Новини

27.01.201110:48

Правят мюзикъл за живота на Роби Уилямс

Роби Уилямс е дал разрешение песните му да бъдат използвани в мюзикъл, който ще бъде посветен на самия него, съобщи сайтът Contactmusic. Вече е започнало и прослушването за ролята на Роби Уилямс в шоуто. Мюзикълът ще разказва за живота и кариерата на поп звездата. Много е вероятно в него да са пресъздадени доста драматични моменти като... прочети още »
27.01.201109:47

Миска стана първият магистър по бийтълсология

Бившата финалистка в конкурса "Мис Канада" Мари-Лу Захалан-Кенеди стана първият магистър по специалността бийтълсология, предаде "Ройтерс". Специалността се изучава в университета "Хоуп" в Ливърпул от 2009 година и в нея в момента се обучават 12 студенти. "Изключително съм горда с това мое... прочети още »
27.01.201109:45

Енрике и Ана май ще стават родители

След като Пенелопе Крус и Хавиер Бардем станаха родители на момченце и се заговори за бум на звездни бебета, изглежда че наближава появата на още едно. Според близки на Енрике Иглесиас, той и половинката му Ана Курникова ще стават родители. Все още обаче нито певецът, нито тенисистката са обявявили официално, че чакат бебе. Двамата са... прочети още »
26.01.201112:45

Пенелопе Крус е станала майка

Холивудската актриса Пенелопе Крус вече е майка! Испанската красавица е била приета в медицински център в Лос Анжелис по-рано тази седмица и е родила, посочва испанският печат. Информацията не е потвърдена официално. Ако щастливото събитие наистина се е случило, бебето е родено в същия ден, в който бащата Хавиер Бардем получи номинация за... прочети още »
26.01.201112:33

Кейт Мидълтън спря работа, готви се за принцеса

Кейт Мидълтън, която преди няколко месеца се сгоди за принц Уилям, е напуснала работата си в семейния бизнес, за да се подготви за предстоящата си сватба и за живота си като принцеса, съобщи сп. Cosmopolitan. Годежният пръстен е на ръката на Кейт от ноември, но сега стана ясно, че тя е напуснала работа още преди Коледа, за да се отдаде на... прочети още »
26.01.201111:19

Съдебният процес срещу лекаря на Майкъл Джексън започва на 28 март

Съдебният процес срещу доктор Конрад Мъри, който е обвинен за непредумишленото убийството на певеца Майкъл Джексън, ще започне на 28 март. Датата бе определена от съдия от Върховния съд на Лос Анжелис, като 57-годишният Мъри за пореден път отрече да е виновен за смъртта на краля на попа, предаде ИТАР-ТАСС. Прокуратурата обвинява лекаря в... прочети още »
26.01.201111:11

Американски филм с български артисти е номиниран за "Оскар"

Американският филм „The way back” на режисьора Питър Уиър, в който участват българските артисти Захари Бахаров, Деян Ангелов, Валентин Ганев, Ириней Константинов, Меглена Караламбова, получи номинация за „Оскар”. Лентата ще се състезава за наградата в категорията за грим. По него са работили и наши специалисти... прочети още »
26.01.201111:09

Chanel представи колекция Пролет - Лято 2011 в Париж

Прочутият дизайнер Карл Лагерфелд отказа да носи емблематичния за него черен костюм с висока, бяла яка, тъй като синьото изглеждало по-добре по телевизията. Впечатляващият дизайнер смени култовия черен костюм със синьо облекло, за да изглежда по-добре на телевизионния екран. Германският естет, който беше признат за истинска институция в... прочети още »
26.01.201108:30

Виж "Диор" на Джон Галиано

Джон Галиано и модна къща Dior показаха линията си за Пролет - Лято 2011 на Седмицата на модата в Париж. Дрехите са в ретро стил и смели цветове, а силуета е изтънчен. Гримът е ярък. Виж снимки в галерията.  прочети още »
26.01.201108:11

"Hollywood Tonight" е вторият сингъл на Майкъл Джексън

Потвърдено е, че вторият официален сингъл от посмъртния албум на Майкъл Джексън "Michael” е "Hollywood Tonight", съобщи сайтът Music News. Песента е написана от самия Майкъл по време на албума "Invincible”. Кралият на попа я взима от архивите през 2007 г., за да работи по нея с продуцента Ron... прочети още »
25.01.201117:57

15-ти София Филм Фест наближава

За 15-та година София Филм Фест (Sofia International Film Festival), влязъл в класацията на 50-те топ фестивала според сп. "Варайъти", ще събере филми, гости, звезди, журналисти и почитатели на доброто кино в София, предаде БГНЕС. 15-ият юбилеен София Филм Фест ще се състои от 4 до 13 март 2011 в София с допълнителна програма от... прочети още »