Новини

27.10.201009:52

Актьорът Чарли Шийн пак се издъни

Чарли Шийн беше изписан от нюйоркската болница, в която беше приет за психиатрична оценка, предадоха "Ройтрес" и "Асошиейтид прес", като се позоваха на говорителя на актьора. Шийн беше приет в болница вчера, след като охраната на хотел "Плаза" в Ню Йорк се обадила в полицията, за да съобщи, че актьорът... прочети още »
27.10.201008:50

Живите Мъртви нападнаха подлеза на СУ!

"Живите мъртви" се разходиха по централните софийски улици по случай премиерата на новия сериал по Fox Crime от режисьора на „Изкуплението Шоушенк” и „Зеленият път”. Актьори, преоблечени и гримирани като зомбита шестваха в 25 града в целия свят в рамките на 24 часа. Шествието на ужасите започна в Тайпе и... прочети още »
26.10.201020:12

Take That тръгват на турне - над 20 концерта

Британската група Take That, която се събра с Роби Уилямс след 15-годишна раздяла, обяви турне от 20 концерта. Според специалистите предстоящият им албум ще оглави класациите по Коледа. Турнето във Великобритания и Европа ще бъде първото им от 1995 г. и членовете на бандата заявиха, че ще споделят обща гримьорна както в доброто старо време... прочети още »
26.10.201010:44

Марая Кери очаква момче

Марая Кери е бременна с момче в четвъртия месец, съобщиха близки на изпълнителката. След като отрече слуховете, че е бременна от месеци, сега приятели на звездата твърдят, че тя ще потвърди официално новината до две седмици при представянето на новия й празничен албум "Merry Christmas II You". Според близките до Марая съпругът й... прочети още »
26.10.201007:57

Майкъл Джексън е най - богатият покойник

Майкъл Джаксън е най-богатият покойник в света, съобщава РИА Новости. За последната година Кралят на попа е генерирал печалби от 275 милиона долара - от авторски права, филм-концерта „This Is It" и шоуто Cirque du Soleil. Милионите естествено са получили неговите наследници! Втори в класацията на списание Forbes е Елвис... прочети още »
26.10.201007:19

Scorpions си взеха сбогом с българската публика

20 хиляди души станаха част от последния концерт на немската група Scorpions в България. След като подгряха публиката със своята неостаряваща "Черната овца", българската група Ахат изпя и happy birthday на един от членовете на бандата Матиас Ябс.  След 40 години на сцената, с над 20 албума продадени в повече от 100 милиона... прочети още »
25.10.201008:30

Четвърта дъщеря за Мат Деймън, Селин Дион роди близнаци

Актьорът Мат Деймън има четвърта дъщеря. Тя ще носи името Стела. Неговата съпруга роди преди няколко дни третото момиче в семейството. Джия и Изабела са по – големите им дъщери. Мат Деймън има и 11 годишно момиче от първия си брак. Световноизвестната канадска певица Селин Дион роди вчера своите близнаци в болница във Флорида.... прочети още »
25.10.201007:18

Wind of Change за последно в София тази вечер

Wind of change" ("Вятърът на промяната") носеше духа на надеждата и това е и сега. Това е песен за един по-мирен свят, това е което хората по целия свят разбират. Това е визията за един по-мирен свят", призна вокалистът на Scorpions Клаус Майне, който днес за последно ще изпее емблематичната песен за промяната пред... прочети още »
23.10.201013:35

"Хари Потър и Даровете на Смъртта" - снимки и видео

Последната книга за Хари Потър бе заснета в две части. Първа част на "Хари Потър и Даровете на Смъртта" ще излезе на големия екран ноември месец 2010 , а втората част в края на 2011 г. И двете части ще са в 3D формат.  Относно сюжета на първата част – Силата на Волдемор нараства неудържимо. Той успява да подчини... прочети още »
23.10.201000:06

Black Eyed Peas пуснаха пилотния сингъл от новия албум The...

The Black Eyed Peas пуснаха пилотния сингъл от предстоящия си нов албум The Beginning, писа Автора.ком. Песента носи името The Time, като в нея Фърги и компания използват семпъл от хита от 1987 година - (I've Had) The Time of My Life, добил световна популярност покрай филмовата класика Dirty Dancing. The Time включва здрави хип-хоп... прочети още »
22.10.201015:06

Майката на Бионсе отрече дъщеря и да е бременна

Майката на американската поппевица Бионсе опроверга информацията, че дъщеря й била бременна, и подчерта, че става въпрос само за поредния слух в това отношение. "Не, не е истина. Не и в този момент", заяви Тина Ноулс в телевизионната програма на Елън Дедженерис. Ако всички слухове за бременност на Бионсе бяха верни, аз вече е... прочети още »