Новини

12.01.201108:29

Майкъл Джексън е убит?

Срещу личния лекар на Майкъл Джексън, доктор Конрад Мъри започва процес по обвинение в непредумишленото убийство на певеца. Това постанови съда във Лос Анжелис след 6 дневни предварителни изслушвания. Мъри трябва да се яви пред съда на 25 януари. По-рано той отрече обвиненията, заявявайки, че е лекувал поп певеца от безсъние, когато той е... прочети още »
12.01.201108:26

Джоди Фостър оглави журито за връчване на наградата „Сезар"

Американската актриса Джоди Фостър оглави журито за връчване на наградите „Сезар", коeто ще се проведе за 36-ти път на 25 февруари, съобщи РИА „Новости". Това е първият случай след Марчело Мастрояни през 1998 г., когато журито, връчващо наградата на френската Академия за киноизкуство и техника, ще бъде председателствано... прочети още »
12.01.201107:45

Причини за преждевременното остаряване

Преждевременното стареене стана глобална епидемия. Въпреки, че младежкият вид изкача от всякъде - телевизия, вестници, списания, интернет, жените по света изглеждат с четири години по-стари от истинската си възраст. Причина за това са лошите навици - пушенето, алкохола, нездравословното хранене, ползването на солариуми и естествено прекалено... прочети още »
12.01.201107:41

Модни тенденции за 2011 година

За тази година модните дизайнери ни предлагат семпли, свежи и удобни модели. Ето какво неизменно трябва да е част от гардероба ви през тази година. 1. Якета тип военни Без значение дали ще е сако или яке ако е с двуредови копчета няма да сгрешите. Колкото повече подобни неща имате в гардероба ви толкова по-често ще ги използвате като... прочети още »
11.01.201120:38

Пинк се разхожда много бременна на Хавай

Радио FM+ следи любимите си звезди отблизо и винаги, когато има нещо интересно около тях, бързаме да го споделим на всички вас. Пинк (P!nk) бе уловена да се разхожда в Хавай със съпруга си - Carey Hart. Двамата са там на така наречения babymoon - прекарват си страхотно и се готвят за предстоящото раждане. Очевидно е, че тя изглежда... прочети още »
11.01.201112:25

Утре слушай най - новото от Бритни Спиърс по Радио Fresh!

Многоочакваният нов сингъл на Britney Spears “Hold It Against Me” ще звучи ексклузивно от утре, 12 януари, в ефира на Радио Fresh! “Hold It Against Me” е продуциран от дългогодишните партньори на Britney Max Martin и Dr. Luke и е официален сингъл от предстоящия й албум. Неозаглавената и нова студийна продукция ще... прочети още »
11.01.201112:11

Черният панталон е хит тази зима

Този месец черното стана хитът на модните тенденции. Черният панталон с дължина до глезена е на път да застане на челно място в списъка с най-подходящите дрехи за сезона. На пръв поглед изчистеният черният панталон изглежда семпло, но в същото време придава елегантност. Със сигурност той е правилният избор, ако искате да бъдете стилни през... прочети още »
11.01.201111:28

Виж "Черният лебед" Джим Кери

Джим Кери се появи в пародийно видео на филма "Черният лебед" в комедийното шоу Saturday Night Live. В шоуто той имитира ролята на съблазнителната Мила Кунис, която тормози героинята на Натали Портман. За целта Кери се преобразява в истинска балерина, облечен в черно трико и балетна пачка. Благодарение на смешното видео,... прочети още »
11.01.201110:37

Любимата песен носи удоволствие като от секса

Независимо дали става въпрос за припев на поп песен или за бавна симфонична музика всеизвестно е, че любимите ни песни ни карат да се чувстваме добре. Учените обаче установиха, че любимата ария или китарен риф могат да предизвикат същата химическа реакция в тялото като добрата храна, парите и секса. Удоволствието се дължи на химическото... прочети още »
11.01.201110:29

Изчезна китаристът на Aerosmith

Джо Пери, соло-китарист и съосновател на рок-бандата Аеrosmith, е изчезнал безследно. Пери не си вдига телефона, не отговаря на електронните писма, нито даже идва на репетициите за записите на нов албум на бандата. "Опитахме всичко възможно, но така и не успяхме да се свържем с Джо. И представа си нямам къде е той. Ако продължава така,... прочети още »
11.01.201110:22

Оуен Уилсън ще ства баща

Оуен Уилсън ще става татко, предаде сп. "Пийпъл”. Приятелката на 42-годишният актьор е бременна с първото му дете, съобщи представител на звездата от „Ловци на шаферки”. Уилсън и Джейд Дюел имат връзка от повече от година. прочети още »