Новини

19.11.201012:37

Списание People подреди класация за най - красиви мъжки гърди

Списание "People" подреди любопитната класация "Най-секси мъжки гърди, за които трябва да сме благодарни". На първо място списанието класира Зак Ефрон. 23 годишният актьор и певец изпреварва сексимволи и спортисти като Дейвид Бекъм(18 място) , Джъд Лоу(7) и Матю Макконъхи(12). Роджър Федерер(24) и Дейвид Бекъм са... прочети още »
19.11.201009:19

Футболистът Пике и Шакира май са повече от приятели

В Испания все повече за взаимоотношенията между играча на Барселона Жерар Пике и колумбийската певица Шакира. Според изданията вече е ясно, че двамата  определено са "нещо повече" от приятели. Защитникът бе хванат от папараци на романтична разходка с чаровната изпълнителка на химна на световното първенство в ЮАР - "Waka... прочети още »
19.11.201008:51

Христо Мутафчиев ще се възстановява поне шест месеца

Актьорът Христо Мутафчиев вече е по-добре, но още не може да се движи самостоятелно, съобщи вестник 24 часа. В момента в болница "Свети Наум" е на курс по рехабилитация, който ще продължи поне 6 месеца. Всеки ден го извеждат с количка на двора, където контактува със свои близки и колеги актьори. Христо е в добро разположение на... прочети още »
18.11.201014:09

Сюзън Бойл разби класациите в САЩ и Великобритания

Разбиващата рекордите Сюзън Бойл продължава с ненадминатите си постижения! Тя се превърна в първата изпълнителка, която успя да оглави едновременно класациите в САЩ и Великобритания за по-малко от 12 месеца. Единствено Beatles са постигали това в историята на музиката през далечната 1969. Многоочакваният албум 'The Gift' от... прочети още »
18.11.201010:19

Виж кои са най - кратките и най - дългите бракове в Холивуд

"В Холивуд бракът е достатъчно основание за развод". Това са думи на певицата Шер, която няколко пъти е минавала под венчилото, а първият и  брак с Грег Алмън е продължил едва 9 дни! Може би затова решава да го повтори и двамата се женят отново за малко по - дълго - време през което се ражда синът им Илайджа. Класациите за... прочети още »
18.11.201009:07

Кейт Мидълтън и принц Уилям никога няма да се разведат

Журналистът Том Бредбъри, който интервюира сключилите годеж Кейт Мидълтън и принц Уилям, твърди, че двойката никога няма да се раздели. Журналистът, който е личен приятел на принца и взе интервю от щастливата двойка вчера, заяви, че ще се откаже от кариерата си, ако двамата се разделят, тъй като са много влюбени. "Смятам, че има много... прочети още »
18.11.201008:19

Ева Лонгория се развежда с Тони Паркър

Ева Лонгория Паркър подаде молба за развод със съпруга си Тони Паркър. Актрисата от "Отчаяни съпруги" посочи пред Върховния съд в  Лос Анджелис като причини за раздялата "непреодолими различия". Ева настоява да си върне моминското име. В съдебните документи е посочено, че датата на разделяне все още предстои да... прочети още »
17.11.201014:53

Забраниха клип на Бионсе

Властите във Великобритания спряха излъчването на рекламата на парфюма на Бионсе в светлата част на денонището. Телевизионна реклама за парфюма "Heat" е твърде гореща, за да може британските зрители да я понесат, се казва в доводите. Много граждани са се оплакали от рекламния  клип, който показва изпълнителката с твърде... прочети още »
17.11.201012:46

Кейт Мидълтън носи годежния пръстен на принцеса Даяна

Британският принц Уилям е дал на бъдещата си съпруга Кейт Мидълтън годежния пръстен на покойната си майка Лейди Даяна. Сред буря от светкавици на фоторепортерите сгодената двойка се появи в двореца "Сейнт Джеймс" в Лондон. Облечената в елегантна синя рокля Кейт Мидълтън носи същия пръстен със сапфир, обкръжен от диаманти, който... прочети още »
17.11.201007:26

Елтън Джон става редактор на „Индипендънт" за един ден

Елтън Джон ще заме поста „главен редактор" на британския вестник „Индипендънт" , за да издаде специален брой, посветен на Световния ден за борба със СПИН. Това ще стане на 1 декември. Главната задача на специалния брой ще бъде привличнето на вниманието на обществеността към проблемите на заразените със СПИН. В... прочети още »
17.11.201007:25

Лейди Гага иска да пее в България

Таблоидът News of the World информира, че Лейди Гага има намерение да дойде в България. Според него ексцентричната блондинка била решила да се отбие във всички балкански страни, след като преди месец почива на гръцкото крайбрежие, а преди броени дни посети Букурещ. Явно Гага е останала очарована от климата и красотите на двете страни и за... прочети още »