Новини

02.11.201011:10

Виж уникални снимки на Хайди Клум и Сийл

Всяка година манекенката Хайди Клум прави парти за Хелоуин (Helloween) в Лос Анжелис, на което се изсипват куп знаменитости облечени в най - различни костюми. Сийл и Хайди - родители на 3 деца, едно от най - здравите семейства в шоубизнеса, тази година надминаха себе си! Вижте едно истинско "Звездно семейство"... Хайди е... прочети още »
02.11.201009:53

Джон Бон Джоуви се оплака, че е отегчен и прекалява с чашката

Въпреки че е смятан за секс символ от много жени, американският изпълнител Джон Бон Джоуви, който е на 48 години, се оплака, че се чувства силно отегчен, дебел и че пие прекалено много. "Все пак, не мога да кажа, че съм един дебел Елвис. Има хора, които гледайки родителите си или други възрастни хора, си казват - "Не, не искам да... прочети още »
02.11.201009:15

Саундтракът към новия мюзикъл "Burlesque" излиза на 22...

Саундтракът към очаквания с голям интерес мюзикъл "Burlesque" - Бурлеска излиза  на 22 ноември, от Вирджиния рекърдс. Филмът е с участието на Кристина Агилера и Шер. Многоочакваният саундтрак включва нови записи, написани и записани от носителката на 5 награди Грами Кристина Агилера (Christina Aguilera) и продуцирани от... прочети още »
02.11.201009:06

Актьорът Чарли Шийн се развежда за трети път

Актьорът Чарли Шийн подаде официално молба за развод с третата си съпруга Брук Мюлер, съобщи АП. В документите, подадени в съда в Лос Анджелис, актьорът посочва като причина за развода непреодолими различия. Брачният съюз на двойката изпадна в криза, след като Чарли понаби жена си на Коледа. Преди време съда отсъди попечителството на... прочети още »
02.11.201007:46

Бунт в Норвегия заради новата Мис Свят (снимки)

Международен скандал избухна заради конкурса Мис Свят 2010, който се проведе в Китай и бе спечелен от американката Александрия Милс. Норвежци обвиниха журито, че умишлено не са избрали за победителка тяхната кандидатка Мариан Биркедал, която беше сочена за фаворитка. "Всичко идва от Нобеловите награди. Тази година лауреат за мир... прочети още »
02.11.201007:22

Ричард Маркс ще изпее най - големите си хитове в София

Американската супер звезда Richard Marx пристига за първи път в България днес за концерт в зала 1 на НДК. Изпълнителят е оставил дълбока следа в музикалната история с вечните си хитове "Hazard", "Endless Summer Nights", "Right Here Waiting" "Now and Forever".(купи билет) Впечатляващ глас, изключителен... прочети още »
01.11.201018:16

Кортни Кокс не планира да се развежда с Дейвид Аркет

  Кортни Кокс не планира да се разведе със съпруга си, актьора Дейвид Аркет, въпреки че двамата са се отдалечили един  от дру.    Звездата от сериала "Агнешко", която през октомври оповести,че с Аркет се разделят пробно след продължил 11 години брак,  все още не е сигурна какво им предстои в... прочети още »
01.11.201016:23

Черил Коул ще подгрява Take That

Черил Коул се очертава като възможенeн съпорт по време на турнето на Take That следващото лято. Гари, Роби, Марк, Джейсън и Хауърд продадоха над един милион билета за техните концерти за лятото на  2011 и вече е време да вземат решение за подкрепа."Говорихме за това,  заяви Роби, още няколко имена са били обсъждани, но са... прочети още »
01.11.201015:21

Ръсел Бранд и Кати Пери със сватбен подарък кастриран бик

Британският комик Ръсел Бранд и съпругата му Кати Пери получили необичаен подарък за сватбата си. Организация за правата на животните подарила на Ръсел и Кати кастриран бик.   Актьорът от "Бягство от Вегас", който е заклет вегетарианец, сключи брак с изпълнителката на "California Gurls" през изминалия месец в... прочети още »
01.11.201015:12

Роби Уилямс се готви за концертите с "Тейк дет"

Роби Уилямс работи усилено, за да не бъде трътлест при завръщането си в  "Тейк дет".   Певецът е успял да свали около 20 килограма, докато се подготвял за предстоящото турне с групата си, към която той наскоро се присъедини, след като първоначално напусна през 1995 г. Неговият личен треньор дори го карал да пее, докато... прочети още »
01.11.201014:29

Елтън Джон мечтае да открие свой музей

  Сър Елтън Джон мечтае да открие свой музей, в който да изложи частната си фотографска колекция и лични принадлежности.   През годините изпълнителят е събрал много произведения на изкуството и ги съхранява в два големи склада в Лондон, заедно с вещи, свързани с музикалната му кариера. Желанието на Елтън Джон е те да станат... прочети още »