Новини

22.12.201016:30

Радио FM+ ви подарява най -голямата картичка за Коледа!

Водещите на Радио FM+ наредиха един шарен пъзел от пожлания за Коледа и Нова Година за вас!  Подредете и вашия за нас и бъдете:  Здрави!  Започвайте винаги с усмивка! Правете подаръци без поводи! Казвайте “обичам те” всеки път като го почувствате и слушайте хубава музика! Весела Коледа и забавно посрещане на... прочети още »
21.12.201012:10

Саундтракът на "TRON" превзе музикалните класации

Саундтракът към филма TRON: Заветът, дело на Daft Punk, пожъна страхотен успех като влезе директно в Топ 10 на класацията на сп. Billboard. От 17 декември TRON е в Mtel IMAX и 3D кината в България.  Албумът с музиката от футуристичния шедьовър на Disney попадна директно на десето място в класацията за най-продавани албуми на... прочети още »
21.12.201009:21

Симпли Ред изнесоха последния си концерт

Британската група Симпли Ред слезе от музикалната сцена, след като изнесе последния си концерт в 25-годишната си кариера. Фротменът на бандата Мик Хъкнъл обяви миналата година, че групата планира да се раздели и по-рано този месец тя започна прощалното си турне във Великобритания.  Музикантите изнесоха последния си концерт в зала О2... прочети още »
21.12.201009:06

Ейми Уайнхаус пя на частното парти на руски олигарх за 1 милион $

Британската певица Ейми Уайнхаус пя на корпоративното парти на руски олигарх в Москва за хонорар малко под 1 милион паунда. 27-годишната певица пристигнала в Москва в четвъртък с частния самолет на олигарха, чието име не се съобщава, и се настанила в един от най-добрите хотели в руската столица, а на следващата вечер пяла на партито. Ейми... прочети още »
21.12.201008:56

Лейди Гага отхапа главата на Дядо Коледа(видео)

Лейди Гага изнесе концерт в лондонската зала "O2 Arena", където скандалната изпълнителка се развихри напълно.  По време на концерта Гага излезе на сцената с кукла на Дядо Коледа, който за мнозина е символ на коледния дух и детските мечти.  Гага каза, че харесва Коледа , но заради хората, които са сами , обезглави с уста... прочети още »
20.12.201012:42

Парис Хилтън бременна?

Богатата наследница Парис Хилтън се появи със закръглено коремче на парти в Мадрид по представянето на собствения й отбор по мотоциклетизъм, който ще се включи в световния шампионат в клас до 125 куб. см., и веднага се появиха слухове, че е бременна. Русокоската беше облечена в прилепнала бяла рокля, от която ясно прозираше закръгленият й... прочети още »
20.12.201010:41

Ishtar идва за концерти в България

Една от най-големите етноизпълнителки в света - Ishtar Alabina, пристига догодина за концерти у нас, съобщиха организаторите от АРТ БГ. Принцесата на Изтока ще радва българите първо на 3 юни 2011 г. в Летния театър на Варна и на 5 юни в София, зала 1 на НДК. Ishtar ще види София за първи път. През 2004 година  тя е имала... прочети още »
20.12.201010:38

Лошото време провали концертите на Лейди Гага

Лошото време осуети и концертите на Лейди Гага в Париж. Снегът принуди властите в Парижка област да забранят движението на големи камиони. Това не позволи на тежкотоварните автомобили, използвани от екипа на ексцентричната американска поп певица да пристигнат навреме пред зала "Берси". Агенциите коментират, че Лейди Гага няма... прочети още »
20.12.201008:16

Виж лицата на водещите на FM+

Водещите на Радио FM+ решиха да излязат от обичайното си амплоа за ден и да ви се представят в пълния си блясък , за който допринесоха и дрехите на Peek & Cloppenburg .Разгледай снимките на Тони Георгиев, Криси Цветкова, Жана Сталева, Калина Стефанова, Лора Крофт, Ради Божилова и Георги Кушвалиев в галерията. Фотограф - Кристина Цветкова. прочети още »
17.12.201016:01

41 песни ще се борят за номинация за Оскар

41 песни участват в надпреварата за наградата "Оскар" за най-добра оригинална песен, съобщи Би Би Си. 5 от тях ще получат номинации. Три от песните са от филма "Бурлеска" с участието на Шер и Кристина Агилера. Песни, изпълнени от Гуинет Полтроу, Джанет Джексън и Аланис Морисет, също са включени в дългия... прочети още »
17.12.201011:54

"Речта на краля" с 4 номинации за наградите на Гилдията...

Драмата "Речта на краля" и боксьорският филм "Боецът" получиха по 4 номинации за наградите на Гилдията на филмовите актьори в Съединените щати. С това двата филма увеличиха шансовете си в надпреварата за наградите "Оскар". Гилдията представлява филмовите и телевизионни актьори и актриси, затова наградите... прочети още »