Новини

04.05.201107:58

Жан Пол Готие губи собствеността върху марката си

Френският моден дизайнер Жан-Пол Готие  може да изгуби контрола над своята модна къща, която ще премине под ръководството на каталунската компания за луксозна конфекция и парфюми Пуч (Puig), пише водещият френски делови в. "Ле-з-еко". Жан-Пол Готие, който предпочита да има купувач, способен да допринесе за международното му... прочети още »
04.05.201107:54

Карла Бруни чака близнаци през октомври?

На 43-годишна възраст първата дама на Франция, Карла Бруни, е бременна с близнаци, съобщи в. Daily Telegraph, позовавайки се на сп. Voici. Бившият супермодел и настояща певица е в центъра на вниманието, след като през миналата седмица се появиха слухове в медийното пространство, че очаква първото си дете от френския президент Никола... прочети още »
03.05.201112:32

Днес е световната премиера на Sade и "The Ultimate...

След изключителния успех на последния им студиен албум Soldier of Love, групата и емблематичната й фронтдама Шаде (Sade)  са готови с първата си двойна колекция в тяхната дискография - "The Ultimate Collection”. Двойната компилация излиза у нас в деня на световната си премиера (3 май) от Вирджиния Рекърдс/Sony Music... прочети още »
03.05.201112:25

Почетоха паметта на Александър Маккуин с гала вечер в Ню Йорк

Дизайнерът Алeксандър Маккуин беше почетен посмъртно на гала вечер в Музея на изкуствата "Метрополитън". Модната къща на покойния дизайнер сътвори сватбената рокля на Кейт Мидълтън, като роклята е дело на дизайнерката Сара Бъртън, която след смъртта на Маккуин стана творчески директор на марката. Наоми Кемпбъл, Тейлър Суифт,... прочети още »
03.05.201112:20

Бийсти бойс представят осмия си албум

"Hot Sauce Committe Part Two" е заглавието на дългоочаквания албум на култовата американска хип-хоп група "Бийсти бойс"(Beastie Boys), който следва да бъде представен на 3 май. Това е осмият албум на групата. Парчето "Make Some Noise" от него се разпространява в радиостанциите още от 15 април. Новият албум... прочети още »
03.05.201112:07

Димитър Бербатов е сред най-богатите спортисти

Димитър Бербатов е сред най-богатите спортисти в света. Според класация на американското списание ESPN, българинът е в топкласацията на най-оборотните играчи с годишна заплата в размер на 6,7 млн. долара. Отличените спортисти са от 184 държави, като от тях 114 от изследваните страни футболисти са спечелили най-много пари, в 18 са... прочети още »
03.05.201109:06

Чарли Шийн остана без жена и $2 милиона

Разводът между Чарлин Шийн и бившата му съпруга Брук Мюлер официално влезе в сила, пише сайтът TMZ. Според неговите клаузи Мюлер ще получава от актьора месечна издръжка за децата им в размер на 55 хиляди долара. Освен това бившата съпруга на звездата от "Двама мъже и половина" ще получи и две еднократни плащания от 757 хиляди... прочети още »
03.05.201107:44

Мишел Бонев планира да снима още филми у нас

"Това е моята история, която е химн за любовта", каза скандалната актриса и режисьор Мишел Бонев на представянето на първия си филм "Сбогом, мамо", предаде БГНЕС. "Написах историята за 5 години, изживях я за 30", каза Бонев на пресконференция по повод премиерата на филма по българските кина на 6 май. Филмът... прочети още »
03.05.201107:29

Род Стюарт се сродява с Бенисио Дел Торо

Британският рок певец Род Стюарт потвърди информацията на медиите, че очаква в най-скоро време да стане дядо, тъй като дъщеря му Кимбърли е бременна от актьора Бенисио Дел Торо, пишат американските таблоиди. Представителят на известния изпълнител потвърди, че дъщерята на Род наистина очаква в най-скоро време да се роди първото й дете и... прочети още »
02.05.201112:25

Принц Уилям се връща в армията преди медения месец

Британската кралска двойка принц Уилям и Кейт Мидълтън, ще отиде на меден месец на Сейшелските острови. Това съобщи вестник "Дейли мейл". Вестникът не дава подробности, но е ясно, че дори Кейт Мидълтън не е наясно с точната дестинация на пътуването. Става дума за вила на Сейшелските острови, която струва 4 000 лири на нощ. Принц... прочети още »
02.05.201111:40

Скарлет Йохансон вече е червенокоса

На вечеря в Белия дом в събота, актрисата Скарлет Йохансон показа новата си червена коса, а по-късно папараците я изловиха хванала за ръката Шон Пен. Досега двамата актьори бяха твърде дискретни в показването на любовните си отношения. Скарлет и Шон отново не бяха официална двойка на вечерята, изпълнена със знаменитости и медийни... прочети още »