Новини

26.04.201117:58

Арнолд Шварценегер идва в България?

Бившият губернатор на Калифорния и кино легенда Арнолд Шварценегер се очаква да гостува в София по покана на федерацията ни по културизъм. Все още не е уточнена точната дата за посещението на Шварценегер у нас. От 21 до 23 май столицата ще бъде домакин на европейското първенство по културизъм, припомнят от bTV. На турнира в НДК ще се... прочети още »
26.04.201114:39

Елизабет Тейлър е оставила половин милион на последния си съпруг

Последният съпруг на Елизабет Тейлър - Лари Фортенски, е получил наследство от звездата от 500 000 британски лири, съобщава в. "Дейли мирър". Новината потвърди самият Лари, който за първи път открито говори за смъртта на Лиз Тейлър и за брака си с нея. Пред журналисти той си спомни как с актрисата са се запознали в центъра... прочети още »
26.04.201113:17

Адел или певицата "анти Лейди Гага"

Ако смятате, че Лейди Гага е пример за маркетингов продукт, който ще се изхаби бързо, най-вече заради липсата на истински музикален талант, то вероятно младата сензация Адел (Adele) вече е от любимите ви изпълнители. От началото на годината 22 годишната лондончанка разби рекорди на Бийтълс и Мадона по продажби в Англия и Сащ. ... прочети още »
26.04.201111:24

Sony представи първите си таблети

Sony представи първите си таблети, с които ще бори пазарната доминация на Apple, съобщи "Ройтерс". Двете устройства на японската компания, наречени S1 и S2, залагат на операционната система Android 3.0 Honeycomb на Google и ще са първите устройства, които ще поддържат игри за PlayStation. Прогнозите за продажбите на таблети на... прочети още »
26.04.201109:52

Букмейкъри очакват над 1 милион лири от кралската сватба

Причудливи залагания, свързани с кралската сватба, текат във Великобритания.   До петък (29.04) букмейкърите се надяват да изкарат над 1 млн. лири. Най-атрактивен е облогът, че Кейт Мидълтън ще зареже принц Уилям пред олтара. Това обаче е твърде слабо вероятно. Тъкмо затова и облогът е едно към сто. Доста по-възможен е сценарият... прочети още »
26.04.201108:27

Синоптици: Дъжд на кралската сватба

Британски синоптици прогнозираха проливни дъждове за петък, когато ще се състои сватбата на британския принц Уилям и годеницата му Катрин Мидълтън, съобщи Daily Mail. За разлика от слънчевия и топъл Великден, то за края на тази седмица се предвижда  застудяване. Ако тези прогнози се окажат истина, то младоженците няма да могат да... прочети още »
26.04.201107:30

Карла Бруни е бременна?

Първата дама на Франция Карла Бруни Саркози е бременна, съобщиха няколко френски издания. Засега, обаче, новината все още не е потвърдена официално, тъй като става въпрос за личния живот на президентското семейство. Според медиите официално потвърждение не е дадено, защото бъдещата майка е в началото на бременността. Ако тя наистина... прочети още »
17.04.201119:03

Без да знае, Риана имала куп братя и сестри

Риана (Rihanna) има две сестри и един брат от връзки на баща й с други жени, съобщи FemaleFirst. Родителите на певицата са женени от 14 години. От брака си те имат още двама сина, които са по-малки от Риана. Баща й обаче сега призна, че има още три деца - две големи дъщери и един син. Те са от различни майки. Най-голямата му дъщеря е на 32... прочети още »
17.04.201118:47

Лейди Гага е влюбена в Юда

Три дни преди официалната премиера на най-новото парче "Judas" на Лейди Гага(Lady Gaga), то може да се чуе в мрежата. Според информация от чужди медии, във видеото Гага ще се превъплъти в Мария Магдалена, а актьорът Норман Рийдъс ще изиграе Юда. Очаква се клипът да бъде скандален, а по думите на Гага "е... прочети още »
17.04.201118:25

Джордж Майкъл подари песента "You and I" на Уил и Кейт

Певецът Джордж Майкъл не е поканен на кралската сватба, но вече направи подарък на Кейт Мидълтън и принц Уилям. Певецът пусна кавър на романтичната балада на Стиви Уондър "Ти и аз"(You and I) за безплатно сваляне от сайта си. Нашумелият напоследък по-скоро със скандали, отколкото с творчески успехи музикант споделя, че... прочети още »
17.04.201118:18

Създадоха сутиен срещу бръчки

Холандката Рахел де Бур създаде сутиен против бръчки на деколтето, който се носи през нощта, съобщиха световните агенции. Сутиенът е без чашки. Състои се от правоъгълно парче мек материал с подплънка, което минава по средата от шията до гръдната кост. Той поддържа гърдите на място, за да не се притискат през нощта, защото това създава... прочети още »