Новини

05.11.201012:07

Лейди Гага ще бъде обезсмъртена с осем восъчни кукли

Ексцентричната певица Лейди Гага ще бъде обезсмъртена не в един, а в осем варианта. От декември нейни восъчни двойници ще могат да се видят в осем от музеите на Мадам Тюсо по света, пише Ройтерс. Куклите ще представят различните, екстравагантни и стряскащи визии на певицата. За изработването им ще бъдат похарчени 2,4 милиона долара. Една... прочети още »
05.11.201008:32

Майкъл Джексън - историята на едни непубликувани снимки

Непубликувани до момента снимки на Майкъл Джексън ще бъдат продадени на търг на 13 декември в Париж. Те са дело на френския фотограф Арно Бани, когото Джексън избира през 1999 г., за да му измисли нов външен вид. Френското списание "Пари мач" разказва за невероятната му среща с Краля на попа. До последния момент Арно Бани смятал,... прочети още »
04.11.201012:51

Орлин Павлов представи клипа на CHICAGO

Със стилно парти, в стилен столичен клуб, Орлин показа пред приятели и почитатели стилния клип към парчето си CHICAGO. Разгледай снимки тук. Графа, Любо, Наско Янкулов, актьорите Ники Илиев и Саня Борисова,  ексдепутата Павел Чернев, красивата Яна, журналисти и приятели  уважиха партито, а Еко, Стунджи и Живко Петров заедно с... прочети още »
04.11.201008:30

Рики Мартин представи книгата си "Аз"

В Ню Йорк се състоя премиерата на автобиографичната книга на певеца Рики Мартин озаглавена "Аз".  Заради написването и преди време латино идола трябваше да си признае, че е хомосексуалист. Книгата е издадена едновременно на испански и английски език. Звездата признава, че му е било много трудно да напише автобиографията си,... прочети още »
03.11.201010:14

Представяме ви Дорина Маркова - единствената българка до Стинг!

Радио FM+ ще има удоволствието и невероятния шанс да си поговори със Стинг,  да го снима и да слуша класическите композиции на неостаряващите хитове на звездата изпълнени заедно с Кралския филхармоничен оркестър. Всички ние ще станем част от шоуто му  във Виена чрез специалните ни пратеници, Владимир Дайнов и Иван Илиев, които цял... прочети още »
03.11.201008:57

Фърги е Жена на годината и според Glamour

Вокалистката на "Black eyed peas" Фърги беше избрана за "Жена на годината" и от списание Glamour. Списанието ще представи и три варианта на корицата си по повод 20-та годишнина на женската класация - естествено с Фърги. В интервю пред списанието, певицата заявява, че е свикнала в къщи да се разхожда с дрехите на съпруга... прочети още »
03.11.201007:18

Ричард Маркс изнесе акустично шоу пред българската публика

Американската супер звезда Ричард Маркс успя да създаде интимно пространство между себе си и публиката в зала 1 на НДК още с появяването си на сцената в тъмно винено с три китари и един роял, предаде БГНЕС. Дори традиционното "Здравей България" и "Благодаря", казано от почти всеки гостуващ изпълнител прозвуча като опит... прочети още »
02.11.201014:50

Радио FM+ представя: Любимите ни общи проекти

През изминалата година много звезди направиха общи проекти. Представяме ви само част от любимите ни, които не спираме да слушаме! прочети още »
02.11.201013:10

Том Джоунс с награда за изключителен принос към музиката

  Том Джоунс получи наградата на британския Тръст на музикалната индустрия за изключителен принос към музиката. Председателят на комитета, присъждащ наградата, нарече  уелския певец "едно от тези редки същества, шоумен, за коготоняма граници във времето".      Том Джоунс, който тази... прочети още »
02.11.201011:10

Виж уникални снимки на Хайди Клум и Сийл

Всяка година манекенката Хайди Клум прави парти за Хелоуин (Helloween) в Лос Анжелис, на което се изсипват куп знаменитости облечени в най - различни костюми. Сийл и Хайди - родители на 3 деца, едно от най - здравите семейства в шоубизнеса, тази година надминаха себе си! Вижте едно истинско "Звездно семейство"... Хайди е... прочети още »
02.11.201009:53

Джон Бон Джоуви се оплака, че е отегчен и прекалява с чашката

Въпреки че е смятан за секс символ от много жени, американският изпълнител Джон Бон Джоуви, който е на 48 години, се оплака, че се чувства силно отегчен, дебел и че пие прекалено много. "Все пак, не мога да кажа, че съм един дебел Елвис. Има хора, които гледайки родителите си или други възрастни хора, си казват - "Не, не искам да... прочети още »