Новини

01.11.201015:12

Роби Уилямс се готви за концертите с "Тейк дет"

Роби Уилямс работи усилено, за да не бъде трътлест при завръщането си в  "Тейк дет".   Певецът е успял да свали около 20 килограма, докато се подготвял за предстоящото турне с групата си, към която той наскоро се присъедини, след като първоначално напусна през 1995 г. Неговият личен треньор дори го карал да пее, докато... прочети още »
01.11.201014:29

Елтън Джон мечтае да открие свой музей

  Сър Елтън Джон мечтае да открие свой музей, в който да изложи частната си фотографска колекция и лични принадлежности.   През годините изпълнителят е събрал много произведения на изкуството и ги съхранява в два големи склада в Лондон, заедно с вещи, свързани с музикалната му кариера. Желанието на Елтън Джон е те да станат... прочети още »
01.11.201012:00

В продажба са билетите за европейското турне на Bon Jovi догодина

Американската рок група Bon Jovi обяви датите за европейското си турне през 2011 година. Виж всички тук. България не присъства в списъка, но рокаджиите идват доста близо - на 8 юни в Загреб, на 8 юли в Истанбул и на 20 същия месец в Атина. Засега няма новини за преговори с бандата, но със сигурност ако Bon Jovi направят концерт в България,... прочети още »
01.11.201008:21

Риана иска да живее в Лондон

Риана не може да носи вече бели дрехи. 'Only Girl In The World' наскоро боядиса косата си в червено, тя направила това защото не може да носи светли цветове повече. Риана дава и повече обяснения:”Червеното показва настроението ми в момента, то е весело, игриво и закачливо, но не мога да нося бяло повече! Когато се събудя... прочети още »
01.11.201007:36

Шаде победи, сега избери своята песен в новата ни класация

„Soldier of Love” (Воин на любовта) на Шаде е  победителят в класацията ни на fmplus.net за месец  октомври. Парчето е хит от едноименния албум на британската група, който излезе през тази година и е първи от 10 години насам. Родената в Нигерия изпълнителка и композитор Шаде не е от най – продуктивните –... прочети още »
31.10.201021:23

Take That продадоха 1 милион билета за ден

 Членовете на световноизвестната група "Тейк Дет" останаха изумени от продажбите на билети за европейското им турне, което ще се проведе през 2011. Почитателите на групата закупиха повече от един милион билети за един ден.   Билетите за лятното шоу на "Тейк Дет" бяха пуснати в продажба в петък, а търсенето на... прочети още »
31.10.201021:21

Съдят "Black Eyed Peas" за кражба на текстове

"Black Eyed Peas" ще бъдат изправени пред съд в Калифорния, където текстописец заведе дело срещу групата за песента "I Gotta Feeling". Тексасецът Брайън Прингъл заведе дело срещу групата в Санта Ана, Калифорния. Според музиканта, песента "I Gotta Feeling" е копие не неговото парче от 1998 "Take a... прочети още »
31.10.201021:12

Панорамен път на остров Елба ще бъде наречен на октопода Паул

Паметта на октопода Паул, който правилно предсказа изхода на Световното първенство по футбол през 2010 г., ще бъде увековечена на италианския остров Елба, край чиито брегове е бил уловен през април 2009 г. Властите в град Кампо нел’Елба разглеждат възможността на умрелия на 26 октомври т.г. Паул да бъде наречена нова панорамна алея,... прочети още »
31.10.201021:07

Сюзън Бойл искала да се самоубие

Световноизвестната певица Сюзън Бойл в детството си била "наранена" до такава степен, че отчаяно искала да отнеме живота си. Британската изпълнителка, която стана известна благодарение на шоуто "Britain's Got Talent", била измъчвана от съучениците си в родната й Шотландия. Животът на певицата бил толкова тежък, че тя... прочети още »
31.10.201011:23

Алиса позлати и актрисата Ан Хатауей

Излезе класацията на най-доходоносните актриси в Холивуд за изминалата година на сп. Forbes. На първо място тази година е Ан Хатауей. По данни на престижното списание, всеки вложен долар в Хатауей е донесъл на холивудските студиа 63 долара печалба. Най-големи постъпления от филм с нейно участие са дошли от "Алиса в страната на... прочети още »
31.10.201011:09

Американката Алекснадрия Милс стана Мис Свят 2010

Американската красавица Александрия Милс спечели короната на Мис Свят на тазгодишното издание на престижния международен конкурс за красота, състоял се в курорта Саня на китайския тропически остров Хайнан. В надпреварата участваха красавици от 120 страни, сред които и българката Ромина Андонова.  Победителката Александрия Милс... прочети още »