Новини

20.05.201109:18

Тейк Дет издават мини албум през юни

Популярната британска група "Тейк дет"(Take That) ще издаде нов мини-албум с осем парчета на 13 юни, съобщи сайтът Контактмюзик. Бандата ще предложи на почитателите си версия с двоен диск на албума им "Progress". Именно във втория диск със заглавие "Progressed" ще бъдат включени осемте нови записа, включително... прочети още »
20.05.201108:19

Бандерас и Алмодовар представиха "Кожата, в която живея"...

Испанският актьор Антонио Бандерас е развълнуван, че двадесет години по-късно отново има възможност да работи със сънародника си, режисьора Педро Алмодовар, във филма "Кожата, в която живея". Лентата, която е сред претендентите за Златна палма, беше топло приета при представянето й. Бандерас играе хирург, който си отмъщава на... прочети още »
20.05.201108:09

Ще гледаме "Титаник" 3D

"Титаник" ще бъде показан в 3D версия догодина, съобщиха холивудски киностудии и режисьорът на лентата Джеймс Камерън. Филмът, който постигна мега успех както в бокс офиса, така и сред критиката, излезе за първи път през 1997 г. Той ще бъде преиздаден на 6 април 2012 г. за 100-годишнината от отплаването на злощастния пътнически... прочети още »
20.05.201107:53

Шварценегер отлага филмови проекти заради секс скандала

Арнолд Шварценегер оставя плановете за възобновяване на кариерата си в Холивуд в режим на изчакване по лични причини, съобщи в изявление негов говорител. Изявлението последва признанието на бившия губернатор на Калифорния и звезда на филма "Терминатор", че е баща на извънбрачно дете на жена от персонала на домакинството му по... прочети още »
20.05.201107:27

Ларс фон Триер е "persona non grata" в Кан

Датският режисьор Ларс фон Триер беше обявен за "persona non grata"на кинофестивала в Кан. Режисьорът шокира публиката като заяви, че разбира Хитлер и малко му симпатизира, въпреки че след това се извини. "Дълго време смятах, че съм евреин, и бях щастлив. Но се оказа, че не съм. Открих, че всъщност съм нацист и останах... прочети още »
19.05.201112:33

Бионсе е руса и различна в "Run The World"(Girls) - видео

Бионсе (Beyonce) пусна най-новия си клип към песента "Run The World"(Girls). Парчето е първият сингъл от предстоящия албум на певицата. Според информациите в медиите,"4" трябва да се появи на музикалния пазар това лято. Клипът започва с марш, а Бионсе е начело на женска банда, с която полицията не може да се справи.... прочети още »
19.05.201112:15

Краят на света идва на 21.10. 2011

Американският проповедник Харолд Къмпинг заяви, че знае точната дата на Деня на страшния съд, съобщават медиите в САЩ. "Тогава, най-накрая на 21 октомври, 2011 г., светът ще бъде напълно унищожен от огън, сяра и болести", заяви Къмпинг. Той аргументира предсказанието си, с оглед на собствени негови изчисления и цитати от Библията.... прочети още »
19.05.201111:43

Дюран Дюран отменят концерти

Английската поп и рок група "Дюран Дюран" отмени началните дати за турнето си във Великобритания, за да позволи на фронтмена на групата Саймън Льо Бон да се възстанови от възпаление на гърлото. Британските музиканти трябваше да изнесат концерти в Нюкасъл на 18 май и в Глазгоу на 19 май, но и двата концерта бяха отменени. От... прочети още »
19.05.201109:56

Ларс фон Триер представи "Меланхолия"

Скандалният датски режисьор Ларс фон Триер представи последния си филм в Кан. "Меланхолия" е с участието на Кирстен Дънст, познатата ни от "Антихрист" Шарлот Генсбург, Кийфър Съдърланд и Александър Скарсгард. Филмът е философско размишление за края на света, като действието се развива в крайбрежен клуб, докато краят... прочети още »
19.05.201108:00

Лейди Гага е най-влиятелната личност в шоубизнеса

Лейди Гага (Lady Gaga) оглави годишната класация на "Forbes" за най-влиятелна личност, стана ясно от сайта на списанието. Певицата е събрала 90 милиона щатски долара само от турнето си "Monster Ball World Tour". Освен това Лейди Гага успя да събере 32 милиона фенове във Facebook, а повече от 10 милиона човека я... прочети още »
18.05.201112:58

Последен слух: Ди Каприо е свалил Блейк Лайвли

Броени дни, след като стана известно, че Леонардо Ди Каприо се е разделил с манекенката Бар Рафаели, слуховете свързват холивудското величие с изгряващата звезда Блейк Лайвли . (Виж нейни снимки в галерията) Според "NY Post”, Ди Каприо е забелязан в компанията на звездата от "Gossip Girl” (Клюкарката) в хотел в Кан.... прочети още »