Новини

01.12.201008:44

"Пирели" похарчи 1.5 милиона евро за календара си

„Пирели” представи традиционния си календар за следващата година заедно с Карл Лагерфелд в Москва. Календарът излиза вече 38 години. Различните месеци са представени от 21 световноизвестни модели. Сред тях е и актрисата Джулиан Мур, която се е снимала в пози като древногръцките и римските богини. Телата на моделите са покрити с... прочети още »
01.12.201008:00

Александър Морфов представя "Полет над кукувиче гнездо"...

Новият спектакъл на Александър Морфов "Полет над кукувиче гнездо" по романа на Кен Киси ще се играе за първи път днес в Народния театър. В ролята на бунтаря МакМърфи ще влезе Деян Донков, а съпругата на режисьора Рени Врангова ще изиграе сестра Ратчид. Участват още Иван Бърнев, Захари Бахаров, Юлиан Вергов, Руси Чанев. Преди пет... прочети още »
30.11.201010:53

ФСБ посветиха старта на турнето си на Андрей Баташов

ФСБ тръгват на турне с 80-киловатова озвучителна апаратура, LED екран 12/4 м и уникална конструкция на сцената. Те поканиха журналисти и приятели на открита репетиция, която посветиха на техния приятел и колега Андрей Баташов. На Андреевден се простихме с именития български актьор, който почина от полиорганна недостатъчност. Баташов има над... прочети още »
30.11.201009:55

Дългата коса вече не е на мода

Времето на дългата коса и изкуствените удължения, известни у нас като "екстеншъни" отдавна отмина. За тази тенденция е трудно да разберем от стила на родните поп - фолк певици, но ако огледаме световния подиум ще видим , че на мода са 60-те години на миналия век и много от знаменитостите заложиха на късата подстрижка. От всички... прочети още »
30.11.201009:09

Даниел Радклиф е най-богатата млада британска звезда

Актьорът Даниел Радклиф беше определен за най-богатата британска знаменитост под 30 години, а двама от колегите му актьори от "Хари Потър" също бяха включени в челната петица. Състоянието на Радклиф се оценява на 45,6 милиона паунда, 25 милиона от които идват от участието му в последните два филма от поредицата за момчето... прочети още »
29.11.201011:47

Лейди Гага и Джъстин Тимбърлейк ще бойкотират социалните мрежи

Американските изпълнители Лейди Гага, Джъстин Тимбърлейк и Ъшър се присъединиха към каузата за набиране на 1 милион долара за благотворителната организация на тяхната колежка Алиша Кийс. Световноизвестните певци се съгласиха да участват в дискусия в социалните мрежи Facebook и Twitter и по този начин да съберат средства за организацията на... прочети още »
29.11.201010:50

На 45 годишна възраст почина Андрей Баташов

Актьорът Андрей Баташов  почина в 9.30 тази сутрин във Военномедицинска академия. Причина за смъртта е полиорганна недостатъчност.Припомням , актьорът беше транспортиран за лечение във ВМА в началото на миналата седмица, след като на 10 ноември постъпи в кома в болница „Токуда" в София. Той очакваше чернодробна... прочети още »
29.11.201009:57

Почина актьорът Лесли Нилсън

Актьорът Лесли Нилсън  почина на 84 годишна възраст  в неделя в болница близо до дома си във Форт Лодърдейл, Флорида, където се лекуваше от пневмония. Роденият в Канада Нилсън се посвещава на актьорската кариера, след като завършва Нюйоркската театрална школа през 1949 година. В средата на 50-те години, след като играе в 150... прочети още »
29.11.201009:18

Анжелина Джоли "чака" на опашка на летището във Виена

Пасажерите във фоайето на международното летище във Виена успяха да се насладят на необичайна гледка - актрисата Анджелина Джоли, чакаща за полет. Става въпрос за нейна восъчна фигура, доставена от Лондон за местния филиал на музея на Мадам Тюсо. Макар че статуята е облечена в дълга вечерна рокля, много пътници наистина я сбъркали с... прочети още »
26.11.201008:57

Класация на Стивън Кинг за най - добрите филми на 2010 година

Списание Entertainment Weekly публикува традиционната ежегодна класация на най-добрите филми за 2010, съставена от самия Стивън Кинг. Според майстора на хорър-жанра, най-добър филм на годината (а според Кинг това е и "най-добър хорър-филм на десетилетието"), е "Пусни ме вътре". Филмът е римейк на едноименния шведски... прочети още »
26.11.201008:32

Какво наистина се случи на Майкъл Джексън, краля на попа?

Нова книга за Майкъл Джексън излезе на пазара. Книгата се нарича "Какво наистина се случи на Майкъл Джексън, краля на попа. Тъмната страна на индустрията на забавленията". Неин автор е някогашният организатор на концертите на Джако - Ленард Роу. Двамата с бащата на певеца - Джо Джексън, представиха книгата в бизнес столицата на... прочети още »