Новини

11.11.201011:24

Певицата Пинк чака бебе

Поп звездата Пинк е бременна с първото си дете, според информация, появила се в щатските медии. 31-годишната изпълнителка и нейният 35-годишен съпруг Кери Харт очакват бебе следващата година. "Тя е бременна в третия месец. Искаше да роди между концертите, когато си освободи време. Пинк беше решена да направи връзката си солидна. Сега е... прочети още »
11.11.201007:59

Започва фестивалът на Нехоливудското кино

Откриването на  Киномания 2010 е на 12-ти ноември, в зала 1 на НДК, с китайския епос „Конфуций” – история от времето на владетеля Лу, който е имал честта да разполага с въздействащото присъствие, дар словото и лоялността на мъдреца Конфуций. Има и още за почитателите на източното кино - три филма на Акира Куросава... прочети още »
10.11.201013:04

Ейми Уайнхаус се завръща на сцената

Британската певица Ейми Уайнхаус ще получи 450 000 долара за първите си концерти в Бразилия и Русия след дългата пауза. Звездата се готви отново да се качи на сцената след продължителна пауза, по време на която се бореше с проблемите си с наркотиците и алкохола. Уайнхаус ще изнесе концерт в Русия на 10 декември, след което ще замине за... прочети още »
10.11.201012:22

Билетите за The Parov Stelar Band свършиха

Австриецът Alexander Ryba ще подгрява първия концерт у нас на The Parov Stelar Band, които ще препълнят София лайф клуб в петък. След 20 години като DJ, Alexander Ryba възприема всяка минута от своя гиг като нов шанс да се слее с енергията на публиката. Той владее до съвършенство изкуството да очарова публиката, а един от триковете му е да... прочети още »
10.11.201008:45

Харисън Форд и Даян Кийтън се карат в нова романтична комедия

През уикенда, в Ню Йорк се състоя световната премиера на новата лента на Paramount – Сутрешен Блок (Morning Glory) .Това е една  романтична комедия, като действието е по време на динамичния и забавен свят на сутрешно ТВ предаване. Във филма главаната роля е поверена на холивудската екшън звезда – Харисън Форд. Сюжетът... прочети още »
10.11.201008:11

Робърт де Ниро получава Златен Глобус за цялостно творчество

Актьорът Робърт Де Ниро ще добави скоро още една престижна награда за своята 40-годишна кариера в киното. През януари ще му бъде връчена специалната награда "Златен глобус" за цялостно творчество. Така той ще се нареди до носителите на приза като Стивън Спилбърг, Ал Пачино, Барбра Стрейзънт и Антъни Хопкинс. 67-годишният Де Ниро е... прочети още »
10.11.201008:07

Нови версии на всичките си албуми ще издаде Куин догодина

Музикантите от легендарната британска група Куин (Queen) обявиха, че са подписали договор с „Юнивърсъл мюзик” през следващата година да бъдат преиздадени обновени версии на всичките им 14 студийни албума, съобщава ИТАР-ТАСС. През март 2011 г. ще бъдат издадени първите 5 плочи, докато останалите ще излязат по-късно. Проектът е... прочети още »
09.11.201010:48

Роксет идват на 29 май за концерт в зала 1 на НДК

Емблематичното шведско поп-дуо Роксет (Roxette) ще имат концерт на 29 май догодина в зала 1 на НДК, съобщиха от СМЕ. РОКСЕТ тръгват на дългоочаквано  турне през 2011г. , а първото им шоу ще бъде на на 1 март в Казан - Русия. След това дуото ще обиколи поне четири континента. Мари Фредриксон и Пер Гесле се връщат на световната сцена с... прочети още »
09.11.201009:37

Дани Миноуг: ботоксът не е средство за разкрасяване!

Дали беше в деня, в който се погледнах в огледалото и видях непознато, безжизнено лице, което беше насреща ми? Или беше унизителният момент в болницата, когато младият лекар, надвесен над порязаното ми чело, ме помоли да повдигна вежди - и аз не можах? Както и да е, след почти две десетилетия с ботокс, реших да тегля чертата. И докато... прочети още »
09.11.201008:42

Моника Белучи: на 45 се чувствам най - добре!

Най-сексапилните маниери, които може да притежава една жена, са пушенето, погледът, походката на високи токчета и да носиш косата си на пристегнат кок. Това каза Моника Белучи на представянето на нейната автобиографична книга пълна с уникални фотографии на звездата. В книгата могат да се видят кадрите от филма на Джузепе Торнаторе... прочети още »
09.11.201008:25

"Breaking News" - дали Майкъл Джексън е изпълнителят?

Непознатата на публиката песен на Майкъл Джексън - "Breaking News", която бе пусната в интернет от Сони Мюзик и Епик Рекърдс, предизвика много спорове и съмнения относно автентичността на гласа на изпълнителя. Чуй парчето тук. Звукозаписната компания Епик Рекърдс се видя принудена да пусне комюнике, в което да потвърди... прочети още »