Новини

17.11.201007:26

Елтън Джон става редактор на „Индипендънт" за един ден

Елтън Джон ще заме поста „главен редактор" на британския вестник „Индипендънт" , за да издаде специален брой, посветен на Световния ден за борба със СПИН. Това ще стане на 1 декември. Главната задача на специалния брой ще бъде привличнето на вниманието на обществеността към проблемите на заразените със СПИН. В... прочети още »
17.11.201007:25

Лейди Гага иска да пее в България

Таблоидът News of the World информира, че Лейди Гага има намерение да дойде в България. Според него ексцентричната блондинка била решила да се отбие във всички балкански страни, след като преди месец почива на гръцкото крайбрежие, а преди броени дни посети Букурещ. Явно Гага е останала очарована от климата и красотите на двете страни и за... прочети още »
17.11.201007:18

Виж Кейт Мидълтън - годеницата на Принца

Най-очакваната сватба във Великобритания най-накрая ще се състои. Британският принц Уилям и приятелката му Кейт Мидълтън се сгодиха. Сватбата ще се състои в Лондон през пролетта или лятото догодина, но точната дата и детайли по подготовката ще бъдат издадени по-нататък. В официалното съобщение на двореца се казва, че принц Уилям и госпожица... прочети още »
16.11.201015:16

Тайната на успеха на Green Day бил алкохолът

Вокалистът на групата Green Day Били Джо Армстронг заяви, че голяма част от успеха им се дължи на едно единствено нещо, а именно: алкохолът! Той каза също, че изявите на Green Day са се подобрили през годините, тъй като по принцип те излизат пияни на сцената. "Да си пиян на сцената, означава да нямаш задръжки", изтъкна музикантът.... прочети още »
16.11.201014:30

Виж кои са музикалните филми на Киномания 2010

Музикалното кино в 24-тото издание на Киномания ще предложи на феновете джаз, рок, танго и фламенко, френска романтика и неаполитански страсти в общо 9 заглавия от Европа и Америка. "People are strange , when you are stranger ....(Хората са странни, когато ти си странник)" . Това е Джим Морисън, който се превърна в символ на... прочети още »
16.11.201013:58

Избраха най-красивата млада жена в шоубизнеса

Мъжкото списание "GQ" обяви „своята” жена на годината - любимката на Уди Алън , Скарлет Йохансон. Наградата се връчва за 15-ти път от престижното списание. ”Скарлет е ново лице, ненатрапчива, интересна, свежа и много красива. Успява успешно да сменя външния си вид и е наистина добра актриса”, гласи част... прочети още »
16.11.201009:53

Кристина Агилера по време на развод ,звезда на алеята на славата и...

Кариерата на певицата Кристина Агилера бележи истински възход напоследък. На фона на развода с бащата на детето си Агилера откри своята звезда на алеята на славата в Холивуд и представи  мюзикъла  "Burlesque" в компанията на Шер и съзвездие от известни актьори. Разгледай снимки от събитията. "Винаги съм била... прочети още »
15.11.201015:03

Подредете класация на 450-те най - големи рок класики по Радио Star FM

Радио Star FM обяви, че започва най-мащабната класация, която ще събере на рок класиките на изминалите 45 години. Слушателите ще могат да гласуват на специално създаден сайт: starfm.bg/45, а резултатът ще бъде  подредени от 450-то до 1 - во място най - великите песни в рока. Уникалната по мащаба си класация ще звучи в ефира на радиото в... прочети още »
15.11.201013:06

Брад Пит иска да заснеме филм за чилийските миньори

Продуцентска компания, собственост на актьора Брад Пит, води преговори за правата върху историята на чилийските миньори, които прекараха над 2 месеца под земята, предаде "Франс прес". Plan B Entertainment планира да заснеме филм за мъчителния подземен престой на мъжете.   Техният адвокат Едгардо Реиносо уточни, че... прочети още »
15.11.201012:37

Срещнете се с високия тъмнокос непознат на Уди Алън

Имате две възможности да се срещнете "с високия тъмнокос непознат" на Уди Алън - на 21.11, в Зала 1 на НДК, по време на Киномания, а от 3.12. - в кината. "You Will Meet a Tall Dark Stranger" обещава да ви разсмее от сърце и мъдро да ви подсеща за абсурдите на живота, докато наблюдавате обърканите герои със заплетени... прочети още »
15.11.201011:04

Риана се изкачи стремглаво на 1 во място в класацията на Билборд

Сътрудничеството на r'n'b певицата Риана (Rihanna) с рап сензацията Drake се оказа изключително успешна! Риана "прелетя" с 60 позиции и оглави класацията за сингли на "Билборд"   с новото си парче "What's My Name?". Певицата от Барбадос измести Ke$a от първото място, като песента на... прочети още »