Новини

30.01.201116:42

Раздадоха наградите на фестивала "Сънданс"

Любовната история "Като луд"(Like Crazy) и документалният филм за асистираното самоубийство "Как да умреш в Орегон" (How to Die in Oregon) спечелиха най-големите награди на кинофестивала за независими филми "Сънданс", предаде Ройтерс. "Като луд" на режисьора Дрейк Доремъс спечели наградата на журито... прочети още »
29.01.201117:03

Замразиха снимките на "Двама мъже и половина"

Продуцентите на комедийния сериал "Двама мъже и половина" обявиха, че работата по филма се замразява, докато 45-годишният Чарли Шийн не излезе от здравното заведение, в което постъпи. "Ние сме дълбоко загрижени за неговото здраве и благополучие и подкрепяме решението му", заявиха те в официално съобщение. По-рано... прочети още »
28.01.201111:17

Убиват Елена Петрова в "Стъклен дом"

Един от главните персонажи в сериала на bTV "Стъклен дом" - този на актрисата Елена Петрова - Боряна, ще бъде убит в новия сезон на сагата. За сега това е един от вариантите, които обмислят сценаристите на популярната крими сага, чиито нови епизоди стартират през месец март. Същевременно е вероятно Елена Петрова все пак да остане... прочети още »
28.01.201111:09

Плоча с отпечатъците на Майкъл Джексън ще се продава на търг

Бетонна плоча, носеща отпечатъци от ръцете, стъпалата и подписа на Краля на попа, Майкъл Джексън ще бъде продадена на търг, съобщи Contactmusic. Покойният изпълнител е оставил ценните следи още през 1984 г. за Алеята на славата в Лас Вегас – проект, който така и не е осъществен. Плочата с отпечатъците тежи 170 килограма. Тя е... прочети още »
28.01.201109:08

Романсът на принц Уилям и Кейт Мидълтън излиза на филм

Историята на принц Уилям и годеницата му, Кейт Мидълтън е станала толкова популярна, че ще се превърне във филм.   Една седмица преди двойката да се омъжи през месец април, филмираната любовна история ще бъде излъчена по телевизията. Въпросът, който интригува всички е кой ще изиграе ролята на принц Уилям. По всяка вероятност това... прочети още »
28.01.201108:50

Линдзи Лоън и Парис Хилтън взимат по половин милион, за да се бият

Холивудската федерация по бокс е предложила на две скандално известни знаменитости и приятелки, Линдзи Лоън (Lindsay Lohan) и Парис Хилтън (Paris Hilton) да се изправят една срещу друга в боксов мач. За участието си в него на двете шоугърли ще бъдат платени по 500 000 долара, съобщи Нюзру. В интервю за сайта First Post промоутърът на... прочети още »
28.01.201108:48

Пак драми с Чарли Шийн

Американският актьор Чарли Шийн (Charlie Sheen) отново има проблеми. Най-скъпо платеният актьор на американската телевизия е бил откаран в болница със силни болки в корема след шумен купон. Твърди се, че на Шийн му се наложило да потърси бърза помощ, след като в дома му било доставено куфарче с "тухлички" кокаин. Звездата от... прочети още »
27.01.201112:28

"Непреклонните" е хитът тази година!

Какво се получава, когато зад камера застават едни от най-гениалните режисьори в Холивуд, а в актьорския състав, който са избрали за новото си творение, блестят имената на Джеф Бриджис, Мат Деймън, Джош Бролин и Бари Пепър? Отговорът е - сериозна заявка за награди Оскар и не само. "Непреклонните” (True Grid) получи цели 10... прочети още »
27.01.201110:57

Дженифър Анистън мечтала за ролята на секси зъболекарка

Актрисата, най-известна с ролята си на Рейчъл в сериала "Приятели", се пошегува, че за нея винаги е било мечта да играе секси зъболекарка, съобщи в. Belfast Telegraph. Актрисата предстои да шокира феновете си с новата си роля във филма  "Ужасни шефове"(Horrible Bosses), където нейната героиня, д-р Джулия Харис,... прочети още »
27.01.201110:48

Правят мюзикъл за живота на Роби Уилямс

Роби Уилямс е дал разрешение песните му да бъдат използвани в мюзикъл, който ще бъде посветен на самия него, съобщи сайтът Contactmusic. Вече е започнало и прослушването за ролята на Роби Уилямс в шоуто. Мюзикълът ще разказва за живота и кариерата на поп звездата. Много е вероятно в него да са пресъздадени доста драматични моменти като... прочети още »
27.01.201109:47

Миска стана първият магистър по бийтълсология

Бившата финалистка в конкурса "Мис Канада" Мари-Лу Захалан-Кенеди стана първият магистър по специалността бийтълсология, предаде "Ройтерс". Специалността се изучава в университета "Хоуп" в Ливърпул от 2009 година и в нея в момента се обучават 12 студенти. "Изключително съм горда с това мое... прочети още »