Новини

09.11.201008:42

Моника Белучи: на 45 се чувствам най - добре!

Най-сексапилните маниери, които може да притежава една жена, са пушенето, погледът, походката на високи токчета и да носиш косата си на пристегнат кок. Това каза Моника Белучи на представянето на нейната автобиографична книга пълна с уникални фотографии на звездата. В книгата могат да се видят кадрите от филма на Джузепе Торнаторе... прочети още »
09.11.201008:25

"Breaking News" - дали Майкъл Джексън е изпълнителят?

Непознатата на публиката песен на Майкъл Джексън - "Breaking News", която бе пусната в интернет от Сони Мюзик и Епик Рекърдс, предизвика много спорове и съмнения относно автентичността на гласа на изпълнителя. Чуй парчето тук. Звукозаписната компания Епик Рекърдс се видя принудена да пусне комюнике, в което да потвърди... прочети още »
08.11.201010:51

Излезе "BREAKING NEWS" на Майкъл Джексън

Новата песен "Breaking News" на Майкъл Джексън  е пусната на официалния сайт на Краля на попа http://michaeljackson.com Breaking News е пилотен сингъл от новия албум с оригинален и неиздаван никога досега материал, записан в последните години преди смъртта му. Проектът Michael ще излезе на пазара на 14 декември. прочети още »
08.11.201007:31

Американски певици обраха наградите на MTV Europe в Мадрид

Певиците Лейди Гага и Кейти Пери обраха наградите на MTV Europe в Мадрид. Още една американка – Ke$ha взе наградта за дебют(на снимката) Лейди Гага получи наградата за най-добро поп-изпълнение, а Пери получи наградата за най-добър клип за "California Gurls". Кейти Пери пристигна на церемонията с чисто новия си съпруг Ръсел... прочети още »
07.11.201015:19

Най-влиятелните в Hollywood

Джеймс Камерън, създателят на два от най-касовите филми в историята на световното кино - "Аватар" и "Титаник" оглави седморката на най-влиятелните личности на Холивуд, според  "Forbes". Първият "Аватар" излезе на голям екран през декември миналата година и събра по цял свят безпрецедентните... прочети още »
07.11.201014:42

Take That пуснаха на пазара новия си албум

Take That пускат в продажба от днес новия си албум "Progress". Датата на издаването бе изтеглена с две седмици от първоначално предвидената на 22 ноември. Така Take That избягват съперничеството с младежката група Джей Ел Ес, чийто нов албум ще излезе на 22 ноември. Гари Барлоу каза, че са анализирали... прочети още »
05.11.201013:59

Аеросмит издават нов албум за 40 - годишнината си

"Аеросмит" планират да отбележат 40-годишнината си с албум в стил "старата школа", напомнящ за песните им от 70-те години на миналия век, съобщи Контактмюзик. Изпълнителите на хита "I Don't Wanna Miss A Thing" са решили за загърбят различията помежду им и да запишат албум, с който да отбележат 40 години от... прочети още »
05.11.201013:46

Филмите които ни карат да се чувстваме добре

  "Мръсни танци" е начело в класацията на филмите, които карат зрителите да се чувстват добре.  В допитване на сайта Lovefilm.com романтичната лента от 1987 г. е събрала 15 процента от гласовете на участниците. "Този филм има всички необходими съставки, за да подобри настроението на... прочети още »
05.11.201012:43

"MICHAEL" излиза на 14 декември

Многоочакваният албум с нови записи на Майкъл Джексън, озаглавен MICHAEL, ще бъде издаден на 14 декември от Epic Records/Вирджиния Рекърдс съвместно с Estate of Michael Jackson. Днес вечерта, 5 ноември, ще бъде пуснато ексклузивно видео за проекта на сайта www.michaeljackson.com, който съвсем скоро ще има и своята българска версия. В... прочети още »
05.11.201012:07

Лейди Гага ще бъде обезсмъртена с осем восъчни кукли

Ексцентричната певица Лейди Гага ще бъде обезсмъртена не в един, а в осем варианта. От декември нейни восъчни двойници ще могат да се видят в осем от музеите на Мадам Тюсо по света, пише Ройтерс. Куклите ще представят различните, екстравагантни и стряскащи визии на певицата. За изработването им ще бъдат похарчени 2,4 милиона долара. Една... прочети още »
05.11.201008:32

Майкъл Джексън - историята на едни непубликувани снимки

Непубликувани до момента снимки на Майкъл Джексън ще бъдат продадени на търг на 13 декември в Париж. Те са дело на френския фотограф Арно Бани, когото Джексън избира през 1999 г., за да му измисли нов външен вид. Френското списание "Пари мач" разказва за невероятната му среща с Краля на попа. До последния момент Арно Бани смятал,... прочети още »