Новини

25.01.201110:08

Ще се снима "Матрицата" 3D

Успешната филмова поредица "Матрицата” се завръща с 4-а и 5-а част, които най-вероятно ще се триизмерни. Това разкри изпълнителят на главната роля в хитовите ленти – Киану Рийвс, информира Фимейл фърст. Братята Уашовски са се консултирали със създателя на "Аватар" Джеймс Камерън. Те искат следващите филми от... прочети още »
25.01.201109:29

Обвиняват официално лекарят на Майкъл Джексън в непредумишлено...

Срещу личния лекар на Майкъл Джексън ще бъдат официално повдигнати обвинения за непредумишлено убийство със свръхдоза успокоително, предава АФП. Д-р Конрад Мъри, който твърди, че е лекувал певеца от безсъние, когато той почина през юни, 2009 година, ще се яви днес пред Върховния съд в Лос Анджелис, за да бъде формално уведомен за... прочети още »
25.01.201108:57

Елтън Джон адаптира "Ромео и Жулиета" в комична анимация

Историята на Ромео и Жулиета е известна на всички по света. Двамата влюбени, разделени от враждата на своите семейства, сега получават нов живот, превъплътени от градински гноми в анимационния филм "Гномео и Жулиета" (Gnomeo & Juliet”). Историята привлича вниманието не само с избора на главните герои, но и с това, че... прочети още »
24.01.201112:40

Дженифър Анистън се предлага на търг за Свети Валентин

Дженифър Анистън ще участва в търг с благотворителна цел на Деня на влюбените, съобщи  Zimbio.com. В името на добрата кауза актрисата ще предложи собствената си компания за Свети Валентин. Един победител и трима много големи късметлии ще се присъединят към Дженифър Анистън за специална прожекция в Ню Йорк на най-новия й филм... прочети още »
24.01.201112:36

Робот ходи на училище вместо ученик

Във време на грипна ваканция се започва чуденето как децата ще наваксат с изпуснатия материал в училище. В едно московско училище присъства един специален ученик - пластмасовият робот Степан е в класната стая, за да помогне на момче с левкемия да наблюдава урока през неговите очи, съобщи АФП. В същото време истинският Степан, 12-годишно... прочети още »
24.01.201112:28

Антъни Хопкинс ще изиграе Алфред Хичкок

Антъни Хопкинс е в преговори да поеме ролята на легендарния режисьор Алфред Хичкок в нов филм, който ще разкаже историята около създаването на най-известната история на ужасите "Психо". Филмът ще се основава на книгата от 1998 г. "Алфред Хичкок и създаването на "Психо", съобщи Hollywood Reporter. Историята... прочети още »
24.01.201112:22

Социалните мрежи са модерна форма на лудост

Освен място за социализация и поддържане на връзки с останалите, социалните мрежи като Facebook и Twitter могат да направят хората "по-малко човеци", изолирайки ги от реалността. Това пише в проучването си американска социоложка, цитирана от Daily Telegraph. Според проф. Шери Търкъл от Масачузецкия технологичен институт (MIT)... прочети още »
24.01.201110:48

София филм фест събира световноизвестни режисьори

15-ият юбилей на София Филм Фест(4.03 - 20.03) ще събере в София световноизвестни режисьори, някои от които с визитите си през изминалите издания допринесоха фестивалът да израсне и да бъде притегателна сила за млади и утвърдени таланти от цял свят, съобщиха от СФФ. Сред тях несъмнено е британският режисьор Тони Палмър. Тази година той ще... прочети още »
24.01.201110:27

Натали Портман и Аштън Кътчър са най - гледани в САЩ

Комедията с Аштън Кътчър и Натали Портман "Просто секс" (No Strings Attached) е най-гледана в САЩ този уикенд. През първите си три дни на екран филмът, под режисурата на Айвън Рейтмън ("Ловци на духове", Еволюция"), е събрал 20.3 млн. долара. Лентата се е завъртяла едновременно на 3500 екрана в 3018 кина. Като... прочети още »
24.01.201108:20

Лейди Гага е най - популярна в социалните мрежи

Лейди Гага (Lady Gaga) е най-популярната музикална звезда в социалните мрежи в интернет, посочва Music News. Новата услуга Groovecount.com измерва с точност популярността на звездите във Facebook, Twitter, YouTube и останалите социални мрежи за общуване. По този начин, Лейди Гага се превръща в кралица на социалните мрежи, следвана от Еминем... прочети още »
24.01.201107:56

Диана Експрес се завръщат с "Площад Синева"

Една от легендарните групи в България се завръща с нов двоен албум - "Площад Синева". Първият диск носи подзаглавие "Синева" и включва песни, които ще напомнят стария звук и стила на "Диана Експрес", споделя Максим Горанов. Истинската изненада и провокация за феновете се крие във втория диск. Той е изцяло... прочети още »