Новини

31.01.201120:18

Почина композиторът Джон Бари, създал музиката на агент 007

Композиторът Джон Бари (John Barry) почина от инфаркт в Ню Йорк на 77 годишна възраст.   Носителят на 5 награди Оскар ще бъде запомнен най-вече с работата си за "Джеймс Бонд" в цели 11 филма за най - известния агент. Композиторът е съавтор и на синглите, предхождащи филмите, като сред тях са "A View To... прочети още »
31.01.201120:10

Кийра Найтли: "Театърът е като оргазма!"

Британската знаменитост Кийра Найтли разкри, че удоволствието от театралните представления, в които звездата участва, може да се сравни с "оргазмите по време на секс", съобщиха американските медии. Прочутата актриса, която в момента участва в театралната продукция "The Children's Hour in London", смята, че... прочети още »
31.01.201110:39

Джони Деп си купи къща във Венеция за 8.5 милиона $

Джони Деп, който държи класацията за най - скъпо платен актьор в Холивуд не се поколеба и си купи имение във Венеция за 8.5 милиона долара! 47-годишният актьор прекара няколко месеца в италианския град със семейството си по време на снимките на филма "Туристът" с Анджелина Джоли. Там явно се е влюбил в старините и сега е горд... прочети още »
31.01.201109:43

Бракът с любов е ключът към по-добър живот

Бракът подобрява здравето, повишава настроението и удължава живота, твърдят учените от Cardiff University, цитирани от Dailymail.co.uk. Единственото условие, за да се случи това, е съпрузите да се обичат истински и да се подкрепят един друг, пишат още от изданието. Резултатите от изследванията, проведени в 7 европейски страни, показват, че... прочети още »
31.01.201109:38

Аштън Кътчър и Жизел Бюндхен – големите звезди на модно шоу в Бразилия

Аштън Кътчър и Жизел Бюндхен бяха големите звезди на подиума в Сао Пауло при представянето на новата колекция на марката "Колчи" и нейния главен дизайнер Жезиел Мораеш. Двамата обраха овациите на публиката на модното шоу, едно от многобройните дефилета в Седмицата на модата в бразилския град. Това е едно от последните участия на... прочети още »
31.01.201108:10

Връчиха наградите на Гилдията на актьорите

Историческата драма и един от главните претенденти за "Оскар" в лицето на "Речта на краля" спечели голямото отличие за най-добър актьорски състав при раздаването на наградите на Гилдията на филмовите актьори в Лос Анджелис. Звездата на филма Колин Фърт продължи успешния си сезон, отнасяйки у дома наградата за най-добър... прочети още »
30.01.201117:18

Майли Сайърс спечели класация за най - зле влияеща личност

Майли Сайръс (Miley Cyrus) оглави анкета за "Най - лошо влияещата знаменитост"  на JSYK.com. Младата певица печели 58% от 99 000 гласа.  Определено не толкова разголените клипове, които показват доскорощната тийн звезда Майли в оскъдно облекло са причина за вота на зрителите. През 2010 г. видеозапис публикуван в... прочети още »
30.01.201116:58

Албена Денкова роди момченце

Световните ни шампиони по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Ставийски станаха родители на момченце!  Бебето се е появило на бял свят тази сутрин в 10.00 часа със секцио в частната многопрофилна болница за активно лечение "Света София". То е с перфектните мерки 3,25 кг и 51 см.   прочети още »
30.01.201116:49

"Речта на краля" взе и наградата на режисьорите

След като грабна отличието на Гилдията на продуцентите в САЩ и се сдоби с 12 номинации за "Оскар", драмата "Речта на Краля" спечели и наградата на Гилдията на американските режисьори. Британецът Том Хупър надделя в битката над колегата си Дейвид Финчър със "The Social Network". Предполага се, че същия двубой ще... прочети още »
30.01.201116:42

Раздадоха наградите на фестивала "Сънданс"

Любовната история "Като луд"(Like Crazy) и документалният филм за асистираното самоубийство "Как да умреш в Орегон" (How to Die in Oregon) спечелиха най-големите награди на кинофестивала за независими филми "Сънданс", предаде Ройтерс. "Като луд" на режисьора Дрейк Доремъс спечели наградата на журито... прочети още »
29.01.201117:03

Замразиха снимките на "Двама мъже и половина"

Продуцентите на комедийния сериал "Двама мъже и половина" обявиха, че работата по филма се замразява, докато 45-годишният Чарли Шийн не излезе от здравното заведение, в което постъпи. "Ние сме дълбоко загрижени за неговото здраве и благополучие и подкрепяме решението му", заявиха те в официално съобщение. По-рано... прочети още »