gossip Girl” (Клюкарката) в хотел в Кан.... прочети още »
18.05.201112:39

Звездите почетоха Опра Уинфри

Мадона, Бионсе, Том Круз, Том Ханкс, още много звезди и хиляди почитатели се събраха, за да изпратят Опра Уинфри. Кралицата на ток-шоуто се подготвя за края на 25-я си и последен сезон. Том Ханкс беше водещ на вечерта в "Чикаго Юнайтед сентър”. Той каза на Опра, че е заобиколена единствено от любов, благодарейки й за всичко,... прочети още »
18.05.201108:53

Два български филма направиха премиерите си в Кан

"Островът" на Камен Калев и "Аве" на Константин Божанов бяха показани в Кан и са получили подкрепата на зрителите. Това пише журналистът Павлина Желева на сайта Дневник.бг. И двата филма са имали право на една прожекция за пресата и една официална премиера. Заобиколена от неотлъчно следващи я охранители супер... прочети още »
18.05.201107:53

Писателят Орхан Памук е на посещение у нас

Нобеловият лауреат за литература Орхан Памук пристига в България. Писателят е в страната ни по покана на Фондация "Елизабет Костова", като част от дългосрочната програма "Литература в 100 лица" (2011 – 2019). Министърът на културата Вежди Рашидов ще награди турския писател с най-високото отличие на... прочети още »
18.05.201107:30

"Дървото на живота" - сериозен претендент за...

Най-новият филм на Терънс Малик "Дървото на живота" (The Tree Of Life) дебютира на кинофестивала в Кан. Лентата на прочутия режисьор очарова голяма част от присъстващите с впечатляващите си кадри, но и раздразни мнозина с прекалено замечтания си и религиозен сценарий. Сутрешната прожекция на продукцията бе последвана както от... прочети още »
18.05.201107:28

Шварценегер призна, че е баща на извънбрачно дете

Екшън-звездата и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер призна, че съпругата му Мария Шрайвър се е разделила с него, след като той й признал, че е баща на дете с член от обслужващия персонал, предаде АФП. "След като напуснах поста губернатор, разказах на жена си за станалото, което се случи преди около десет години",... прочети още »
18.05.201107:21

Къди отпада от новия сезон на "Доктор Хаус"

Осмият сезон на популярния сериал "Доктор Хаус" ще се снима без участието на ключов герой - Лиза Къди, любима, съперница и началник на циничния лекар. Причината е, че актрисата Лиза Едълстейн отказа да поднови договора си с продуцентите, съобщи интернет сайтът Deadline.com. До момента в снимките за есенния (и вероятно прощален)... прочети още »
17.05.201109:16

Официално: Аштън Къчър влиза в сериала "Двама мъже и...

Вече е потвърдено официално: Аштън Къчър е новата звезда в "Двама мъже и половина"! Новината бе разпространена от СиБиЕс. "Не мога да заменя Чарли Шийн, но ще си скъсам г**а, за да забавлявам хората”, казва 33-годишният актьор. "Ние сме късметлии, че имаме толкова талантлив, жизнерадостен и просто изключителен... прочети още »
17.05.201108:14

"The Black Eyed Peas" пуснаха "Don’t Stop the...

"The Black Eyed Peas" пуснаха очакваното видео към песента си "Don’t Stop the Party".  "Грахчетата" показват, че могат да се забавляват еднакво добре на райски плажове, на епични концерти със страхотно освеление и фантастични костюми, по улиците и тн. Песента е с клубно звучене от запомнящ се... прочети още »
17.05.201107:38

Анджелина Джоли кръсти дебютния си филм

Името на режисьорския дебют на Анджелина Джоли ще бъде "In the Land of Blood and Honey", съобщи сайтът Contactmusic. Носителката на "Оскар" снима филма през миналия октомври, а актьорите, които избра, са изцяло местни хора от Босна. Сюжетът разказва за любовна история по време на войната в Босна през 90-те... прочети още »