Новини

26.11.201008:57

Класация на Стивън Кинг за най - добрите филми на 2010 година

Списание Entertainment Weekly публикува традиционната ежегодна класация на най-добрите филми за 2010, съставена от самия Стивън Кинг. Според майстора на хорър-жанра, най-добър филм на годината (а според Кинг това е и "най-добър хорър-филм на десетилетието"), е "Пусни ме вътре". Филмът е римейк на едноименния шведски... прочети още »
26.11.201008:32

Какво наистина се случи на Майкъл Джексън, краля на попа?

Нова книга за Майкъл Джексън излезе на пазара. Книгата се нарича "Какво наистина се случи на Майкъл Джексън, краля на попа. Тъмната страна на индустрията на забавленията". Неин автор е някогашният организатор на концертите на Джако - Ленард Роу. Двамата с бащата на певеца - Джо Джексън, представиха книгата в бизнес столицата на... прочети още »
25.11.201011:01

Дони и Нети чакат бебе!

Певецът Дони и дългогодишната му половинка Нети най-накрая ще се сдобият с първа рожба. Нети е бременна, но всичко е съвсем в началото и двамата отказват да разкрият повече подробности. Щастливото събитие ще се случи в средата на идната година, пише в. Галерия. Нети е на гребена на вълната от щастие, защото си мечтаеше за дете от години... прочети още »
25.11.201008:42

Виж и чуй новите песни в ефира на Радио FM+

Секцията "Коя е тази песен" във форума на Радио FM+ събира всекидневно десетки въпроси. Затова решихме да ви представяме новите ни песни тук. " What A Woman" на Соломон Бърк. Великанът на соул музиката е почетен посмъртно в ефира ни. Той почина на 70 годишна възраст в началото на месец октомври тази година.... прочети още »
25.11.201008:24

Коя е най - скандалната песен на всички времена?

"Smack My Bitch Up" на Prodigy - това е песента, която оглави "Класацията на най-скандалните песни на всички времена", съставена от Дружеството за изпълнителски права. Песента е от 1997 г. е забранена за излъчване в мрежата на Би Би Си във Великобритания. Клипът на парчето също беше забранен за светлите часове  от... прочети още »
24.11.201015:48

Провалени събития във Великобритания заради сватбата на Уилям и Кейт

Много британци се зарадваха вчера от новината, че заради  сватбата на Уилям и Кейт, насрочена за 29 април, ще имат 4 почивни дни в рамките на 11 календарни дни. Новината обаче  обърка плановете на доста хора на Острова, пише в. "Дейли телеграф".  Десетки британки планираха да се оженят именно на 29 април или... прочети още »
24.11.201011:48

Джон Траволта има момченце

Съпругата на Джон Траволта – Кели Престън, роди момченце, предаде сп. „Пийпъл”. 3, 7-килограмовият Бенджамин се е родил на 23 ноември в болница във Флорида.В изявление на семейството се казва, че майката и бебето са здрави и се чувстват добре. Преди близо две години 56-годишният Траволта и Кели Престън преживяха ужасна... прочети още »
24.11.201011:46

Лейди Гага похарчи 7000 паунда за копринени гащи

Американската певица Лейди Гага вече ще носи само копринено бельо. Ексцентричната изпълнителка инструктирала асистентите си да изхвърлят всичките й стари сутиени и бикини, тъй като смята, че усещането на скъпата материя върху кожата й засилва творческата й енергия. "Тя много харесва начина, по който тялото й усеща материята и иска... прочети още »
24.11.201008:50

Леонардо Ди Каприо дава 1 милион $ за тигрите

Световноизвестният американски актьор Леонардо Ди Капри ще направи дарение от един милион долара на фонда за спасяване на тигрите, съобщиха от Световният фонд за дивата природа. "Ако не вземем мерки сега, едно от животните-икони на планетата ни може да изчезне за няколко десетилетия," се казва в позиция на звездата. Ди Каприо ще... прочети още »
23.11.201009:22

Пуснаха роклята на годеницата на принца за 16 паунда в супермаркет

Британската верига супермаркети Tesco пусна в продажба реплика на елегантната синя рокля, с която годеницата на принц Уилям Кейт Мидълтън се появи при официалното обявяване на годежа им, предаде "Ройтерс". Тоалетът ще струва само 16 британски лири и ще се появи във веригата супермаркети в края на тази седмица. Мениджмънтът на... прочети още »
23.11.201008:32

Дженет Джексън пита дали българските фенове я искат

Джанет Джаксън избра София като една от вероятните спирки в предстоящото си световно турне. Дали сестрата на Джако ще дойде у нас обаче зависи от българските й фенове. Досега нито една дата от турнето не е уточнена. Вместо това на сайта на Джанет - www.janetjackson.com, всеки може да гласува за града, в който иска да види поп звездата.... прочети още »